Bet dabar, as skaitau viska,pamatau nuotraukas kurias kiti ideta, pamastau kas yra blogai kas gerai ir ziuriu ka kiti pasakys ir palyginu ar teisingai masciau, va taip as dabar mokinuosi...
Koala,o tu skaitei senas temas? as daug temu ju perskaiciau,ir kai pamatysi kokios yra keliamos cia nuotraukos ir komentarai gal suprasi kad ne tokias nuotraukas reikia kelti....
Gal geriau tu pasiimk savo ta suniuka,ir padaryk kokius 100-200 kadru,isrink geriausia sau ir idek cia ir paprasyk komentaru....
Bet sakau,geriausia paskaityk temas cia ir paziurek pati ka nuotraukose matai,kas yra blogai,ir paskaityk poto komentarus,ar tu mazdaug matai taip kaip reikia

Pvz kazkas cia dejo katina, jo sesili su gitara... siaip irgi paprastas gyvunas,bet paziurek ka galima is to isgauti

Tavo foto... na va ziurek,idesiu viena nuotrauka ir paziurek... man ji grazi nes ten mano buvo sunekas,bet kai isigilini tai nieko ten gero...
Jei pamatysi kad mano foto yra niekuo ypatinga,tai suprasi kad tavo panasios ir geriau padirbek ir paskaitinek,nes po "piktu" komentaru,gali greit is cia pabegti,jei nemokesi priimti to

Foto,cia tik KOalai , kaip pavyzdys :