Įkraunama...
Įkraunama...

Įvaikinimas homoseksualų šeimose

Apklausa: Ar pritartumėte, kad vaikus įsivaikintų homoseksualios šeimos? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lotute @ 2008 01 28, 23:02)
net nesiruosiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

matai, kokia tu negera.. ir dar piktybiska. bet as ant taves nepykstu.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 01 28, 22:04)
matai, kokia tu negera.. ir dar piktybiska. bet as ant taves nepykstu.

blush2.gif Kap sakaa "kazday za sebia" tongue.gif
Atsakyti
Ir zmogus pasake, jog tai nera religines paziuros, nors visi argumentai grindziami religija, viena religija doh.gif
man tikrai rankos svyra. Kaip imanoma sitaip nezinant elemantariu demokratines visuomenes pagrindu, nezinant kas apskritai yra zmogaus teises ir is ko jos kyla kazka pradet gincytis apie tai doh.gif
Gorada, taip, su musulmonu man teko pabendrauti ir ne karta, ir netgi siuo metu kaip tycia per mesengeri susirasineju su berniuku is Turkmenijos mirksiukas.gif O ar jums teko pabendrauti su zmogumi, kuris laikosi visu katalikisku normu tiek pat, kiek savo normu laikosi musulmonas?mirksiukas.gif Tikru kataliku kurie laikosi savo religijos taip, kaip nurodyta rastuose, yra like labai nedaug ir vis mazeja. Bet jeigu laikytusi taip, kaip laikosi musulmonai, tai nu krc, tikrai nuosirdziai paskaitykit biblijos istrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 01 28, 22:51)
O ar teko jums asmeniškai pabendrauti su musulmonu? įtariu, kad ne, jeigu vienintelis skirtumas kurį įžvelgiate yra valstybės susiejimas su bažnyčia...

Man asmeniškai teko. Ir ne su viena šeima. Kažko blogo kaip apie žmones negaliu pasakyt, bet kad vaikus savo augina kitaip nei kitų kuktūrų žmones, tai jau tikrai. Kadangi priežiūrėjau draugės vaikiukus, o jie buvo kaimynai, galiu visiškai atsakingai iš savo patirties pasakyt, kad jie leidžia augti vaikams savaime, t.y. tų vaikų šeimoj daugiau nei 3 ir vyrsnieji augina jaunesniuosius taip, kaip supranta. O tie vyresnieji vaikai nesupranta, kad ateiti į kaimynų namus ir šūkaliot, iminėt daiktus (ne vogti, bet imti neklausus) negalima. O jų tėvai laiko tai savaime suprantamu dalyku. Kitas pavyzdys iš žaidimų aikštelės - musulmonų vaikas pradėjo skriausti "mano" vaikiukus, o kai paprašiau, kad tėvas pasiimtų savo padaužą, atrėžė, kad man policiją iškvies, nors mano pusėj buvo kiti tėvai, kurie viską matė. Neabsoliutinu ir nesakau, kad jie blogi tėvai, bet pamiršta, kad pasaulyje egzistuoja ir kiti vaikai, žmonės ir jų teisės.
Sorry, kad ne į temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 01 28, 21:19)
Taip, ten ne tik kraujomaiša, ten dar ir brolių ir sesių kraujas liejasi laisvai.
žodžiu du atraminius taškus radom:

Kraujomaiša
  Brolžudystė
  Masinis naikinimas

Perfrazuosiu pagal Jūsų mintis:

Biblijoje yra rašoma ir apie kraujomaišą, ir apie brolžudystę, ir apie masinį naikinimą. Bet ten pat daromos ir išvados (jos ir yra atraminiai taškai).
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 28, 21:47)
Simense rase, kad ji pazista nemazai homosexualu ir "mato ju daroma zala aplinkiniams". Kokia konkreciai - ispesti niekaip nepavyko.

Neatidžiai skaitai tau skirtus komentarus. Tau buvo duotas atsakymas. Gaila, kad nežinojai, ką su juo veikti (nors kryptį pasiūliau). sad.gif
Atsakyti
Matai primetineti siuolaikiniam issilavinusiam zmogui katalikiskas dogmas yra gana drasu. Katalikybes kaip ir daugumos i ja panasesniu religiju zmogaus tikejimo islaikymo principas yra baime buti nubaistu . Mes kaip zmones kaiptik pereidinejam nuo veiksmu darymo/nedarymo del baimiu, prie veiksmu darymo/nedarimo del tobulejimo, kitu geroves, laimes ir kitokiu siekiu. Ir isvis daugiau nei puse katalikybes tiesu siuolaikine visuomene yra kaip ir paneigusi, tad kaip galima toki dalyka laikyti visuotinai teisingu? juokinga.

Simene, man rodos del to, jog pagal katalikybe homoseksualumas ir viskas kas su juo susije yra blogai, niekas nepriestarauja ir nesigincyja. Taip, ten yra rasoma apie KRIKSCIONIO atraminius taskus. NE VISI YRA KRIKSCIONYS!!! nu negi taip sunku ta suvokti? Tad gal jau uztenka apie tuos savo religinius isitikinimus, tam yra visas atskiras forumas?
Kalba eina apie visuomene, kuri sudaryta is ivairiu paziuriu zmoniu , ir kuri yra atsieta nuo religijos.
Atsakyti
na, aš manau, kad vaikui geriau augti apsuptam šeimyninio dėmesio negu vaikų namuose, ir kad visi turi teisę į šeimyninę laimę tačiau:
-kiek pamenu, nuomonės ar nori gyventi su ta ar ana šeima klausiama tik tų, kurie vyresni nei 10 m. Gal vieniem ir dzin gyventi homoseksualioje šeimoje, bet kitam mažyliui tai gali būti trauma.
-įsivaizduokit patyčias tokioje "šeimoje" vaiko pusėn mokykloje.... verysad.gif

