Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Ligvita @ 2008 02 28, 15:50)
siaip tai labai issamiai ji aptaraineja club.oasinka.ru mergaites

Jo zinau bet rusiskai ax.gif ax.gif tai as nelabai nesuprantu doh.gif galvojau gal kas mezgat ir cia sita
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2008 02 28, 15:19)
Merginos gal kuri mezgat sita grozi? Gal galetimet duot kokiu patarimu kaip geriau megzt?Mna neauisku kokiu rastu stulpelius ir kakla megzt??? verysad.gif
http://www.talpink.c...8d92fa3cf71.jpg

Aš irgi žadu šį megztuką megti, bet niekaip negaliu suprasti kaip megzti koriukų raštą
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 02 28, 16:52)
Aš irgi žadu šį megztuką megti, bet niekaip negaliu suprasti kaip megzti koriukų raštą

Su tuo rastu daug kas kankinasi. As viena is tu blush2.gif . Turiu toki paveiksliuka gal pades suprast tai ir man paaiskinsit biggrin.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 02 28, 15:52)

du kartus paspaududs labai aiskiai matosi mirksiukas.gif ( jei cia tas rastas)

user posted image
Atsakyti
Nu pabandysiu ir as pagal sita aprasyma gal pavyks ir man doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes

norejau paklausti ar kuri nors neriate vadinamu ilguoju vaseliu(kiti tuniso vaseliu vadina)? vat gavau ta daikta ir man labai idomus darbas su juo, o moku tik kelis pagrindinius rastus. o info nete nelabai randu(arba nemoku ieskot), tik kur zurnaliuka pas pazystama maciau tiek ir zinau. gal kas turit kokiu schemuciu?
sorry jei praziurejau tema SM, bet kiek perskaiciau tai neradau apie toki dalyka ax.gif
Atsakyti
Į tokius megztinius žiūrint ir pačiai kyla noras megzti
Atsakyti
Lusasita, o gal galetum pasidalint šio raštelio schemute? blush2.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
http://www.talpink.c...c8b16_thumb.jpg[/img][/url]tp://www.talpink.com/public/08/03/01/elektrinisvi1c8b16_thumb.jpg[/img][/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 01 kovo 2008 - 15:08
QUOTE(angulyte @ 2008 03 01, 15:02)
Lusasita, o gal galetum pasidalint šio raštelio schemute?  blush2.gif Būčiau labai dėkinga  4u.gif
http://www.talpink.c...c8b16_thumb.jpg[/img][/url]tp://www.talpink.com/public/08/03/01/elektrinisvi1c8b16_thumb.jpg[/img][/url]

mezgiau is tokios rusiskos knygos Uzory... veliau reiks nuskanuot kai turesiu galimybiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va papuosiau savo abu vyrus smile.gif
Dydziajam
user posted image
ir mazyliui
user posted image

Dabar mastau ka cia gero sau nusimezgus g.gif turiu va tokiu siulu
user posted image
gan nemazai, galvojau suknele megzti, bet jie puciasi doh.gif . Gal koki rasta pritaikius, tada nesipus. Gal ka patarsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 03 01, 17:00)
Nu va papuosiau savo abu vyrus  smile.gif 
Dydziajam
user posted image
ir mazyliui
user posted image

Dabar mastau ka cia gero sau nusimezgus  g.gif  turiu va tokiu siulu
user posted image
gan nemazai, galvojau suknele megzti, bet jie puciasi  doh.gif . Gal koki rasta pritaikius, tada nesipus. Gal ka patarsit  4u.gif

labai jau graziai papuosti tavo vyrai thumbup.gif thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turit galimybe imesti sito sijono aprasyma?
user posted image

Busiu labai labai dekinga
Atsakyti