Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių pešiojimas Vilniuje

QUOTE(luli @ 2016 01 13, 19:06)
Gal yra bandziusiu darytis HD Brows antakiu procedura :

1.Glow Beauty studijoje Vilniuje aguonu g.
2.Wonder Time studijoje Vilniuje totoriu g.
Gal butu atsiliepimu kurios bandete abiejose studijose?

Nezinau ar Jums dar bus naudinga, bet as isbandziau abiejuose salonuose mineta procedura ir ka galiu pasakyti, kad Glow beauty salone patiko labiau, nes padare plonesnius antakius nei Wondertime ( nors irgi buvo tokie antakiai suformuoti "ne isplonuju") ir antakiu spalva bei forma issilaike ilgiau. Ir patys plaukeliai ataugo ne taip greit (po 7 savaiciu pradejo ). Bet seip buvo juokinga, kad Wondetime nurode atsiauginti viena vieta, o Glow Beauty - visai kita. tai taip ir nezinau kur atsiauginti:)) bet seip zadu eiti pakartoti i Glow Beauty salona.
Atsakyti
QUOTE(pukita @ 2016 02 02, 16:29)
Nezinau ar Jums dar bus naudinga, bet as isbandziau abiejuose salonuose mineta procedura ir ka galiu pasakyti, kad Glow beauty salone patiko labiau, nes padare plonesnius antakius nei Wondertime ( nors irgi buvo tokie antakiai suformuoti "ne isplonuju") ir antakiu spalva bei forma issilaike ilgiau. Ir patys plaukeliai ataugo ne taip greit (po 7 savaiciu pradejo ). Bet seip buvo juokinga, kad Wondetime nurode atsiauginti viena vieta, o Glow Beauty - visai kita. tai taip ir nezinau kur atsiauginti:)) bet seip zadu eiti pakartoti i Glow Beauty salona.

As kita savaite isbandysiu kas per 'stebuklas' yra Wondertime smile.gif) Galesiu brukstelt savo nuomone wink.gif

Beje, kokios kainos Glow Beauty?
Atsakyti
QUOTE(pukita @ 2016 02 02, 17:29)

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Gal reiktu pabandyt abiejose,kad suprastum ,kur geriau,manau kiekvienam skirtingai,as jau esu bandziusi antakiu korekcija Wonder Time studijoje,bet lyg ir kazkas ,ne taip,nors iki tol esu isbandziusi nemazai salonu,ir buvau apsistojusi ties Wonder time studijos,bet manau eisiu pabandyt i Glow Beauty studija.Tikiuosi,nesugadins man antakiu smile.gif .Ir tada jau tiksliai zinosiu,ties kuriiuo salonu apsistot.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nesenai tvarkėtės antakius pas Lahją ir galėtumėte pasakyti kokios kainos dabar antakių pešiojimo+dažymo?
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2016 03 04, 09:21)
Sveikos, gal kuri nesenai tvarkėtės antakius pas Lahją ir galėtumėte pasakyti kokios kainos dabar antakių pešiojimo+dažymo?

Sveika, berots 6 eur. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2016 02 02, 11:19)
O kiek pas Pajėdienę kainuoja ir kaip pas ją užsirašyti?

10. Telefonu
Atsakyti
Rekomenduoju Ramoną iš Carolinos studijos 4u.gif Dirba kruopščiai, neišplonina / neperryškina antakių (kosmetologę vos įtikinau, kad antakiai tikrai ne po HD Brows procedūros).
Atsakyti
Patinka Rimantė iš "Expert" salono "Panoramoje". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulcan @ 2016 03 12, 11:04)
Rekomenduoju Ramoną iš Carolinos studijos  4u.gif Dirba kruopščiai, neišplonina / neperryškina antakių

QUOTE(Victorious @ 2016 03 12, 11:57)
Patinka Rimantė iš "Expert" salono "Panoramoje". 4u.gif

Kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(faraon @ 2016 03 12, 23:06)
Kokios kainos?

Man šiek tiek koregavo formą - 5 Eur. Patinka, kad maloniai bendrauja, galiu pasitikėti, nes skonis sutampa ir antakių per daug neplonina. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 kovo 2016 - 11:18
QUOTE(luli @ 2016 01 13, 21:06)
Laba vakara 4u.gif
Gal yra bandziusiu darytis HD Brows antakiu procedura :

1.Glow Beauty studijoje Vilniuje aguonu g.
2.Wonder Time studijoje Vilniuje totoriu g.
Gal butu atsiliepimu kurios bandete abiejose studijose?

As esu vienoje is siu studiju jau ne karta apsilankiusi,tiesiog galvoju ar vertetu nueit I kita pabandyt :hm ,ar ne :hm .Is tikruju nesu l.patenkinta paskutiniais keliais kartais,kazkaip vis man neatitaiko spalvos,o ir paciai man atrodo,kad siek tiek tiktu plonesni antakiai.Dabar svarstau,ar kita karta uzsirasyti I kita studija :hm
Merginos parasykit savo nuomone,gal man padesi tapsisprest.

Galiu pati atsakyti į savo klausimus smile.gif isbandziusi abiejose studijose HD Brows antakiu korekcija,nusprendžiau, kad Glow Beauty studijoje,man labiau patiko.Dariausi šioje studijoje viena karta pilna antakiu korekcija, o kita karta tik dažiau,kol kas likau patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 21 sausio 2017 - 00:40