Delfi skaiciau straipsni apie smurta pries vaikus. Isimine viena gera fraze .Jeigu mes suduodame vaikus, tai reikskia ,kad mes auklejame ji, o jei suaugusiam tai traktuojama kaip smurtas? Idomu kaip sureaguotu mama ar tetis musantis savo vaikus gave per uzpakali,per ausi nuo policijos pareiguno uz ne vietoj pereita gatve? Patiktu? As taip nemanau... Tai kodel sitaip zeminame savo paciu vaikus, musam ,o paskui myluojam? Kaip vaikui jaustis? Zema yra musti vaika
Kadangi publikavau nuotraukas neatsiklaususi tėvų (nes neturiu kontaktų), tad nuotraukas su svetimais vaikais mažinau iki minimumo. Jei kas pageidausite didesnių nuotraukų, mielai atsiųsiu. Mano el.paštas renata.lukociute@gmail.com
gal kas galetu papasakoti, kokia rugsejo pirmosios "programa" bus (jei bus)? Vasara dukra nelanke, tai atitruke esam... Turbut bus svente? kelinta valanda? Idomu, ar tik vaikams, ar ir tevams? dekinga buciau
gal kas galetu papasakoti, kokia rugsejo pirmosios "programa" bus (jei bus)? Vasara dukra nelanke, tai atitruke esam...
Turbut bus svente? kelinta valanda? Idomu, ar tik vaikams, ar ir tevams?
dekinga buciau
Nuo rugsėjo vesim dukrytę į šį darželį. Kažkaip keista, kad per pastarąjį pusmetį nė vienos žinutės. Įdomu, kokie naujausi atsiliepimai. Beje, gal kas žinot, ką ten taip stato jų kieme - mačiau kad gan rimto statybos ten vyksta
Nuo rugsėjo vesim dukrytę į šį darželį. Kažkaip keista, kad per pastarąjį pusmetį nė vienos žinutės. Įdomu, kokie naujausi atsiliepimai.
Beje, gal kas žinot, ką ten taip stato jų kieme - mačiau kad gan rimto statybos ten vyksta
Mes irgi patenkinti, kitas metais dukra eis i priesmokykline Tik siuo metu (birzelio men.) sunku vaikui, nes grupes sujungtos, bet ir tai siek tiek apsipratus jau
mano vaika lanke si darzeli ejo su dideliu noru-ypac paskutinius metus Buvau labai patenkinta savo aukletojom.Tikrai geros, rupestingos braukiau asara atsisveikindama su aukletojom I darzeli daznai uzsuka teatriukai, vyksta ivairios vaiku parodos, visos sventes svenciamos manau geriau ir but negali
Mano vaikas irgi nuo rugsėjo keliaus į šį darželį. Žiūrėsim, kaip čia mums seksis. Mamos, pasidalinkit patirtimi, ko reikėjo superkant darželiui, ar būna kažkokių rinklevų ir pan. Ar greitai vaikai apsiprato šiame darželyje. Įdomu viskas...