na va, uzsirasem ir mes i si darzeli nuo balandzio. tada maziui bus 1m 8men. Eisim i anciuku grupe. kas zino kokia ten aukletoja, ar maloni ar patinka vaikams?
QUOTE(zave @ 2006 11 17, 18:23)
na va, uzsirasem ir mes i si darzeli nuo balandzio. tada maziui bus 1m 8men. Eisim i anciuku grupe. kas zino kokia ten aukletoja, ar maloni ar patinka vaikams?
Neseniai rasiau, kad mano lialius i sita grupe eina

Taigi, Svarbiausia - kad vaikuciui patiktu

Beje, zave, atleisk uz smalsuma, bet kodel tik nuo balandzio leisite? Kiek zinau, vietos ir dabar yra

QUOTE(maman @ 2006 11 18, 18:09)
Neseniai rasiau, kad mano lialius i sita grupe eina
Nepilnus du menesius lanko, taciau dideliu nusiskundimu neturime. Viena aukletoja - puiki, kita (Zita; nezinau ar ta pati, kuria cia kelios mamytes minejo kaip gera) - nelabai kas. Visu pirma del to, kad neturi pedagoginio pasirengimo ir kai kuriu dalyku teisingai ir tinkamai traktuoti nesugeba. Bet padeti visada pataiso "toji - geroji"
Jei ne ji, galbut prasyciausi i kita grupe... Beje, ka as cia. Geriausias kokybes indikatorius - mano vaikas. Jis be galo myli darzeli, graziai draugauja su likimo kolegomis, kiekviena ryta inirtingai maksi galva paklaustas, ar eis darzelin
Pastaruoju metu "Anciukai" aktyviai lankosi saleje - ruosiasi "Kaledu Rytmecio" sventei. Reikia pamatyt, kaip aukletoja bando juos ratelin sustatyti
Galiausiai buvo nuspresta, kad ratelio nebus - maziai improvizuos. Tai gerai
Beje, zave, atleisk uz smalsuma, bet kodel tik nuo balandzio leisite? Kiek zinau, vietos ir dabar yra
Pvz. as savo pypliu nuo 1 m. 5 men. leidau 

oi, aciu uz issamu paaiskinima. o taip kaip cia gaunasi, kad maniskis bus jauniausias toje grupeje?
o anksciau neleidziu, nes man atrodo dar per mazas. nei ant puodziuko dar nedaro, nei valgyt pats moka. kas juo tokiu mazu pasirupins, nepribegios gi aukletoja paskui kiekviena. liks nevalges, apsikakojes. nu nezinau, gal per baisiai as cia isivaizduoju. man dabar taip ramu, kai po mamos sparneliu visciukas mano sedi

QUOTE(zave @ 2006 11 18, 19:40)
oi, aciu uz issamu paaiskinima. o taip kaip cia gaunasi, kad maniskis bus jauniausias toje grupeje?
o anksciau neleidziu, nes man atrodo dar per mazas. nei ant puodziuko dar nedaro, nei valgyt pats moka. kas juo tokiu mazu pasirupins, nepribegios gi aukletoja paskui kiekviena. liks nevalges, apsikakojes. nu nezinau, gal per baisiai as cia isivaizduoju. man dabar taip ramu, kai po mamos sparneliu visciukas mano sedi
Be to, darbelyje niekas manes nelaukia... teks ieskotis naujo. o zinau kiek tos paieskos uztrunka, tai ir neskubu labai.

Saunuole mamyte! Jei nera neisvengiamos butinybes (butina grizti i darba ar kitu rimtu priezasciu), vaikuciui geriau negu su mamyte niekur negali buti! Nors neliktu jis "nevalges ar apsikakojes", kaip jus rasote. Sekmes jums augti sveikiems ir linksmiems!
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 11 17, 09:34)
Manoji jau priesmokyklinuke!

QUOTE(zave @ 2006 11 18, 19:40)
Be to, darbelyje niekas manes nelaukia... teks ieskotis naujo. o zinau kiek tos paieskos uztrunka, tai ir neskubu labai.

Nebus jauniausias

Beje, mano vaikas nemokejo nei tobulai valgyti, nei ant puodo sedeti, nei tvarkingai uzmigti (vis taikydavosi man ant ranku

Siandien buvom uzsuke i darzeli ir nukelem savo lankymo laika
Buvau zedejus atvesti gruodi, bet dabar tik po nauju eis. Tad tik ateisim i kaledine svente
Labai dziaugiuosi, kad direktore leido ateiti i grupes svente.
Tiesa, gal kieno vaikas lanko voveriuku grupe

QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 11 30, 19:22)
Siandien buvom uzsuke i darzeli ir nukelem savo lankymo laika
Buvau zedejus atvesti gruodi, bet dabar tik po nauju eis. Tad tik ateisim i kaledine svente
Labai dziaugiuosi, kad direktore leido ateiti i grupes svente.

Ką reiškia direktorė leido ateiti?

Tai tu nueik į grupę pakalbėk su auklėtoja, paklausk kiek mokėt už Kalėdų senį? Dovanas kiekvienas atskirai atneša savo vaikui ar Tėvų komitetas visiems vienodus žaislus perka? Ar bus vaišių stalas? Kiekvienas atneša po truputį ar susimeta ir kažkas viską superka...
Ir blogai kad ateisit tik į šventę, nes kiti vaikai jau kažką mokės padainuot gal kiek pašokti...
Man direktore, sake dovana reiks aukletojai nunest
nesupratau, kodel tokia pasipiktinusi jus, kad taip parasiau 
Kadangi jis dar darzo nelanko, tai ir nedalyvaus vaidinime, o Kaledu senio ateisim paziuret

Kadangi jis dar darzo nelanko, tai ir nedalyvaus vaidinime, o Kaledu senio ateisim paziuret
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 12 01, 14:16)
Man direktore, sake dovana reiks aukletojai nunest
nesupratau, kodel tokia pasipiktinusi jus, kad taip parasiau 

Nenorėjau piktai

Tiesiog bandaug išaiškint kas ir kaip..
Sakykim mūsų grupė už Kalėdų senį moka 150 Lt už valandą. Tai susijungėm su kita grupe kad mažiau mokėt reiktų... nes vaikų mažai gal apie 8.
Dovanas perka patys tėveliai, o vaišes sutarėm, kad kiekvienas atneš ir sumesim ant bendro stalo.
Tai tau nepiktai sakau, o patariu.. kad į tave kiti tėvai kreivai nežiūrėtų...

As nieko pries ir prie senio mokejimo prisidet,
Tik kai direktore man taip pasake tai va taip ir pasakiau
Tai pasakykit, su kuria grupe jungiates? gal su voveriukais?

QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 12 01, 15:18)
As nieko pries ir prie senio mokejimo prisidet,

Ne, su mergaičių grupe "Širdelėmis"