Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų žaidimai

liuks temelė, šaunūs žaidimukai smile.gif
Atsakyti
keliu sena tema. Faina gi ta gumyte, nepamirskim smile.gif

del sveikatos - manau, geriau sokineti ne ant asfalto, o ant plikos zemes arba zolytes, ir neatmus paduku

man tai labiau patikdavo tokie sokinejimai, kur reikia ne persokti per guma, o lipti, minti ir painioti
pvz paprasciausias:
-koja pakisti po artimesne guma, uzminant ant tolesnes
-apsisukant apie save, kita koja perkelti i kita abieju gumu puse
-istraukti pirma koja, kad ji stovetu tarp gumu, o gumos nebutu susipainiojusios
-apsisukant apie save, krastine koja perkelti i kita abieju gumu puse (i ta puse, is kur pradejai)
-islipti is gumos

visi sie veiksmai kartojami 3 kartus: is pradziu pasokinejant vietoje 1-2-3, po to 1-2, po to 1.

ir dar man patiko desimtukai (atrodo, taip vadinasi), kai kiekviename gumos aukstyje vis kita uzduotis. Guma kyla iki virs galvos. Priespaskutine uzduotis - vadinasi meskiukai: rankas deti ant zemes tarp gumu, ir kojomis persokti i kita abieju gumu puse. Paskutine uzduotis - savaite. Ilisti po guma, tarp gumu iskelti rankas ir plojant sakyti: savaite turi septynias dienas; tada soktelti ir taip nuleisti rankas, kad guma butu po pazastimis - sakant pirmadienis, tada pakeldama rankas apsisuki 180 laipsniu kampu ir vel nuleidus rankas, guma po pazastim - sakai antradienis, ir t.t., iki sekmadienio ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklaust- gal žinot kur galima būtu nusipirkt Kūlverstuka (čeburaška). Labai prisireikė, bet niekur nematau. O žaislų parduotuvėj, pardavėjos net nesupranta ko aš ieškau... sad.gif
Atsakyti
Gal aš čia ne į temą būsiu ax.gif , bet Olandijoj žaislų parduotuvėj mačiau senovinę baltarusišką vaikišką siuvimo mašiną, aš tokią turėjau, kai dar tik su pedkėlnėm po namus vaikščiojau blush2.gif doh.gif , o ten stovi sau ant prekystalio, nu išlūžau žinokit biggrin.gif , tai va ir nežinai, kur tarybinių žaislų ieškot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cap @ 2008 04 15, 00:40)
Sveikos,
norėjau paklaust- gal žinot kur galima būtu nusipirkt Kūlverstuka (čeburaška). Labai prisireikė, bet niekur nematau. O žaislų parduotuvėj, pardavėjos net nesupranta ko aš ieškau... sad.gif

jei turi laiko-tai nueik pas kokią siuvėją,kad pasiūtų rolleyes.gif
Atsakyti
Nelabai pas mus kaime rasi kokia siuveja, kuri pasiutu zaisliuka. smile.gif
Taip uzsireike, ir ner kur gaut... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cap @ 2008 04 15, 23:08)
Nelabai pas mus kaime rasi kokia siuveja, kuri pasiutu zaisliuka. smile.gif
Taip uzsireike, ir ner kur gaut... sad.gif

nu šiaip gali pabadyt nunešus iškarpas-gal internete būtų g.gif mano draugė milius siųdavos iš iškarpų internetinių pasidarius trafaretus,tai gal ir kulverstukų galima rast būtų rolleyes.gif arba,nueik pas "rakdarbių" forumietes ir pasiūlyk idėją-gal imsis kuri rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, Ramunita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2006 12 03, 14:48)
Sveikos ir sveiki  4u.gif

Gal žinote, kur būtų galima surasti nusipirkti, kad ir ne naują tarybiniais laikais madingą rankinį žaidimą "Vilką gaudantį kiaušinius", kuriuos vieną po kito ridena vištytės, tupinčios ant šakų  g.gif , gal suprasit, ko klausiu  blush2.gif

oi seniai toki as turejau mirksiukas.gif

O kur toki dabar butu galima gauti, tai net neisivaizduoju g.gif, niekur nesu maciusi dabar tokiu zaidimuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sole: 06 gegužės 2008 - 21:20