Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

QUOTE(Sirvita @ 2009 04 16, 23:33)
Kas cia zo daiktas blink.gif
niekad negirdejus apie tai, o gal ir geras dalykas g.gif

negirdėjus ir aš apie šita dalyka schmoll.gif gal čia tik vilniuj - kaune kažkas tokio darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 04 16, 16:51)
Tai va o į temą, norėjau paklausti ar kas jau turi tokį dalyką kaip bendra sąskaita, na kur už komunalines ateina tik vienas lapukas, tai jeigu turi kas gal pasidalins patirtimi ar patogus dalykas? Kaip ten surašyta viskas būna negi tik eilutės šildymas, švara, city service, vanduo, ar ir elektra ten rašosi knygučių nebereikia? O vandens parodymai irgi rašosi iš karto į jį?

Na, aš tai Vilniuje, bet tokio daikto nemačius. Ateina atskirai iš Vilniaus energijos, tada už kitas paslaugas ir už šaltą vandenį, trys lapukai iš viso. O knygute nesinaudoju jau kokie 5 metai, gi tam yra internetinė bankininkystė mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš net nežinau kuom patogu ta bendra sąskaita,jei už viską atsiskaitoma internetu ar tiesioginiu debetu g.gif gal kad mažiau vokų su sąskaitom ateitų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 04 17, 09:12)
Aš net nežinau kuom patogu ta bendra sąskaita,jei už viską atsiskaitoma internetu ar tiesioginiu debetu g.gif gal kad mažiau vokų su sąskaitom ateitų g.gif

Mano manymu, tai ir tos instancijos galėtų pataupyt, ir pageidaujantiems sąskaitas el. paštu siųst arba internete talpint. Man tų popieriukų visai nereikia. Aišku, yra senų žmonių, kurie be interneto gyvena - lai lieka jiems popierius, bet tikrai daug kas galėtų apsiriboti elektronine sąskaita.
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 04 17, 01:33)
kalbant apie taupyma, ir islaidu mazinima - pasidalinkit patirtim kurios auginat kates, kuom langus dengiat? g.gif
Galvoju kad salione labai noreciau roletu ir dieniniu uzuolaidu, bet jei kate sutraukios tai bus gaila verysad.gif trumpos dienines man nekaip atrodo schmoll.gif

Pas mus tai paprastos dieninės ir naktinės užuolaidos, bet kad katėms net minties nekyla prie jų lįst g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 17, 09:55)
Mano manymu, tai ir tos instancijos galėtų pataupyt, ir pageidaujantiems sąskaitas el. paštu siųst arba internete talpint. Man tų popieriukų visai nereikia. Aišku, yra senų žmonių, kurie be interneto gyvena - lai lieka jiems popierius, bet tikrai daug kas galėtų apsiriboti elektronine sąskaita.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kaip jum Faith in Nature sampunas?Kuri konkreciai pirkot?
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2009 04 17, 00:33)
kalbant apie taupyma, ir islaidu mazinima - pasidalinkit patirtim kurios auginat kates, kuom langus dengiat? g.gif
Galvoju kad salione labai noreciau roletu ir dieniniu uzuolaidu, bet jei kate sutraukios tai bus gaila verysad.gif trumpos dienines man nekaip atrodo schmoll.gif
Na virtuveje ir vaiko kambari tai viskas aisku - roletai smile.gif be jokiu papildomu uzuolaidu

Mano katas uzuolaidom nesidomi,tai kabinu ka noriu.Deja domisi minkstais baldais ax.gif Auklet nepavyko,anksciau bardavau ir iskart pamacius nesdavau ji iki kilimelio kur jam "legaliai" leidziu nagus galast(specialiai jam nupirktas),bet nepadeda kol as matau tol galanda kur galima o isejusi i virtuve isgirstu kaip sofa lupa doh.gif
Ir dar jis floritas pas mane,tai augalu kambaryhe nebelaikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2009 04 17, 12:23)
Pas mus tai paprastos dieninės ir naktinės užuolaidos, bet kad katėms net minties nekyla prie jų lįst  g.gif

Neturiu jokių, tai katinams pagundų nėr biggrin.gif
Sunkiau su baldais: viena sofa tai visiška draskykle pavirtusi, aišku, sena, išmetimui jau, bet bijau, kas bus, kai naują turėsiu... Reikės dažniau katams nagus trumpint.

QUOTE(Malena @ 2009 04 17, 15:14)

Nepradėjom dar, senus pribaiginėjam mirksiukas.gif
Pirkau su jūros dumbliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 17, 15:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Papildyta:
Mano katas uzuolaidom nesidomi,tai kabinu ka noriu.Deja domisi minkstais baldais ax.gif Auklet nepavyko,anksciau bardavau ir iskart pamacius nesdavau ji iki kilimelio kur jam "legaliai" leidziu nagus galast(specialiai jam nupirktas),bet nepadeda kol as matau tol galanda kur galima o isejusi i virtuve isgirstu kaip sofa lupa doh.gif
Ir dar jis floritas pas mane,tai augalu kambaryhe nebelaikau biggrin.gif
pas mane baldu nedrasko, uzuolaidos nelieciamos, bet zaliuzes i trecia diena po pakabinimo nukentejo biggrin.gif labai smagu jau ant ju suptis matyt blush2.gif
draskykles yra, naudojamos, bet ir zaliuzes idomu, jau reikia jas keisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 17, 10:55)

Aš tai mielai atsiskaitinėčiau internetu, bet kadangi ne mano butas tai turiu atsiskaityti už kvitukus mirksiukas.gif

O bendra sąskaita, tai kai visi mokesčiai ateina į vieną lapą, mažiau už kvitukus reikėtų mokėti, bet įtariu kadangi aš ne savininkė, tai pati šito reikalo nesutvarkyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 04 17, 00:33)
Kas cia zo daiktas blink.gif
niekad negirdejus apie tai, o gal ir geras dalykas g.gif

va čia pažiūrėkit - aš naudojuosi, dalykas bent jau man - puikus bigsmile.gif tinklalapis
Atsakyti
Ohoho, kokios gyvunu myletojos. Man tai geriausias gyvunas, kai jis lauke. O dar jei tokios problemos, kad drasko baldus ir uzuolaidas... Butu ispravodintas ant smugio. Turim vokieciu avigani, parsivezem 2 men. amziaus, viena nakti istveriau, po to iskeliau ultimatuma, kad apsigyventu lauke. Kambarius vedinom daugiau nei savaite.
Na, moteros, kaip svarinates? Ryt sestadienine talka. As tai jau pradejau nuo siandien. Po darbo valem miesto siuksles, o vakare dar su jauneliu apejau pakeles netoli namu. Pririnkom 3 didziulius maisus siuksliu. Ryt tesim. Tik truputi prisibijau, kad niekas neisdraskytu tu maisu, sukrautu pakeleje. Pirmadieni skambinsiu seniunui, kad suorganizuotu tu maisu isvezima. Ir bijau, ar neteks cia man paciai rupintis isvezimu. Atsiprasau, kad as cia ne i tema...
Atsakyti
mūsų namas kiemą jau susitvarkęs... šiaip tvarkinga mūsų bendrija, palyginus su visu Vilniumi...
didžiagabarites šiukšles ryt veš, reikia dvi senas lovas išardyti

beje, apie švarą, gal kas žinote kaip pakepusius riebalus pigiai ir saugiai nuo vyryklės nuvalyti sad.gif pražiopsojau momentą, kai apsitaškė sad.gif
Atsakyti