Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

QUOTE(pinciuke @ 2010 07 28, 08:49)
tai čia kavos pakuotės susiūtos?
labai įdomu, jei taip.....
o gal tokia medžiaga?
kažin, ar laikys didesnį svorį?

kavos pakuotės, išskirtos, išvalytos, buvę suspaustos, kad išsilygintų ir šiek tiek aplygintos žirklėmis. rankenos irgi iš pokelio, tik mažesnio. Dėls svorio atlaikymo, tai rankenas galima pastiprinti siūvant ir susiuvimo vietas. Aš to nedarau, nes kai sunešiosiu ar suplyš, tai vėl pasisisiūsiu.
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 08:56)
kavos pakuotės, išskirtos, išvalytos, buvę suspaustos, kad išsilygintų ir šiek tiek aplygintos žirklėmis. rankenos irgi iš pokelio, tik mažesnio. Dėls svorio atlaikymo, tai rankenas galima pastiprinti siūvant ir susiuvimo vietas. Aš to nedarau, nes kai sunešiosiu ar suplyš, tai vėl pasisisiūsiu.

originalu ir paprasta. šaunuolė. thumbup.gif
Atsakyti
zmirzlina, labai originalu ir naudinga bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės. blush2.gif Idėją pasivagiau internete. Pabandykit, tikrai malonus tašytės gimimo procesas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sim* @ 2010 04 30, 19:56)
Labas visoms  4u.gif  grožiuosi ir grožiuosi Jūsų rankinėmis.. smile.gif
Parodysiu ir savo paskutinę verstos odos..  ax.gif
user posted image

labai grazus wub.gif
Atsakyti
Kaviniai maišai - fantastiška idėja. Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanule @ 2010 07 29, 12:31)
labai grazus  wub.gif

aciukas smile.gif

kaviniai maisai man taip pat labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 08:34)
jūsų teismui vakarykščio vakaro pasėdėjimai.................

Ne, nu čia tai viršūnė!!! Topų topas. Aš manau, gerb. zmirzlina, kad jūs galite drąsiai siųsti šią nuotrauką (o gal dar kokią fotosesiją prieš tai sumesti?) p. G. Pauligui. Kažkodėl manau, kad jis už idėją ir atlikimą jums tikrai atsiųs suvenyrinę dovanėlę, nes iš kūrinio matyti, kad jūs jo kavą išties mėgstate 4u.gif

Bravo! Respektukas!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaf: 30 liepos 2010 - 09:56
QUOTE(mikaf @ 2010 07 30, 10:54)
Ne, nu čia tai viršūnė!!! Topų topas. Aš manau, gerb. zmirzlina, kad jūs galite drąsiai siųsti šią nuotrauką (o gal dar kokią fotosesiją prieš tai sumesti?) p. G. Pauligui. Kažkodėl manau, kad jis už idėją ir atlikimą jums tikrai atsiųs suvenyrinę dovanėlę, nes iš kūrinio matyti, kad jūs jo kavą išties mėgstate  4u.gif

Bravo! Respektukas!!!

chi chi, apie tai net nebuvau pagalvojusi, kad galiu p. Pauligui įkyrėti. lotuliukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
zmirzlina, va pagaliau kazkas tikrai idomaus thumbup.gif thumbup.gif
sakyciau, netgi ekologiska ideja, nemesti laukan pakuociu, o jas panaudoti naudingai biggrin.gif

as irgi noriu tokio tasiuko ax.gif
bracki, reikia siuvimo masina pirkt vien kart kiek galiam atidelioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2010 07 30, 09:54)
Ne, nu čia tai viršūnė!!! Topų topas. Aš manau, gerb. zmirzlina, kad jūs galite drąsiai siųsti šią nuotrauką (o gal dar kokią fotosesiją prieš tai sumesti?) p. G. Pauligui. Kažkodėl manau, kad jis už idėją ir atlikimą jums tikrai atsiųs suvenyrinę dovanėlę, nes iš kūrinio matyti, kad jūs jo kavą išties mėgstate  4u.gif

Bravo! Respektukas!!!

Zmizlina-- clap_1.gif clap_1.gif dar uz reklama tai nebloga dovanele turetu buti g.gif lotuliukas.gif
O kaip ten susiuvai-tvirtas cia reikalas?
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 09:34)
jūsų teismui vakarykščio vakaro pasėdėjimai.................

user posted image

Fantastiska ideja!!! thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti