Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(timona @ 2008 02 20, 17:45)
Man išvis nuostabu, kad randi laiko megzti - šaunuolė  thumbup.gif

O aš štai įdedu liemenę, kurią nunarpliojau pagaliau. Tik labai abejoju, ar tų gėlių reikia..  g.gif

labai graži ir gėlytės tinka
Atsakyti
QUOTE(timona @ 2008 02 20, 18:45)
O aš štai įdedu liemenę, kurią nunarpliojau pagaliau. Tik labai abejoju, ar tų gėlių reikia..  g.gif
Super liemenė! thumbup.gif Man labai patinka! wub.gif Gavosi reglano rankoves megzti? Patiko? Man tai labai patinka megzti tokiu būdu... blush2.gif
Atsakyti
Nelabai tos gėlytės "krenta į akis", bet šiek tiek pagyvina dryžuotukę thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif Jie tikrai paskatina nenuleisti rankų ir toliau kažką megzti biggrin.gif

QUOTE(ruci @ 2008 02 20, 21:24)
Super liemenė!  thumbup.gif Man labai patinka!  wub.gif Gavosi reglano rankoves megzti? Patiko? Man tai labai patinka megzti tokiu būdu...  blush2.gif

Mezgiau aš tas rankoves ir "kūno" viršų gal po 3-4 kartus.. jei būtų didelis mezginys, seniai būčiau numetus į šalį rolleyes.gif Kitąkart reiks bandyti nuo viršaus megzti, kaip aprašei. Tada ir pailginti nesunku būtų, nes dabar jau galvoju, kad galėjau ne liemenę, o suknelę daryt g.gif
Atsakyti
kita kart gali bandyt nuo virsaus ir viska iskart megzt ant virbalu su valu thumbup.gif

gavau dovana . Turbut geriausia dovana mezgejai blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 21, 12:07)
kita kart gali bandyt nuo virsaus ir viska iskart megzt ant virbalu su valu  thumbup.gif
gavau dovana . Turbut geriausia dovana mezgejai  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

Kokia graži, dosni dovana.Gal tavo gimtadienis,o mes nesveikinam????
Atsakyti
juokingiausia, kad net MB sumaste mezgimo krepsi dovanot ( cia tipo ivertino kaip mezgeja) lotuliukas.gif

nezinau jau ar cia dziaugtis, ar pas psichhologa apsilankyt, nustatys kokia idiopatine mezgimopatologija lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 21, 12:07)
kita kart gali bandyt nuo virsaus ir viska iskart megzt ant virbalu su valu  thumbup.gif
gavau dovana . Turbut geriausia dovana mezgejai  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

eik tu sau.... va čia tai dovana... thumbup.gif
Atsakyti
Lusasita, tai ar cia tavo gimtadienio proga tokios saunios dovanos dovanojamos??? greit prisipazint!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 21, 15:09)
Lusasita, tai ar cia tavo gimtadienio proga tokios saunios dovanos dovanojamos??? greit prisipazint!!!  biggrin.gif

aga, buvo toks savaites pradzioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 21, 16:19)
aga, buvo toks savaites pradzioj  smile.gif

tada gausybė sveikinimų! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
tikiuosi, spalva tiks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 02 21, 15:36)
tada gausybė sveikinimų! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image
tikiuosi, spalva tiks? biggrin.gif

wow , super ir spalva ir materiolas , o dar tiek daug thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti