Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas ''Pavasaris'' Jonažolių g., Lazdynuose

QUOTE(Uogienė @ 2008 12 05, 18:00)
Vinita nori vesti, bet jiems neleidzia Pavasaris  gun_bandana.gif
Neta Teo turim, nes kito pasirinkimo nera  doh.gif tai kabeline galvojom Vinitos vesim, o dabar sh...gaunasi  doh.gif

o kodel cia taip? kuom teo labiau nusipelne, kad jiem vesti leidzia, o vinitai nea gun_bandana.gif MONOPOLIZMAS cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rasblk @ 2008 12 01, 08:30)
Dėl  izoliacijos pas mus taip pat buvo atėje, bet kaimynas jau baldus buvo sumontavęs, tai nematavo.Bet vyrukas labai išsamiai viską papasakojo, tik skaičiukų gaila taip ir neižgirdau verysad.gif  Vakare labai gerai girdžiu ką veikia kaimynas, man labai liūdna, nes sename blokiniame name taip negirdėdavau cray.gif  Ir labai nepavydžiu savo kaimynam, nes labai esame balsingi(mano panos viena už kitą garsiau rėkia) o suvaldyti nevisada pavyksta bebe.gif

O patys dėjotės izoliaciją ant grindų ir sienų?

QUOTE(ieki2926 @ 2008 12 04, 14:13)
Vanduo pas mus labai kalketas, manau, jei turetume bendrija, galetume uzsakyti
vandens tyrima, manau jis nekokybiskas  g.gif i virduli tik pirktini vandeni pilu, nes kitaip po kiekvieno uzvirimo reikia nukalkint virduli  doh.gif

O su nitratų testu patikrinot? Jų būna pirkti santechnikos skyriuj. Juk namai stovi ant buv. šiltnamių teritorijojs, įsivaizduoju, kiek žemėj likę chemijos...

QUOTE(Andriausfoto @ 2008 12 05, 11:48)
Mes laikome jau mienta forume ilgakoji ruda taksiuka ir mums nesudaro problemu
susirinkti bei ismesti kakuti i tam skirta vieta.

dekoju uz suporatima ir tikiuosi kad kiemas bus svaresnis  mirksiukas.gif

ILGAKOJĮ taksiuką? Čia kas per nauja veislė? Mes dar mąstom pirkti kalę ar patiną, turėsim jūsų taksiukui draugą.
Atsakyti
O gal zinai kiek tas nitratu testukas kainuoja?
Atsakyti

ILGAKOJĮ taksiuką? Čia kas per nauja veislė? Mes dar mąstom pirkti kalę ar patiną, turėsim jūsų taksiukui draugą.
[/quote]

smile.gif cia ne nauja veisle, jis negrynaveislis, bet pasiulymo uzveisti nauja veisle jau sulaukem. Visiems jis labai grazus. Kai isigysit, praneskit. Musiskiui labai truksta draugu sitam name. smile.gif
Atsakyti
Manau, kad nereikia mums nitratu testuoti, nes vanduo tiekiama ne is vietinio grezinio, o is bendro Vilniaus m. vandentiekio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 12 06, 19:48)
O patys dėjotės izoliaciją ant grindų ir sienų?
O su nitratų testu patikrinot? Jų būna pirkti santechnikos skyriuj. Juk namai stovi ant buv. šiltnamių teritorijojs, įsivaizduoju, kiek žemėj likę chemijos...

Namai tai gal ir ant siltnamiu pastatyti, nu bet vandentiekis prie miesto sistemos pajungtas siaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ieki2926 @ 2008 12 06, 20:09)
O gal zinai kiek tas nitratu testukas kainuoja?

Apie 7 Lt. Ten priklauso kiek jų rinkiny yra, 3, 5 ar daugiau. Aš daržoves su jais tikrinu. Perku juos Pasidaryk pats.

QUOTE(Ony @ 2008 12 06, 20:29)
smile.gif cia ne nauja veisle, jis negrynaveislis, bet pasiulymo uzveisti nauja veisle jau sulaukem. Visiems jis labai grazus. Kai isigysit, praneskit. Musiskiui labai truksta draugu sitam name.  smile.gif

A, suprantu, turėjom ir mes porą tokių be dokumentų. Neseniai matėm tokį normalų taksą, bet gauruotą labai, tai vyras sakė - žieminis čia. Dabar gal pirksim normalų, bet K4 įsikursim turbūt tik kitą rudenį smile.gif
Atsakyti
Dekui Junda, nusipirksiu ta testuka vien del idomumo wink.gif
Siandien pas mus liftas neveikia ir laukines durys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ieki2926 @ 2008 12 07, 16:55)
Dekui Junda, nusipirksiu ta testuka vien del idomumo wink.gif
Siandien pas mus liftas neveikia ir laukines durys  verysad.gif

Aga su liftu ir mes pasimovem verysad.gif atsivezem tetule aprodyt butuko, sakom pas mus cia liftas yra viskas, sunkiai lipt neteks...o pasirodo teko doh.gif blush2.gif
Kap tycia unsure.gif
Papildyta:
Del vandens kvapu ir kalketumo nzn, dar kaip negyvenam tai ir nesusiduriau labai, na bet karstas vanduo tai rimtai baltas kaip pienas, ir siaip nepasakyciau, kad labai jis karstas begtu ir dar palaukt biski tenka, kol pasyla jis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolcik: 07 gruodžio 2008 - 19:19
O prisirašėt, skaityti net buva ką biggrin.gif
Dėl izoliacijos, jau buvau rašius, kad nedarėm, nes sumaišė mane su "purvu", kad nereikia viskas gerai ir t.t. verysad.gif Ant grindų tai tik storesnis paklotas blush2.gif
Dėl TV, pas mus visai blogai, LAAABAI prastai rodo, labai, labai lauksime Vinitos. unsure.gif Penktadieni parsinešiau "Galos" komplektą t.y. pasijungia prie paprastos antenos, tačiau nieko gero nei vieno lietuviško kanalo verysad.gif Reikės gerai pastudijuoti, jeigu ne keliaus atgal į "TEO" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rasblk @ 2008 12 08, 11:03)
O prisirašėt, skaityti net buva ką biggrin.gif
Dėl izoliacijos, jau buvau rašius, kad nedarėm, nes sumaišė mane su "purvu", kad nereikia viskas gerai ir t.t.  verysad.gif  Ant grindų tai tik storesnis paklotas blush2.gif

Kur čia rašėt, įdomu paskaityt. Izoliacija yra būtina, kitaip ir gyveni kaip kaimyno tulike...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 12 08, 15:51)
Kur čia rašėt, įdomu paskaityt. Izoliacija yra būtina, kitaip ir gyveni kaip kaimyno tulike...

O kiakia patys ruošiatės daryti g.gif (ar jau padarėt) ir kurie kaimynai darėsi???
Man labai įdomu apie 150 butų ir kiek % pasidarė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasblk: 08 gruodžio 2008 - 16:00