o šiaip, jei dėl neaiškaus šeimos modelio vaiko galvelėje, tai paauglystėje juk vis tiek jau protingi vaikai darosi ir manau, kad susivoktų ko jie patys nori iš gyvenimo, kaip ir homoseksualai kažkada suvokė, kad yra kitokie, nors ir augo "normalioje" šeimoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 01 28, 18:37)
Nemanau, kad keletas tokį nukrypimą turinčių talentingų žmonių galėtų pridengti lyg kokiu skėčiu) visus homoseksualus. Nukrypimas yra nukrypimas, kiek jį mes bedangstytumėm.  verysad.gif

Va, labai idomu pasidare... Nukrypimai... Juk, pagal normas tai tik vyrenis vyras gali gyventi su jaunesne moterim, jei atvirksciai - nukrypimas, jei is vis nenori su niekuo miegoti - nukrypimas, jei nori megoti su kitos rases zmogum - nukrypimas... Nenormalu, nemoralu, juk visuomene tik tam ir egzistuoja, kad sekti kas su kuo miega (mylisi ar myli). Visa kita visiskai nesvarbu. Svarbu norma!!! Tegyvuoja norma - jei negali tureti vaiku, tai esi nenormalus, vadinasi tau vaiku tureti negalima ir net pavojinga??? Jei sveri 130 kg esi nenormalus, jei sveri 45 kg irgi nenormalus, jei daltonikas- nenormalus. Netelpi i NORMOS remus...
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2008 01 29, 00:16)
Va, labai idomu pasidare... Nukrypimai... Juk, pagal normas tai tik vyrenis vyras gali gyventi su jaunesne moterim, jei atvirksciai - nukrypimas, jei is vis nenori su niekuo miegoti - nukrypimas, jei nori megoti su kitos rases zmogum - nukrypimas... Nenormalu, nemoralu, juk visuomene tik tam ir egzistuoja, kad sekti kas su kuo miega (mylisi ar myli). Visa kita visiskai nesvarbu. Svarbu norma!!! Tegyvuoja norma - jei negali tureti vaiku, tai esi nenormalus, vadinasi tau vaiku tureti negalima ir net pavojinga??? Jei sveri 130 kg esi nenormalus, jei sveri 45 kg irgi nenormalus, jei daltonikas- nenormalus. Netelpi i NORMOS remus...

Nieko negaliu daugiau pridurti, tik ieškoti amžinųjų tiesų. Tada viskas atsistos į savo vietas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(moodring @ 2008 01 28, 23:51)
Kalba eina apie visuomene, kuri sudaryta is ivairiu paziuriu zmoniu ,  ir  kuri yra atsieta nuo religijos.

Visuomenė, kuri mano, kad gali būti atsieta nuo Tiesos, pasmerkta chaosui (kartais ne iškart pajuntamam). verysad.gif

Kiekvienoje temoje gali išsakyti, ką galvoja tuo klausimu, bet kuris dalyvis (nepriklausomai nuo įsitikinimų). Kadangi šiuo klausimu aš iš esmės jau viską pasakiau, ką maniau esant reikalinga, daugiau nesiplėsiu, nes visa tai bus tik detalių nagrinėjimas. Sėkmės visiems, kurie buvo panašios nuomonės, ir tiems, kurie norėtų surasti Tiesą. wub.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir nors "slidžių nuokalnių" yra abejose barikadų pusėse, bet palaikančių homoseksualus argumentacija žymiai racionalesnė (bent man taip pasirodė). šiaip labai idomi tema- labai daug naujo sužinojau, tiksliau supratau, kad beveik nieko nežinojau apie homoseksualus ir kad kogero esu bloga katalikė blush2.gif unsure.gif , nes nesmerkiu jų, o net palaikau jų nora suteikti šeimą vaikų namų vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 01 29, 00:41)
Neatidžiai skaitai tau skirtus komentarus. Tau buvo duotas atsakymas. Gaila, kad nežinojai, ką su juo veikti (nors kryptį pasiūliau).  sad.gif

Ai tiesa prisiminiau! Siulei savo amzinasias tiesas. Dar biblija ir googla hihihi.gif

QUOTE(Sugar @ 2008 01 29, 01:16)
Va, labai idomu pasidare... Nukrypimai...

drinks_cheers.gif

Siaip jau diskusija nukrypo i lankas. Nieko keisto. Kad vaikams augimas homosexualu seimoje nekenkia irode mokslininkai, cia buvo pateikta didziosios siu tyrimu dalies apzvalga. Taigi nera realiu priezasciu kodel homosexualams turetu buti draudziama isivaikinti. Kaip ir nebelieka apie ka diskutuoti, todel oponuojancios uzsidengia ausis ir akis pareiksdamos, kad jos geriau zino arba pasiteikia religinius argumentus, kurie visgi yra priimtini tik tos religijos atstovams (nors ir pateikiami kaip "amzinoji zmonijos tiesa" rolleyes.gif ).
Taigi jau kaip ir galima diskusija po truputi ramint, nebent kazkas dar turi neissakytu svariu argumentu 4u.gif

Beje, lotute, nesijaudink, pas mus vakariene veliau, nes truputi kitam europos kampe esu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 29 sausio 2008 - 01:43