QUOTE(Zlatica @ 2008 01 26, 18:04)
tai jei tik įdomi kitų nuomonė, kokio velnio įrodinėjate savo tiesas? sėdėkit ir skaitykit sau.
et.. neverta.
sprendimas priimtas, šunys tegu loja, o karavanas eis.
pasaulis keičiasi.
prisitaikysit prie to ar ne - jūsų reikalas.
visoms pakraupusioms siūlau geriau ne čia piktintis, o eit ir gelbėt Lietuvos vaikų nuo
pabaisų homoseksualų
. įsivaikinkit kiek įmanoma daugiau.
aš už.
irgi einu iš čia. sykį jau panašioj temoj dalyvavau ir mačiau, kuo ji pavirto.
et.. neverta.
sprendimas priimtas, šunys tegu loja, o karavanas eis.
pasaulis keičiasi.
prisitaikysit prie to ar ne - jūsų reikalas.
visoms pakraupusioms siūlau geriau ne čia piktintis, o eit ir gelbėt Lietuvos vaikų nuo

aš už.
irgi einu iš čia. sykį jau panašioj temoj dalyvavau ir mačiau, kuo ji pavirto.
pasaulis pats nesikeičia. Pasaulį keičia žmogus. O žmogus keičia todėl, kad labai daug dalykų tuose pokyčiuose lemia pinigai.
apie įsivaikinimą kalbat taip, lyg nieko apie tai nenutuoktumėt. Lietrytį prieš kelias savaites buvo baisiai gražiai išreklamuoti amerikiečiai, įsivaikinę net tris iš karto lietuviukus. Kaip ir labai gražu, kol nesigilini. O kai įsigilini... Amerikiečiai juos pamatė lapkričio pabaigoje, o įsivaikino sausio pradžioj.. taigi, 1,5 mėn pažinties. VAikams gal 10, 7 ir 4 metai. Vaikai nekalba angliškai, anie - lietuviškai. Ale tai susikalbės

Aš sakau, kad tie vaikai yra PARDUOTI.
Kodėl? todėl, kad jeigu lietuvių šeima nori įsivaikinti, tai ką daro valdininkai? Tiria. Ištriūbina viską apie visus visiems. Tiria darbovietę, surenka charakteristikas, apkalbas ir t.t. Tiria kaimynus, klausinėja kas ir kaip žinoma apie šeimą, klausinėja artimus giminaičius, domisi būsimų įtėvių sveikatos būkle. Ir tai užima ne 1,5 mėnesio, oi ne. Užima iki metų ir daugiau.. Po to dar šliaužioja į namus visokie "tyrėjai", tiria, kiek koldūnų yra šaldytuve ir t.t. Bet kada gali užeiti "tarnyba" ir "ištirti".
O ką amerikonai? amerikonai išsivežė ir su galais... tirkit.. Amerika net tikram tėvui jo vaikų negrąžina, nors juos žinomai yra pagrobusi jų motina. Ex Vaikų namams atsiųs atviruką per šv.Kalėdas, kaip pieštą jų ex Joniuko, o dabar Džoniuko ar Džeimsiuko. Ir visi patikės, kad vaikams ten gerai. O kas patikrins, kad tas atvirukas tikrai Joniuko? Amerika visus beglobius išgelbės, o dabar ir pedikai prisidės. Kokybinis šuolis.