Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

QUOTE(prieblanda @ 2009 04 05, 23:10)

žodžiu, nelygindama patalynės taupau laiką ir elektrą  ax.gif

Nelyginu ir aš, kartais sulankstau ir pasėdžiu ant patalynės - na kai sėdžiu prie PC, savotiškai išsilygina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2009 04 05, 18:40)
Tik girdėjau tokį būdą, nžn kaip ten su įgyvendinimu....  Supilti akmenukus į kibirą, balėją ar pan., ir užpilti vandeniu... Visos šiukšlės iškyla į paviršių... Tada jas nupili ir švarius akmenukus vėl užpili ant kapo... Bet kuris variantas paparasčiau, nžn..  ax.gif

tai tikriausiai aš ir toliau rankom rankiosi doh.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 04 05, 22:33)
Nelyginu ir aš, kartais sulankstau ir pasėdžiu ant patalynės - na kai sėdžiu prie PC, savotiškai išsilygina  tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
as jei tureciau kudikeli turbut gal lyginciau iki kokiu metu, o gal puses priklausytu nuo situacijos, bet pas mane ir rubai pirmoj eilej perkant ziurimi perkant, kad nereiktu lygint rolleyes.gif lyginu tik mirtinai reikalingus dalykus daugiau nieko...
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 04 05, 23:33)
Nelyginu ir aš, kartais sulankstau ir pasėdžiu ant patalynės - na kai sėdžiu prie PC, savotiškai išsilygina  tongue.gif

aij geeeras lotuliukas.gif

QUOTE(čikuraku @ 2009 04 06, 01:05)
lyginu tik mirtinai reikalingus dalykus daugiau nieko...

Aš irgi blush2.gif Paskutinį sykį lyginau gal prieš kokį pusmetį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 04 05, 23:33)

thumbup.gif
Čia prisimenu, kaip brolis skalbdavo: sumerkia rūbus vonioje, užpila milteliais, įsilipa pats, ir klausydamas muzikos trypinėja po vonią. Išsiskalbdavo net džinsai... thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
patalyne skalbiu kas dvi savaites, nelyginu.
rubus - po keikvieno apsivilkimo ,isskyrus svarkus ir sijonus - kazkaip jie ne taip susitepa ir kvapais persigeria ax.gif
si menesi jau isleidau 822 litus blush2.gif na bet is ju 568 butui, 170 garderobo dalinis atnaujinimas (pavasaris, apatiniu papirkau vakar VCUP kainu cunamio metu - jau laikas buvo) ax.gif
Atsakyti
ai, patalynės lyginimas tai šiais laikais yra grynas buržujų išmyslas
Atsakyti
Vakar deklaravau pajamas ax.gif grąžinti turėtų apie 300lt bigsmile.gif (3 mėn mokėtas draudimas+2 mėn nedirbau ax.gif )

Kaip iš dangaus nukris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 06, 09:52)
ai, patalynės lyginimas tai šiais laikais yra grynas buržujų išmyslas

Nesutinku schmoll.gif
Man kaifas, pakeitus patalynę, vakare įkristi į tokią kvepiančią ir išlygintą, dukroms - irgi, o man į jas besidžiaugiančias žiūrint - dvigubas malonumas biggrin.gif

Vakar išardžiau sekciją, išnešiau lauk, bent kartą tas mokestis "papildomas šiukšlių išvežimas" bus ir mano realiai panaudotas. Išnešiau ir visą maišą senų patalų, kur vis laikiau - o gal kokio skuduro prireiks. Ir instrukcijas bei garantijas perrinkau, radau tokių dalykų, kur jau paties daikto seniai nėr, tai į popieriaus konteinerį geras maišas išėjo.
Prašviesėjo namai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 06, 08:23)
thumbup.gif
Čia prisimenu, kaip brolis skalbdavo: sumerkia rūbus vonioje, užpila milteliais, įsilipa pats, ir klausydamas muzikos trypinėja po vonią. Išsiskalbdavo net džinsai... thumbup.gif  doh.gif

lotuliukas.gif oi geras ale ir sumastė kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 04 06, 08:36)
aij geeeras  lotuliukas.gif

Tokį ''lyginimo '' būdą naudojo mano super tvarkinguolė, ir super taupuolė tetutė. smile.gif
Atsakyti
nesutinku
mano patalynė, dėl to, kad tik skalbta - nėra labai purvinesnė
o gal net atvirkščiai, nes pagrinde lyginimo lentą kačiukas išnaudoja savo siestos miego valandoms lotuliukas.gif
Atsakyti