QUOTE(isdykelee_ @ 2008 05 19, 08:57)
nu bet jau tovo tasiuko grozis
vaje, kaip gražu
As ir seile varvinu ziuredama i isdykeles tasytes...
Isdykele, tasytes nerealios, ypac su drambliukais, tokia jaunatviska ir zaisminga
isdykelee_, labai gražūs tavo rankinukai. Vienas už kitą gražesni
Gal gali pasidalinti, kaip tu sutvirtini, kad geriau laikytų formą? Kažką dedi į vidų, ar flizelinu kokiu klijuoji, ar dar ką darai?
Gal gali pasidalinti, kaip tu sutvirtini, kad geriau laikytų formą? Kažką dedi į vidų, ar flizelinu kokiu klijuoji, ar dar ką darai?
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 20, 09:23)
isdykelee_, labai gražūs tavo rankinukai. Vienas už kitą gražesni
Aha flizelinu klijuoju
Papildyta:
QUOTE(Aistiene @ 2008 05 20, 09:10)
Cia ne mano tašiukas---o Irmules
Merginos, nepykit jei jums pasirodys ne į temą. Tokios atskiros temos neradau, tai pagalvojau, kad jūs darydamos tašiukus, gal susiduriat ir žinot ir galėsit man padėt.
Žodžiu, kur jūs kniedinat? Aš anksčiau jei prireikdavo nešdavau į tokią galanteriją prie buvusio Lietuvos KT. Ten toks diedukas su bobute dirba, man ten normaliai padarydavo. Bet paskutinį kartą padarė taip baisiai
vieną daiktą sugadino nebepataisomai, ir blogiausia tai, kad patys nesuprato, tipo kas ne taip
Kur jūs nešat įmušti kniedes kai prireikia?
Žodžiu, kur jūs kniedinat? Aš anksčiau jei prireikdavo nešdavau į tokią galanteriją prie buvusio Lietuvos KT. Ten toks diedukas su bobute dirba, man ten normaliai padarydavo. Bet paskutinį kartą padarė taip baisiai
Kur jūs nešat įmušti kniedes kai prireikia?
Vaizele-kokiam mieste gyveni? kur veiksmas vyksta?
O dabar parodysiu mazai mergaitei padariau kuprinyte:
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 05 23, 18:08)
Vaizele-kokiam mieste gyveni? kur veiksmas vyksta?

Labai simpatiška kuprinytė.
Nepasakiau, aš klausiu apie Vilnių
Keliu temute i virsu -nauju -mazu -raudonu tasiuku
Tik nuotrauka gavosi labai tamsi
Gražus tašiukas.
O kaip tie drugeliai padaryti? Išsiuvinėti, piešti? Tokie tikroviški, rodos ims ir nuskris
O kaip tie drugeliai padaryti? Išsiuvinėti, piešti? Tokie tikroviški, rodos ims ir nuskris
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 29, 07:45)
Gražus tašiukas.
Jie issiuvineti