Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas draugauti su puoduku?

QUOTE(son @ 2010 07 16, 13:31)
filmukai patiko, lauksim rezultatu ax.gif

aš ant kėdės padėdavau puoduką, ant jo sodindavau vaiką ir paleisdavau filmuką. kokią valandą žiūrėdavo tą patį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 07 17, 13:45)
aš ant kėdės padėdavau puoduką, ant jo sodindavau vaiką ir paleisdavau filmuką. kokią valandą žiūrėdavo tą patį  bigsmile.gif

ziurejo dvi dienas filmukus ir pats nueina siusiuko ir kai pakakoja tuoj lekia ant puodo. manau kazkas vyksta i geraja puse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2010 07 20, 13:15)
ziurejo dvi dienas filmukus ir pats nueina siusiuko ir kai pakakoja tuoj lekia ant puodo. manau kazkas vyksta i geraja puse thumbup.gif

liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 06 18, 21:44)
mano vaikas nieko nedaro į puodą.
sėdėt gali ilgai, bet atsistojęs su palengvėjimu apsisysioja... doh.gif

lotuliukas.gif
tikiuosi kad maniskis taip nedarys
Atsakyti
QUOTE(benitaa @ 2010 07 21, 18:09)
lotuliukas.gif
tikiuosi kad maniskis taip nedarys

buvom apsidziaugia, bet...... vel is naujo verysad.gif
Atsakyti
ir vel ir vel kakojam, isprotesim i diena po keleta kartu. ka daryt jau nebezinom, sako nemoku steneti, truputi padaro mmmm ir stojasi valykit uzpakaliuka. PADEKIT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2010 08 07, 14:43)
ir vel ir vel kakojam, isprotesim i diena po keleta kartu. ka daryt jau nebezinom, sako nemoku steneti, truputi padaro mmmm ir stojasi valykit uzpakaliuka. PADEKIT doh.gif

Ir aš jau buvau apsidžiaugusi.. Deja, toliau identiška situacija. Bijo tuštintis. Pasiprašo, bet... procesas tęsiasi po lašelį vos ne visą dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2010 08 07, 17:14)
Ir aš jau buvau apsidžiaugusi.. Deja, toliau identiška situacija. Bijo tuštintis. Pasiprašo, bet... procesas tęsiasi po lašelį vos ne visą dieną  doh.gif

uz ka tokia kancia tiek mums tiek vaikui
Atsakyti
mielosios noreciau pagalbos. Mazyte laksto namie su triusikeliais ir arba pati nubega ant puodo ir atsiseda arba pasipraso, taciau ka daryti su naktim ir kelionem i lauka? (pietu miego metu padaro sysiu iskart atsikelus tai dazniausia speju pasodint). kaip cia padet vaikui kad jis liktu susiprates. nes kartais tas pampersas uzdedamas ir gali daryt, o siaip turi begt ant puoduko.HELP
Atsakyti
QUOTE(Arbūzas @ 2010 08 12, 18:30)
mielosios noreciau pagalbos. Mazyte laksto namie su triusikeliais ir arba pati nubega ant puodo ir atsiseda arba pasipraso, taciau ka daryti su naktim ir kelionem i lauka? (pietu miego metu padaro sysiu iskart atsikelus tai dazniausia speju pasodint). kaip cia padet vaikui kad jis liktu susiprates. nes kartais tas pampersas uzdedamas ir gali daryt, o siaip turi begt ant puoduko.HELP

Pas mus situacija panasi, tik jis nebega pats kol kas o tik pasako. I kiema nesames puoduka ir dedu sauskelnes-kelnaites. Kai papraso pasodinu ir padaro. Nors pasitaiko ir avariju. Kelionej irgi su sauskelnem kol kas, nes jis ilgai nelaiko dar ir pasakes nesulauktu kol sustosim ir pasodinsim ant puoduko. Visur kitur pagal galimybes stengiames turet puoduka su savim. O miego metu, tai manau dar ilgokai reiks det ir veliau ateis tas supratimas kada nakti sisioja. Bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Sodinti ant puoduko pradėjau rudens pradžioje, maždaug 20 mėnesių buvo (specialiai nuo 3 mėnesių tarp kelių nelaikiau laugh.gif ). Nebuvo jokių didelių pykčių, tik sėdėdavo su tuščiu puoduku net valandomis kol padarydavo (didžiausias keistumas, kad sėdėjo, nes ji nesėdinti vietoje). Per kelis mėnesius išmoko padaryti, pasiprašyti. Dabar, praėjus nepilniems metams nepasitaiko jokių avarijų, be pampersų guldau ir nakčia. Ištveria, iškenčia, palaukia kol tėtukai iš lovos išsiridena, tada "asikaka" ir eina sisiot.

Vienas tik reikalas, neįsivaizduoju nuo ko pradėt mokslus pačiai nueiti, atsisėsti, nusimauti, apsimauti. Nusišluostyt paduodam, tai oi kaip smagiai nusišlouosto, įmeta, nunešam, išpilam, pasako atia arba iki.

Reiktų kažkaip pradėti pačiai tą nusimovimą mokyti, alia dar tokia žioplikė blush2.gif Į darželį turėtų pradėti eiti, nežinau kaip čia bus. Na, bet kai pagalvoji, 2,8 dar nėra daug.
Atsakyti
QUOTE(Arbūzas @ 2010 08 12, 17:30)
ka daryti su naktim ir kelionem i lauka? (pietu miego metu padaro sysiu iskart atsikelus tai dazniausia speju pasodint). kaip cia padet vaikui kad jis liktu susiprates. nes kartais tas pampersas uzdedamas ir gali daryt, o siaip turi begt ant puoduko.HELP

Maniskei 1,8m, per vasara ismoko pasiprasyti, bet nakti dar kelis kartus padaro, tai vis dar dedu sauskelnes.
O lauke kai reikalas prispiria, begam i krumelius. Na, dabar vesta orai, nebesinores tupdyt lauke. Ji apie 1,5 val isbuna, tai taikysim i lauka eit iskart pasisiojus, ir kai jau artes laikas sysiui stengsimes buti salia namu (pakenteti moka keleta minuciu).
Na o kelionese mes darom taip: kai tik papraso, esant galimybei visada stojam. O "avarijos" atvejui pries sodindama i kedute visada itiesiu pampersiuka (triusikelius ir kelnytes atsarginius visada turim, o kedute lieka sausa). Nenoriu vaikui proto maisyt, tai sauskelniu per diena grieztai nebededu niekada.
Atsakyti