Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Dorin, kas tave ismoke taip megzti? g.gif Ir ko reikia ,kad as taip sugebeciau? ax.gif Tikriausiai Dievo dovanos.Ziurint i nuotrauka nusimegzti toki grozi?!Isduosiu paslapti, juodai tau pavydziu...Nu bet ir nesitiki... rolleyes.gif Lyginant su tavimi, geda net ir lyginti,(jei tik salikus sugebu megzti), as esu tikru tikriausia nevykele! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 01 28, 00:10)
Dorin, kas tave ismoke taip megzti? g.gif Ir ko reikia ,kad as taip sugebeciau? ax.gif Tikriausiai Dievo dovanos.Ziurint i nuotrauka nusimegzti toki grozi?!Isduosiu paslapti, juodai tau pavydziu...Nu bet ir nesitiki... rolleyes.gif Lyginant su tavimi, geda net ir lyginti,(jei tik salikus sugebu megzti), as esu tikru tikriausia nevykele! schmoll.gif

Niu tu cia per daug save nuvertini g.gif Manes megzt niekas nemoke, pati ismokau is knygu, mamu forumo mirksiukas.gif Tiesiog reikia uzsispyrimo ir kantrybes, na ir aisku noro ismokti. Patikek, megzdama ta liemene ardziau gal 7 kartus, ir jau galvojau gal padet ta modeli i sona, nu bet nepasidaviau lotuliukas.gif ir dabar esu patenkinta savo darbo rezultatu. Na, as ir kai save palyginu su kitom mezgejelem, tai man dar toli grazu iki ju ... ax.gif Tiesiog bandyk, iseis ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
dorin, man tavo liemenė gražesnė nei originalas, labai gražiai užsegimo problema išspręsta ir spalvytė wub.gif , žodžiu maladiec 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2008 01 28, 08:56)
dorin, man tavo liemenė gražesnė nei originalas, labai gražiai užsegimo problema išspręsta ir spalvytė  wub.gif , žodžiu maladiec 4u.gif

Aciu uz ivertinima. O su tuo uzsegimu tai va taip buvo - galvojau daryt saga kaip ir pavyzdy, bet, pirmas dalykas, pritrukau siulu ir nenorejau pirkt naujo matkelio kelioms eilems primegzt, o antra, kai nusimezgiau ir uzsidejau, tai man tos priekines dalys taip i sonus nuvaziavo ir per krutine taip skete, jau galvojau ardyt visa liemene ir megzt is naujo, bet va nuvaziavau i sagu parduotuve ir prisitaikiau uzsegimus, ir visai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 01 27, 21:29)
gal kas zinote, kaip numegzti sitokia grozybe?
http://picasaweb.goo...221878257091810

Atrodo gana paprasta. Megzta ripsu, pradedant vienas galas platintas, o kitas baigiant siaurintas. O ten vieno galo perkisimui padaryta dviguba kisene mezgant gera-bloga. Viskas taip paprasta, tik kad sunku zodziais nupasakoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 01 26, 18:24)
Pasirodysiu as savo paskutini darbeli:

Cia originalas:
user posted image

Cia mano:
user posted image
user posted image

thumbup.gif LABAI GRAZIAI NUMEGSTA!!! LABAI FAINAS MODELIS!!!! IR AS TOKIOS LEMENES NORIU bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Laimutia @ 2008 01 28, 15:55)
Atrodo gana paprasta. Megzta ripsu, pradedant vienas galas platintas, o kitas baigiant siaurintas. O ten vieno galo perkisimui padaryta dviguba kisene mezgant gera-bloga. Viskas taip paprasta, tik kad sunku zodziais nupasakoti  blush2.gif

o kad gražiai platintųsi, reikia simetriškai abiejuose galuose akių pridėt? blush2.gif
Atsakyti
[quote=dorin,2008 01 26, 17:24]
Pasirodysiu as savo paskutini darbeli:

Cia originalas:
user posted image

Cia mano:
user posted image
[url=http://www.talpink.com/public/08/01/26/img000211cecb1.html][img]http://

SUPER!!!!! SUPER!!!!![COLOR=red]
Daugiau neatrandu jokių žodžių. Tikrai labai fainai gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 01 28, 17:03)
o kad gražiai platintųsi, reikia simetriškai abiejuose galuose akių pridėt?  blush2.gif

Na taip wink.gif
Atsakyti
dėl ko aš čia dėl tų didelių akių kurią dieną klausiau... Šiaip ne taip prisiruošiau nufotografuoti ax.gif Taigi, štai ko aš noriu
user posted image
O štai kas man gaunasi
user posted image
Mezgiau netgi su didesniais virbalais nei buvo rekomenduojama schemoje. Mezgiau laisvesnėmis akimis doh.gif Rezultatas - kaip ant delno blush2.gif Merginos, ką reikia daryti kitaip, kad gautųsi taip kaip reikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 01 28, 22:05)
dėl ko aš čia dėl tų didelių akių kurią dieną klausiau... Šiaip ne taip prisiruošiau nufotografuoti  ax.gif Taigi, štai ko aš noriu
O štai kas man gaunasi
Mezgiau netgi su didesniais virbalais nei buvo rekomenduojama schemoje. Mezgiau laisvesnėmis akimis  doh.gif Rezultatas - kaip ant delno  blush2.gif Merginos, ką reikia daryti kitaip, kad gautųsi taip kaip reikia?  unsure.gif

Aš mezgiau 10 numerio virbalais. Gavosi taip.
user posted image
Atsakyti
Labai labai visoms aciu uz pagyrimus wub.gif

Gal kas galit paaiskint, kaip sitam modely ta vidurinioji pyne taip padaryta? Ar ta pyne taip paprastai persukta ir po to atskitai mezgama tos dvi dalys, ar kaip? unsure.gif
user posted image
Atsakyti