Įkraunama...
Įkraunama...

Įvaikinimas homoseksualų šeimose

Apklausa: Ar pritartumėte, kad vaikus įsivaikintų homoseksualios šeimos? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(garbane @ 2008 01 28, 16:32)

O vat buna kad tokiems "tiketojams" gimsta ne tos pakraipos vaikas. Tada ir prasideda tikroji tragedija..

vat kai gims,tada ir galesim padiskutuoti sia tema.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 01 28, 20:36)
supratau, įtikinai kad didelė dalis garsiųjų meninkų- pradedant Mikelandželu, tęsiant Pikaso, Goja,Mone, Rafaeliu( tiesiog ne iš eilės) Šopenu, Čaikovskiu, Musorgskiu,  ir gausybė kitų nebuvo verti Žmogaus vardo. Nes turėjo ydų, kaip tu vadini blink.gif . Gerai čia tu, taip jau pasišvaistei, sakyčiau.

dar reiketu pamineti aktyvias kovotojas uz moteru teies: V. Volstonkraft, V.Vulf, ir daugelis kitu
Papildyta:
QUOTE(giedre 22 @ 2008 01 28, 20:44)
vat kai gims,tada ir galesim padiskutuoti sia tema.

manau, kad tada jau pati nenoresi diskutuoti tongue.gif
Atsakyti
neskaiciau visos diskusijos, bet aisku, kad yra visokiu nuomoniu. Siaip nesuprantu kodel dabar taip visi susirupino sita tema, juk cia nieko naujo - vaikai homoseksualiose seimose gyvena jau seniausiai. Dabar leidziama isivaikinti homoseksualu poroms, bet ivaikinti vienam asmeniui -pavyzdziui netekejusiai moteriai, buvo leidziama ir anksciau (nors negarantuoju uz Lietuva, bet pavyzdziui Prancuzijoj be problemu), o ar ta moteriske salia gyvena su kita moterimi, ar ji heteroseksuali ar ne tai nieks netikrina. ir uzauga tie vaikai kuo normaliausi ir nieks tragediju nedaro....
Atsakyti
QUOTE(vasaros_saule @ 2008 01 28, 19:54)
o ar ta moteriske salia gyvena su kita moterimi, ar ji heteroseksuali ar ne tai nieks netikrina. ir uzauga tie vaikai kuo normaliausi ir nieks tragediju nedaro....

Pas mus Lietuvoje tikrina ir dar kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 01 28, 20:58)
Pas mus Lietuvoje tikrina ir dar kaip  mirksiukas.gif

melas.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 01 28, 20:58)

o jeigu moteris turi nuosava vaika, supranta, kad ji lesbiete, issiskiria su vyru ir susiranda moteri. arba susiranda "donora", pastoja ir gyvena su savo vaiku ir moterimi. tai nori pasakyti, kad is jos atims vaika?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 01 28, 19:58)

Netikiu, kad galima patikrinti tai, jie noresi tai ir nuslepsi - cia kaip su fiktyviom santuokom.

P.S. Kazkodel pastebejau, kad kalbama vien apie gejus, bet siaip homoseksualus zmones tai ne tik gejai, bet ir lesbietes!
Papildyta:
QUOTE(Gege @ 2008 01 28, 20:03)
o jeigu moteris turi nuosava vaika, supranta, kad ji lesbiete, issiskiria su vyru ir susiranda moteri. arba susiranda "donora", pastoja ir gyvena su savo vaiku ir moterimi. tai nori pasakyti, kad is jos atims vaika?

drinks_cheers.gif thumbup.gif man toks vaizdas, kad isgirsta zmones zodi 'homoseksualus' ir is karto reiskia savo priesiska nuomone vien del baimes, kad ju nepalaikytu tokiais lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia iš tos serijos, kai mano vyras sako:
-Išaušta pirmadienio rytas pasižiūri vyriukai vienas į kitą dar gulėdami lovoje ir sako, kuris šią savaitę būsim mama??? g.gif
Aš manau riba turi kažkur būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 01 28, 20:03)

kur rasiau kad atima g.gif skaityk kas parasyta, o tik poto cituok doh.gif
QUOTE(...sara... @ 2008 01 28, 20:07)
Čia iš tos serijos, kai mano vyras sako:
-Išaušta pirmadienio rytas pasižiūri vyriukai vienas į kitą dar gulėdami lovoje ir sako, kuris šią savaitę būsim mama???  g.gif
Aš manau riba turi kažkur būti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 01 28, 21:10)
kur rasiau kad atima  g.gif skaityk kas parasyta, o tik poto cituok  doh.gif

atsiprasau, blogai parasiau. tad paklausiu, ar noretum, kad is tokios moters atimtu vaika?
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 01 28, 20:13)
atsiprasau, blogai parasiau. tad paklausiu, ar noretum, kad is tokios moters atimtu vaika?

ne bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_saule @ 2008 01 28, 21:06)
man toks vaizdas, kad isgirsta zmones zodi 'homoseksualus' ir is karto reiskia savo priesiska nuomone vien del baimes, kad ju nepalaikytu tokiais lotuliukas.gif

taiklus pastebejimas mirksiukas.gif
Atsakyti