QUOTE(almuteee @ 2008 03 07, 19:55)
as tai tikrai maciau Norfoj xxl, kalvariju g, kur pries baltupius. bet taip uzkisti pakankamai, neypatingai matomoj vietoj. o sampuno rusis tik viena, kondicionieriu pora rusiu.
jauciu gal tik XXL norfose yra jei sakai kad 3 perejai ir neradai
Laisves prospekte Karoliniskese Norfoj yra Treseme produktu
QUOTE(minik @ 2008 03 07, 21:07)
O as, rinkdamasi sau nauja sampuna (turiu iproti juos nuolat keisti ir tuo paciu bandau atrasti ta pati paciausia), atsitiktinai prisiminiau, kad kazkada seniai, dar studiju metais naudojau Wellos Lifetex sampuna (tada jie tik naujai buvo atsirade pas mus prekyboje), jis man tuomet buvo nerealus

, plaukai juo issiplovus budavo kaip silkiniai. Esu isbandziusi ir tos pacios serijos kondicionieriu ir kauke, tai irgi superiniai. Tai va ir galvoju dabar, kazin, ar imanoma dar pas mus ju rasti ir kur Vilniuje prekiauja Wellos produkcija

. Noreciau ir vel prie jo sugrizti
Atsimenu kai atsirado kokias 1999m,budavo super,LT zvaigzdes naudojo,gyre.Dabar truputi tie sampunai pasikeite,o pirkt ju rasi MEDINESE SUKOSE.
QUOTE(<aries> @ 2008 03 07, 21:16)
Gal galetu mamytes, kurios naudoja TIGI priemones placiau pasidalintia atsiliepimais? as irgi pasidomejus noreciau isigyti kazka, bet ten daug tu priemoniu ir visos ne pigios, tai nenoriu netinkamo nusipirkti.
Gal kas patartu, plaukai prie trumpesniu, peciu nesiekia

pats plaukas storas, siurkstus, linkes banguotis ir pustis

kokios priemones man tiktu?
aciu labai visoms uz nuomone
Taigi TIGI temoj pilna info