Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Kry @ 2008 03 19, 14:31)
Sveikos, as visai "svieziai" SM uzsiregistravus, bet uzsukdavau ir anksciau, ypac i mezgimo temeles thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Reiketu patarimo tokiam extra atvejui - arteja iiilgas savaitgalis, vaziuosiu pas tevukus, tai brandinu minti uzuot nuo stalo nepakilus nuo mezginio nepakilt smile.gif Ideja - lengvas kiaurarastinis salis pavasariui. Tik va beda, kad nei siuliuku dar nenusipirkus, nei rastelio issirinkus... Gal kas kaip tik siuo metu kazka panasaus audziat? Pametekit kokia ideja, ka blush2.gif
P.S. Kaip mezgeja esu "pradinuke", schemeles dar siaip taip "nuskaitau", bet is nuotrauku tai frusty.gif

siulau sali megzti: 1 eile: uzmetimas, 2 sumegztos kartu, uzmetimas, 2 sumegztos kartu....
2 eile: blogos akys
3 eile: 2 sumegztos akys, uzmetimas...., 2 sumegztos...
ir tt
moheriniais siuliukais, su storais virbalais, gaunasi lengvas kiauras salis:) dar gali saliu tema pasiskaitinet:)
Atsakyti
Noriu paprašyti pagalbos mezgėjų, žinančių vokiečių kalbą. Pamačiau lienenę kažkokiame mezgimo žurnale, bet be aprašymo, prie siūlų reklamos. Pagaliau pavyko rasti aprašymą, bet vokiškai. Bandžiau versti su žodynu, bet kažkokia keista ta kalba, nieko man neišėjo.

Gal ne tik man patiks modeliukai.

Iš anksto didelis ačiū.

Liemenė

Mane domina 16 modelis
Atsakyti
QUOTE(Tutsi12 @ 2008 03 20, 14:24)
Noriu paprašyti pagalbos mezgėjų, žinančių vokiečių kalbą. Pamačiau lienenę kažkokiame mezgimo žurnale, bet be aprašymo, prie siūlų reklamos. Pagaliau pavyko rasti aprašymą, bet vokiškai. Bandžiau versti su žodynu, bet kažkokia keista ta kalba, nieko man neišėjo.

Gal ne tik man patiks modeliukai.

Iš anksto didelis ačiū.
Liemenė

Mane domina 16 modelis

galiu pagelbeti,bet tik vakare arba ryt isversiu ir tau atsiusiu i az. tinka?
Atsakyti
Jei gali tai ir man atsiūsk. Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Ir man jei gali liemenes aprasyma atsiusk blush2.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. SonataB, 4u.gif lauksiu nekantraudama.
Bet, kaip matau, susidomėjo ir daugiau mezgėjėlių. Gal forumo taisyklės leidžia paskelbti čia, viešai?
Atsakyti
Einu dabar versti ir ikelsiu i foruma,nemanau,kad draudziama blush2.gif
Atsakyti
help.gif mergikės turiu prašymuką blush2.gif . GAL KURI UŽMATĖTE KUR NETE GRAŽIŲ APYKAKLIŲ PAVYZDŽIŲ SU SCHEMUKĖMIS? Mestelkit nuorodėlę į AŽ 4u.gif
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti

Kas dar mezga šią liemenę?

http://keep4u.ru/ful...faf24936569/jpg

Vakar nupirkau siūlus. Šiandien pradėsiu. bigsmile.gif

Rife, kokias siūlais mezgi, kaip sekasi?

Atsakyti
Ikeliu ta aprasyma cia.Jei kas - rasykit
Liemene Nr.16
Nugara 98/106/118 akiu. Pradedant ir uzbaigiant 1 gera akimi : 1 gera, 2 isvirkscios, 2 geros, 2 isvirksciamos ……1 gera.
Iliemenavimui numezgus 9/10/11 cm is abieju pusiu kas 6 eile 4 kartus nuimti po 1 aki, paskui vel kas 6 eilej 4 kartus prideti po 1 aki.Po to kas 4 eile 5 kartus prideti po 1 aki (pritaikant prie rasto,kad parsideda 1 gera, paskui 2 isvirkscios ir t.t.) akiu turi gautis 106/114/126
Rankovems po 27/28/29 cm kas 2-e eileje nuimti 12*1 aki akiu turi likti 82/82/86
Kaklui po 47/49/51 cm 32 vidurines akis nuimti, paskui si vidines puses kas 2 eilej akis 1*3 ir 1*2 akis nuimti. Tuo paciu peciu linijom4*5/4*5/2*5 ir 2*6 tvirtai nuimti(sumegzti).
Priekio ½
74/82/90 megzti kaip nugara tik viduryje reikes sumegzti 2*2 akis, krastuose vis reiks prideti po 1 aki,kad akiu skaicius liktu. Megzti tol kol bus 20 cm plotis, tada reikia iliemenuoti kaip nugaroje, po 24/26/28 cm (metuoti nuo tiesaus kanto) kairej puse neprideti akies,taip gausi kalo V iskirpte, po 27/28/29 cm (matuoti isorini mezginio kanta) neprideti akiu ir desinej pusej,taip gausis isemimas rankovem.Po 20/21/22 cm (matuoti nuo rankoviu isemimo pradzios) turi likti 36/41/45 akis.
Tik nelebai man ten daeina,kaip su tom peciu linijom, ten raso kad 3 akis sumegzti, kiek supratau,tau vidurine nukeli krastines sumezgi ir tas sumegztas per ta nukelta pertrauki.Nu pagal mezgini cia reik ziureti kas gausis
Atsakyti
VALIO!!!!!
SonataB
Ačiū, ačiū, ačiū heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
user posted image
Gal suprantat, kaip čia drugelio sparnų skylės padarytos? g.gif Gal tiesiog sukabint numezgus pynutę?
Atsakyti