Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2008 02 22, 16:57)
Aš juostelę megsčiau  mirksiukas.gif , neišsitampys kraštelis ir neatrodys kaip su sparnais  biggrin.gif

TAip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 02 22, 20:43)
mano manymu,cia paprastas zemas nerimo stulpelis.Ner cia uzmetimo biggrin.gif
Papildyta:

cia as matau tik zemus stulpelius biggrin.gif be uzmetimo,nerta 100% vaseliu biggrin.gif storais siulais,pabandyk ir pamatysi biggrin.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 22, 15:07)
LABAI laukiu rezultato.
Rodausi, kas gavosi mano liemenės

Labai daili thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes

niu ir saunuoles jus. ir tempai nerealus. as, deja, kai gime maziuke nelabai bepaimu mezgini i rankas, nors ji stebetinai rami. kazkaip laiko vis pritruksta, nors siulu kolekcijos papildyti nepamirstu (sian irgi siek tiek nusipirkau) ax.gif vis dar sustojus ties juodu megztuku. dabar uzsiveziau ant juodos ir raudonos spalvos, bet jauciu pavasarejant spalvu daugiau atsiras, nes labai jau mieli "naktinukai" pasirose, silta spalvyte, o apie modeliuka jau ir nekalbu thumbup.gif
Atsakyti
Ingriduska,grazi tavo liemene ir margiukas liuks thumbup.gif
Lusasita ,tu nereali! Tokie greiciai ir groziai thumbup.gif , naktinukai labai stilingi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2008 02 22, 18:39)
labas mamos ,gal galit man pagelbet? ax.gif ziurekit http://www.maggiescr...fghan_page1.htm ,cia yra pledukas ,ruzavas su pilku Sugar & Spice Set,koks cia rastas?tikrai seniai neriau,ir nebepamenu,gal galit atgaivint mano atminti,labai prasau rolleyes.gif
Papildyta:
ir siulus jau turiu ,galvojau paprastas stulpelis su vienu uzmetimu,bet nea

Tikrai nerta stulpeliu be užmetimo. O raštas toks gaunasi, nes nerta pirmyn atgal. Sėkmės! mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Taip ,stulpeliai be uzmetimo,o kadangi kvadratukai megzti po viena atskirai pirmyn atgal, taip ir gaunasi rastukas 4u.gif Pabandyk ir pamatysi
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 02 22, 15:07)
sakyčiau čia vašeliu be užmetimo, o kai pirmyn - atgal neri, taip ir gausis

P.S. labai graži tašytė 4u.gif

QUOTE(Ristina @ 2008 02 22, 18:43)
mano manymu,cia paprastas zemas nerimo stulpelis.Ner cia uzmetimo biggrin.gif
Papildyta:

cia as matau tik zemus stulpelius biggrin.gif be uzmetimo,nerta 100% vaseliu biggrin.gif storais siulais,pabandyk ir pamatysi biggrin.gif

Aciu, jau bandau ir gaunasi thumbup.gif kai nusipirksiu rankenas, atsiusiu ivertinimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 02 23, 15:45)

Lusasita ,tu nereali! Tokie greiciai ir groziai thumbup.gif , naktinukai labai stilingi drinks_cheers.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif stengiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam patiks idėja, kokiam megztukui mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivutė: 24 vasario 2008 - 13:48
QUOTE(janike1 @ 2008 02 23, 17:14)
user posted image

Taip ,stulpeliai be uzmetimo,o kadangi kvadratukai megzti po viena atskirai pirmyn atgal, taip ir gaunasi rastukas 4u.gif Pabandyk ir pamatysi

Nu jau pledukas tai nerealus. Kaip tos bangelės nerias?
Atsakyti
Sveikos, labai pasiilgau savo virtualiu draugiu, mezgeju, o kai šiandiena atsidariau temą, tiek pagyrų matau man pažėrėte.Ačiū merginos už vertinimą, įvertinimą ir už draugystę,kad ir virtualią. na ką vėl mezgimo savaitėsmile.gif)))
Atsakyti