Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

Aš tai prisibijau visko vienoje vietoje laikyti, bet kortelė ir grynieji - vis tiek piniginėje, ten ir nuolaidų kortelės. Vat kreditinės net nesinešioju, paso, vairuotojo pažymėjimo, tapatybės kortelės - taip pat.
Tarp kitko, įdomiai skirsto savo brangenybes mano mama: vienoje piniginėje - stambesni grynieji, kitoje - metalas ir centai, kortelė - dėkliuke ir kokioje nors saugioje kišenėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 08, 22:16)
Aš tai prisibijau visko vienoje vietoje laikyti, bet kortelė ir grynieji - vis tiek piniginėje, ten ir nuolaidų kortelės. Vat kreditinės net nesinešioju, paso, vairuotojo pažymėjimo, tapatybės kortelės - taip pat.
Tarp kitko, įdomiai skirsto savo brangenybes mano mama: vienoje piniginėje - stambesni grynieji, kitoje - metalas ir centai, kortelė - dėkliuke ir kokioje nors saugioje kišenėje thumbup.gif

va čia tai šauniai mama sugalvojus, mno teta irgi taip daro stmbius pinigus vienoj vietoj laiko pinigus šiaip piniginėje o koreteles tai dėkliuke spec ax.gif

nieko nebus reikia ir man dairytis kokio dėkliuko g.gif nes jau dabar prisibijau unsure.gif
Atsakyti
hi.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 04 08, 21:03)
1. Nejuokaukit unsure.gif
Papildyta:

2. Negerai - saldžios bus ax.gif

1. Žinoma, daug rečiau pasitaiko, bet jei pavogtų rankinę...

Bet, va, pavyzdžiui, ar ką nors darot, jei telefoną nugvelbtų (arba jis sugestų) - dėl informacijos jame g.gif ?

2. O galima pasiklausti detaliau, kaip reiktų elgtis su bulvėmis prieš užšaldant ax.gif ? Nes pas mane irgi dygsta - ir vis ruošiuosi kažką daryti. O ir vienu ypu daug smagiau padirbėti ilgiau, kad vėliau būtų mažiau darbo ruošiant valgį,todėl užšaldymas žavi. Tik nežinau, ar tai naudinga.

Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 04 09, 01:52)
hi.gif
2. O galima pasiklausti detaliau, kaip reiktų elgtis su bulvėmis prieš užšaldant  ax.gif ? Nes pas mane irgi dygsta - ir vis ruošiuosi kažką daryti. O ir vienu ypu daug smagiau padirbėti ilgiau, kad vėliau būtų mažiau darbo ruošiant valgį,todėl užšaldymas žavi. Tik nežinau, ar tai naudinga.

Na internete raso ,kad reikia 6-7min pavirti atvesinti ir i maiselius ir saldymo kamera g.gif , pati dar niekada nebamdziau, na bet manau reikes pabandyti.
O siaip jei gali skirti koki pusdieni, tai is bulviu galima labai daug pusfabrikaciu prisigaminti,pvz kaip : didzkukuliu, zemaiciu blynu, cicinsko kepsniu 4u.gif
Atsakyti
manu kad bulves reiktu apvirti, nes parduotuvej jos buna apdorotos, sakyciau apvirtos riebaluose g.gif

Kazkaip perdegiau islaidu registravime ax.gif
Savo islaidas as suseku, bet vyras ne visada viska pasako doh.gif
Galvoju gal man exsely pradet vesti, tai matytusi kas jau sumoketa, kas dar ne vienoje lenteleje g.gif
Tai pabusiu nuobodi ax.gif ir paparasysiu man atsiusti Exeline forma pildymui, kazkuri is musu taupuoliu ja siuntinejo.
Mano el.p sirvita77@gmail.com
Labai aciu kas nepatingesit 4u.gif
Atsakyti
ghm, jau seniai informavau, kad siuntinėjimo akcija baigta rolleyes.gif

prašom kapstytis savom jėgom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 04 09, 11:03)

Kazkaip perdegiau islaidu registravime ax.gif
Savo islaidas as suseku, bet vyras ne visada viska pasako doh.gif

Va čia ir man problema. Todėl dabar registruoju tik savo išlaidas.

Oi kokia prieblanda šiandien pikta.
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 04 08, 23:52)
Bet, va, pavyzdžiui, ar ką nors darot, jei telefoną nugvelbtų (arba jis sugestų) - dėl informacijos jame  g.gif ?

as karts nuo karto atsisedu ir visus numerius susirasau ant a4 lapo, jei dingtu ar ka, kartais ir nereikalingu atsiranda ar besikartojanciu po kt vardais ar uzvadinimais.

manes kazkaip tos saldytos bulves paprastai ale fritkem nevilioja, as libdyciau kokius virtinukus ax.gif kaip tik dabar turiu truputi nusilibdzius...
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 04 09, 11:24)
Oi kokia prieblanda šiandien pikta.

kas jus verčia taip manyti? huh.gif

aš tai irgi nesu bulvių fri entuziastė, nors skanios padlos biggrin.gif
bet man patinka kur parduotuvėse būna tokie šaldyti bulvių kukuliai, kažin kaip juos padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 09, 12:46)
aš tai irgi nesu bulvių fri entuziastė, nors skanios padlos biggrin.gif
bet man patinka kur parduotuvėse būna tokie šaldyti bulvių kukuliai, kažin kaip juos padaryti?  g.gif

As asmeniskai visada turiu saldiklyje tu bulvyciu, skanu ir greitai pagaminama thumbup.gif su sveika mityba cia prasilenkia aisku ax.gif
Kadangi dirbu iki 19 val., o namie bunu dar veliau, tai puiki priemone greitai pagaminti vakarienei garnyra.
Pasistengiu kartais is vakaro ka pagaminti rydienai, bet nebesviezia gi buna.
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 04 08, 21:02)
va čia tai gerai bigsmile.gif tada pirksiu tik Ačiū ir naudosiu visur bigsmile.gif o kažin, BP degalinėse Lukoil kortelė tai galioja, o Ačiū?

Ačiū negalioja 4u.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 04 08, 23:16)
... Vat kreditinės net nesinešioju, paso, vairuotojo pažymėjimo, tapatybės kortelės - taip pat

Paso tai nesinešioju, bet be tapatybės kortelės beveik niekada kojos iš namų nekeliu , vairuotojo pažymėjimą irgi visada turiu.
O šiaip ir aš viską laikau piniginėje... turiu ir kortelių dėklą, bandžiau naudoti, bet labai nepatogu doh.gif Tai numečiau, bet vis pagalvoju, kad reikėtų išsitraukti ax.gif

QUOTE(ei tu @ 2009 04 09, 00:52)
Bet, va, pavyzdžiui, ar ką nors darot, jei telefoną nugvelbtų (arba jis sugestų) - dėl informacijos jame  g.gif ?

Nuo vagystės niekas nepadės, bet jei informacija bus įrašinėjama ne į telefoną, o į kortelę, tai sugedus telefonui viską bus galima perkelti į naują ax.gif O jei naudojamos dvi kortelės, tai abejose gali būti vienoda informacija, tuomet net ir pavogus vieną, informacija bus neprarasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 09, 11:18)
ghm, jau seniai informavau, kad siuntinėjimo akcija baigta rolleyes.gif

prašom kapstytis savom jėgom  4u.gif

drinks_cheers.gif Aš savo excel'io failu su niekuo nesidalinau, nes manau, kad tai asmeniška. Kiekviena šeima turi savų interesų ir pan dalykų, kurie atsispindi tame faile.
Atsakyti