Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas ''Pavasaris'' Jonažolių g., Lazdynuose

QUOTE(Dober @ 2008 09 30, 08:54)
vakar buvom bute, tai grindys dar sekmingai neisdziuvo. Na nezinau, jei taip uzpylines, kai grindu danga bus sudeta, manau supuvusiu grindu nespesim keist  g.gif
Papildyta:
o kaip pastebejo, kad radiatoriai nesudeti?

vanduo pradejo begti apacioje pas kaimynus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2008 09 30, 12:32)
vanduo pradejo begti apacioje pas kaimynus  blink.gif

nu jo, fantastika blink.gif
Atsakyti
Pas mus antroje laiptinėje antrame aukšte kol kas viskas gerai.. tikiuosi, taip ir išliks.
O dėl tų kaimynų, neužsidedančių radiatorių, niekaip negalima su jais susišnekėti? Juk kažkas (pvz., statybininkai) ten turi dirbti, jei jau nuiminėja radiatorius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2008 09 30, 19:36)
Pas mus antroje laiptinėje antrame aukšte kol kas viskas gerai.. tikiuosi, taip ir išliks.
O dėl tų kaimynų, neužsidedančių radiatorių, niekaip negalima su jais susišnekėti? Juk kažkas (pvz., statybininkai) ten turi dirbti, jei jau nuiminėja radiatorius  g.gif

Bet as Skirnuvos vis tiek nelabai suprantu. Negi negalima kaip nors suorganizuot, kad visi savininkai dalyvautu. Atidarytu butus, paziuretu ar viskas tvarkoj. O dabar pranese kazkur, kad uzsidekit radiatorius ir valio. O paskui ups, nebuvo uzsideje, viska apseme.
Atsakyti
Is tikruju tai tokie dalykai turetu but pranesti bent el.pastu ar telefonu. Gi nevisi skubedami gali pastebet kas kur surasyta, o gal isvis zmogus ta savaite nesilanke bute, kol skelbimas kabejo...
Atsakyti
Jus man tundrai paaiškinkite, kam tie matavimai, kai jau kadastras "ant rankų" tai jei plotas kitoks pvz. mažesnis tai gi pinigų man negražins g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasblk @ 2008 10 06, 08:57)
Jus man tundrai paaiškinkite, kam tie matavimai, kai jau kadastras "ant rankų" tai jei plotas kitoks pvz. mažesnis tai gi pinigų man negražins g.gif

Va as turbut irgi tundra, nes nesuprantu kam tai reikalinga biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 10 06, 10:06)
Va as turbut irgi tundra, nes nesuprantu kam tai reikalinga  biggrin.gif  g.gif

gal cia ruosia 100 proc. baigtumo bylas...todel ir matuoja dar karta... ir as neikertu doh.gif
Atsakyti
O blink.gif
Pajungė mums santechnikas vandenį, paleido, o vandeniuks ir nebėga. Skambinu "Skirnuvai", pasirodo,kad sumaišė vamzdžius su kaimynu doh.gif
Praeina 2 dienos, tuk, tuk kaimynė - ar pas jus vanduo yra? Pasirodo kol tvarkė mums sumaišė kaimynei doh.gif Va, koks darbas....
Atsakyti
Skambinau as del pakartotiniu kadastrinius matavimu. Man pasake, kad jie reikalingi norint nama valstybinei komisijai priduoti. Taigi reiklai juda pridavimo link smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnny_day @ 2008 10 08, 10:13)
Skambinau as del pakartotiniu kadastrinius matavimu. Man pasake, kad jie reikalingi norint nama valstybinei komisijai priduoti. Taigi reiklai juda pridavimo link  smile.gif

Šiandiena taip nieks dar ir nepasirodė biggrin.gif

O kas gal ką žino dėl šildymo patikinimo?
Atsiuntė laiškelį kuriame nurodė, kad dėl tikslios datos praneš, bet atsakymo dar nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasblk @ 2008 10 08, 10:17)
Šiandiena taip nieks dar ir nepasirodė biggrin.gif

O kas gal ką žino dėl šildymo patikinimo?
Atsiuntė laiškelį kuriame nurodė, kad dėl tikslios datos praneš, bet atsakymo dar nėra g.gif

Matyt dar ne visi radiatorius uzsidejo, nes pas mus irgi tylu...
Atsakyti