Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(coco5 @ 2008 01 31, 14:49)
tikiuosi didziaja dali mano svorio sudaro skysciai blush2.gif

O man sake, kad pas mane vandenu norma, bet tikrai galetu buti daugiau ax.gif tuomet ir maziukui butu didesne tikimybe apsiversti, o dabar sedi jis pilvely unsure.gif
Atsakyti
Man dabar 12 savaitė, nors svoriui priaugti gal dar ir ankstoka, bet jis man vietoj nestovi... o krinta smile.gif Va ką reiškia, saldumynų nevalgyti... biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
Man 40 sav svoris 12 kg, manau puiku smile.gif
Atsakyti
Na pas mus dabar 23 savaite ir turim 6 kg pliuse... aisku dar visas augimas pries akis...
Atsakyti
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 02 02, 17:11)
Man 40 sav svoris 12 kg, manau puiku smile.gif

NU tiesiog nuostabu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramone @ 2008 02 01, 13:15)
O dabar jau praejo visas menuo, ir siandien jau suejo 32sav., o svoris vis toks pats: tai padideja 0,5kg, tai sumazeja...
Taigi man prasideda 33sav. ir as vis dar turiu +8,5kg. Gal visai gerai?... bigsmile.gif

kaip saunu! Net pavydziu blush2.gif Man irgi per sventes soktelejo, na o dabar nebe taip smarkiai, taciau visgi auga tas svoris...Dabar lygiai 30 sav. turiu +9kg. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamytė* @ 2008 01 29, 18:30)
o as is pradziu priaugau nedaug, bet likus porai menesiui iki gimdymo kasdien po puse kg ,nes pradejau bandeles valgyti  blush2.gif

Na as bandeliu nevalgiau blush2.gif , bet irgi panasiai buvo doh.gif - per paskutinias desimt savaiciu priaugau 10 kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 02 04, 11:20)
kaip saunu! Net pavydziu blush2.gif Man irgi per sventes soktelejo, na o dabar nebe taip smarkiai, taciau visgi auga tas svoris...Dabar lygiai 30 sav. turiu +9kg. unsure.gif

Na, siandien jau pasiekiau +9kg, o dar 34sav. neprasidejo... Taigi kaip ir augame is palengvo... biggrin.gif
Vis pasvajoju, kaip cia sutilpus i tuos auksinius +12 ir ne daugiau... tongue.gif
Atsakyti
per 15 sav. pasunkejau 2kg, bet kaip tenka galynetis su noru kimsti doh.gif o taip ir as noriu nevirsyt tu 12kg ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurin22: 06 vasario 2008 - 00:53
QUOTE(laurin22 @ 2008 02 06, 01:52)
per 15 sav.  pasunkejau 2kg, bet kaip tenka galynetis su noru kimsti  doh.gif  o taip ir as noriu nevirsyt tu 12kg  ax.gif

Tas noras praeis mirksiukas.gif patikek 4u.gif Man irgi buvo padidejes...o dabar valgau net maziau negu pries nestuke.gif
Atsakyti
man 26 savaitėlės, priaugau 6 kg., ir visus per du mėn, smile.gif
Atsakyti
Man 34 sav., turiu +11kg. ax.gif Manau, kad daugokai, nes dar daug laiko liko. doh.gif
Atsakyti