Įkraunama...
Įkraunama...

Įvaikinimas homoseksualų šeimose

Apklausa: Ar pritartumėte, kad vaikus įsivaikintų homoseksualios šeimos? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Balsavau PRIES schmoll.gif
Koks vaikas uzaugs tokioje ''seimoje'' ? Neisivaizduoju, kad vaika augintu du vyrai fuiiii Lietuvoj ta vaika mokykloj kiti vaikai uzjuoktu negyvai man tokio vaiko labai labai gaila butu verysad.gif
Atsakyti
Apsaugok Dieve. Vaikai turi augti normaliose seimose, ne issigimeliu.
Jei budama vaikas pamatyciau kaip tetis teti tvarko per skyle, neislysciau dabar is psichetriniu. O lezbes visas iszudyciau apskritai.
Nesu pries sexa su moterim paivairinimui. Esu pries toki gyvenimo buda. Tai nesveiki zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 02 vasario 2008 - 16:16
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 02, 17:12)
Jei budama vaikas pamatyciau kaip tetis teti tvarko per skyle, neislysciau dabar is psichetriniu. 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Drįsčiau prieštarauti. Prisižiūrėjus kaip tėtis tvarko tėtį užaugus tvarkytum kokią moterį ir problemų nematytum ir dar akis išvertus aiškintum kaip geeera mylėti tą pačią lytį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 02 02, 18:34)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Drįsčiau prieštarauti. Prisižiūrėjus kaip tėtis tvarko tėtį užaugus tvarkytum kokią moterį ir problemų nematytum ir dar akis išvertus aiškintum kaip geeera mylėti tą pačią lytį laugh.gif

Reiks isigyt ir prisimieruot gum-py-pi , tam, jog suprast, ka galbut gyvenime praradau blink.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 02 vasario 2008 - 17:49
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 02, 18:48)
Reiks isigyt ir prisimieruot gum-py-pi , tam, jog suprast, ka galbut gyvenime praradau  blink.gif  irnesakyk.gif

Tik tinkamą dydį guminuko išsirink biggrin.gif

Esu griežtai prieš tėvelį Praną ir tėvelį Eduardą. Tegu sau tratinasi pakampėm kas kur nori ir su kuo.. Bet vaikus auginti turi tik normalios šeimos arba asmuo.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 02 02, 19:00)
Bet vaikus auginti turi tik normalios šeimos arba asmuo.

o tau galima vaikus auginti? man tu kazkokia nenormali atrodai..
Atsakyti
aš tai tam visiškai nepritariu. vaikas turi augti tradicinėje šeimoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 02 02, 19:13)
o tau galima vaikus auginti? man tu kazkokia nenormali atrodai..

Galima.
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 02, 17:12)
Apsaugok Dieve. Vaikai turi augti normaliose seimose, ne issigimeliu.
Jei budama vaikas pamatyciau kaip tetis teti tvarko per skyle, neislysciau dabar is psichetriniu.  O lezbes visas iszudyciau apskritai.
Nesu pries sexa su moterim paivairinimui. Esu pries toki gyvenimo buda. Tai nesveiki zmones.

o ką dabar tokio vaikystėj siaubingo pamatei, kad nei rašyt, nei minčių kultūringai reikšt neišmokai? 4u.gif ir dar polinkis žudyti ax.gif

kas ten rašė, kad čia ne jumoro skyrelis? dar ir koks, tik toks truputį graudžiai juokingas...
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 02 02, 21:03)
o ką dabar tokio vaikystėj siaubingo pamatei, kad nei rašyt, nei minčių kultūringai reikšt neišmokai?  4u.gif  ir dar polinkis žudyti  ax.gif

kas ten rašė, kad čia ne jumoro skyrelis? dar ir koks, tik toks truputį graudžiai juokingas...

Mano vaikyste buvo labai grazi, dekoju, kad rupinates 4u.gif
Kulturingai apie iskrypelius nesigauna, dovanokit jei uzgavo.
P.S.

Gal ir pedofilam leiskime vaikus isivaikinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 02 vasario 2008 - 20:47
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 02, 21:35)
Gal ir pedofilam leiskime vaikus isivaikinti?  mirksiukas.gif

Jūs gal Vilniaus mero giminaitė? nors ne, tadu turbūt 90 proc. šitos temos dalyvių jo giminės lotuliukas.gif

p.s. manęs neužgavo. dėkoju, kad rūpinatės 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagalvokite ar jus noretumete augti homo.......seimoje g.gif taip galbut jie labiau myles vaika nei tikrieji tevai bet koks susiformuos vaiko pasamonej seimos vaizdas blink.gif trys vyrai seimoje blink.gif gelbekim vaikus kad nepakliutu i tokia seima.....
Atsakyti