niekaip neatitaikau sau tinkamo sampuno, plaukai labai riebaluojasi, turiu kasdien plauti
Sveikos,
niekaip neatitaikau sau tinkamo sampuno, plaukai labai riebaluojasi, turiu kasdien plauti
siandien kirpeja patare nusipirkti sampuna riebiai galvos odai
Gal galetumet ka nors rekomenduoti?
Man kolkas tinka ir patinka Loreal Elvital dažytiems plaukams šampūną, balzamą, kaukę, ampules ir serumą. Na žodžiu ten visą serija, pakaitom balzamą, serumą. Serumas man nelabai, nes kai plaukai išdžiūsta, kažkaip nepurūs būna, o po balzamo viskas puiku. Kaukė patinka.
Ne kartą pirkau ne pigiausius šampūnus, bet surizikavau ir paskutinį sykį nusipirkau Margaritos šampūną dažytiems plaukams. Na ką galiu paskayti, kad šampūnas visai neblogas
Anksčiau plaukus plaudavau kasdien, dabar galiu kas antrą dieną, matyt, dar ir riebalavimąsi sumažino.
QUOTE(Zana @ 2008 04 30, 10:24)
geriausias sampunas FITOVAL aistinese parduodamas (gal 15-18 lt kainuoja), plaukai pasidaro minkstuciai ir svelnus 
na kiek zinau tai vaistinis sampunas skirtas nuo plauku slinkimo ir su juo kiekviena karta negalima plauti galvos
QUOTE(Twiggy @ 2008 04 29, 20:46)
Sveikos,
siandien kirpeja patare nusipirkti sampuna riebiai galvos odai
Gal galetumet ka nors rekomenduoti?
mano tokie patys plaukai (na riebus, tik tiek, kad dabar issausinau be proto su dilgelem
o as dabar nusipirkau cutrin sampuna, na man labai patiko, svarbiausia kad tiko galvos odai, nes ji pas mane kazko sirguliuoja pastaruoju metu:)
geriausias sampunas FITOVAL aistinese parduodamas (gal 15-18 lt kainuoja), plaukai pasidaro minkstuciai ir svelnus 
Man tai nea
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 30, 10:42)
na kiek zinau tai vaistinis sampunas skirtas nuo plauku slinkimo ir su juo kiekviena karta negalima plauti galvos
Ne ne
Mano sesei jis visai netiko
QUOTE(33dance @ 2008 01 29, 09:35)
Aš naudoju lietuvišką Rasa su šilko baltymais, man ir kondicionierius ir balzamas patinka. Plaukai švelnūs būna. Išbandžiau daugybę šampūnų ir iš salonų ir parduotuvėse pirktų. Margarita tai nelabai patinka, bet Rasa kaip tik , ir pigu , ir geras rezultatas 
Ir as vakar nusipirkau si sampuna
QUOTE(Jusma @ 2008 04 29, 22:56)
Ne kartą pirkau ne pigiausius šampūnus, bet surizikavau ir paskutinį sykį nusipirkau Margaritos šampūną dažytiems plaukams. Na ką galiu paskayti, kad šampūnas visai neblogas
Anksčiau plaukus plaudavau kasdien, dabar galiu kas antrą dieną, matyt, dar ir riebalavimąsi sumažino.
o man Margaritos visai nepatiko
QUOTE(Supergirl @ 2008 04 27, 15:35)
o man kaip tik atvirkščiai - nepatiko visiškai. Plaukai ne tai kad nežvilgėjo, kaip reklamoj rašo, bet apskritai priešingą efektą gavo. Jau senokai esu nusivylusi Nivea plaukų priežiūros priemonėm, tai ir šįkart nuomonės nepakeičiau.
Nivea ir man