Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Na, busimos mamytes, cia galite "pasilyginti" 4u.gif
Atsakyti
Nuo 7-tos nestumo savaites priaugau mazdaug 5kg(dabar mum jau beveik 20 savaiciu). Pacioj pradzioj visu tu bjauriu pykinimu deka pameciau 6 kg ir po to labai stengiausi atgaut buvusi svori ax.gif Na bet kol kas ypatingai daug valgyt nesinori ir lasinuku ant sonu dar neprisiauginau.Tik pilviukas dideja blush2.gif
Atsakyti
as tai per tuos pykinimus buvau numetus apie keturis kg o dabar jau 29 savaite +9kg smile.gif bet is akies nesimato kad ant manes butu kas priauge viskas per pilva:)
Atsakyti
o as is pradziu priaugau nedaug, bet likus porai menesiui iki gimdymo kasdien po puse kg ,nes pradejau bandeles valgyti blush2.gif
Atsakyti
mums 19 sav, iki siol priaugau apie 7 kg. Mano akims tai auginu pilvuka, nors mama sake, kad lyg ir per slaunis pastorejau... blush2.gif
Atsakyti
na man prasidėjo 10 sav. - tai nukrito 5 kg ( sveriu db 64 kg ) , bet čia greičiausiai dėl to , kad nėra noro valgyti saldumynų g.gif , kaip kad iki nėštumo

tikiuosi per visą nėštumą daug nepriaugti ( na bet čia tik planai lotuliukas.gif , kaip ten bus - nežinia )
Atsakyti
Mums dabar 33 savaitė. Priaugau jau 12 kg
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2008 01 30, 12:44)

tikiuosi per visą nėštumą daug nepriaugti ( na bet čia tik planai  lotuliukas.gif , kaip ten bus - nežinia )

as irgi tikiuosi vis dar... blush2.gif dabar esam beveik 33sav. ir turim 8kg, bet atrodo, kad kasdien vis pilneju...gal dar netycia sutilpciau i 10kg blush2.gif
Atsakyti
Nesuprantu kaip jus tiek nedaug priaugot. Mes pradejom 33 sav. o svoris jau +18kg. Atrodo ir valgau nekoloringai, tikiuosi didziaja dali mano svorio sudaro skysciai blush2.gif
Atsakyti
Mums beveik 27 savaites nestuke.gif jau +8. Tikiuosi +15 neperzengsiu... g.gif
Atsakyti
mes per 20 sav priaugom 10 kg... smile.gif aisku ant pilvelio daugiausiai nestuke.gif ,bet matyt tolygiai per visa kuna skirstosi,kad nelabai matosi,bet visi sako,kad labiausiai matosi ant veido... blink.gif
Atsakyti
Kazkaip idomiai cia man tas svoris auga... Per kaledines ir naujametines sventes priaugau apie 2-3kg! blink.gif Po visu svenciu turejau apie +9kg...
O dabar jau praejo visas menuo, ir siandien jau suejo 32sav., o svoris vis toks pats: tai padideja 0,5kg, tai sumazeja...
Taigi man prasideda 33sav. ir as vis dar turiu +8,5kg. Gal visai gerai?... bigsmile.gif
Atsakyti