uzsimaniau ir as balandeliu
Vakar gamino vyras
Makaronai su surio padazu:
Lydytas suris i keptuve, kai išsilydo tada dedam kubeliais pjaustyta raudona paprika, supjaustytas juodas alyvuoges, kubeliais pjaustyta kumpi, tada pakepa, idedam baziliko ar raudonėlio, pilam grietinele, isspaudziam kelias skiltepes cesnako, pakepinam. Tada arba padaza pilam i puoda su jau isvirusiais nusunktais makaronais ir ismaisom, arba makaronus dedam i lekste, o padaza pilam ant ju. Idejus i lekste ant virsaus dedam smulkiai tarkuoto fermentinio surio (daug nereikia).

Makaronai su surio padazu:
Lydytas suris i keptuve, kai išsilydo tada dedam kubeliais pjaustyta raudona paprika, supjaustytas juodas alyvuoges, kubeliais pjaustyta kumpi, tada pakepa, idedam baziliko ar raudonėlio, pilam grietinele, isspaudziam kelias skiltepes cesnako, pakepinam. Tada arba padaza pilam i puoda su jau isvirusiais nusunktais makaronais ir ismaisom, arba makaronus dedam i lekste, o padaza pilam ant ju. Idejus i lekste ant virsaus dedam smulkiai tarkuoto fermentinio surio (daug nereikia).

QUOTE(Siboney @ 2008 02 01, 14:53)
Makaronai su surio padazu:
kaip skaniai atrodo
einu ilysiu i Sonatinos receptus ten buvo berods balandeliu apkepas ar kazkas panasaus , sake maziau darbo ir skonis
QUOTE(Siboney @ 2008 02 01, 14:53)
skaniai atrodo...
QUOTE(Siboney @ 2008 02 01, 14:53)
Vakar gamino vyras
Makaronai su surio padazu:
Lydytas suris i keptuve, kai išsilydo tada dedam kubeliais pjaustyta raudona paprika, supjaustytas juodas alyvuoges, kubeliais pjaustyta kumpi, tada pakepa, idedam baziliko ar raudonėlio, pilam grietinele, isspaudziam kelias skiltepes cesnako, pakepinam. Tada arba padaza pilam i puoda su jau isvirusiais nusunktais makaronais ir ismaisom, arba makaronus dedam i lekste, o padaza pilam ant ju. Idejus i lekste ant virsaus dedam smulkiai tarkuoto fermentinio surio (daug nereikia).
Makaronai su surio padazu:
Lydytas suris i keptuve, kai išsilydo tada dedam kubeliais pjaustyta raudona paprika, supjaustytas juodas alyvuoges, kubeliais pjaustyta kumpi, tada pakepa, idedam baziliko ar raudonėlio, pilam grietinele, isspaudziam kelias skiltepes cesnako, pakepinam. Tada arba padaza pilam i puoda su jau isvirusiais nusunktais makaronais ir ismaisom, arba makaronus dedam i lekste, o padaza pilam ant ju. Idejus i lekste ant virsaus dedam smulkiai tarkuoto fermentinio surio (daug nereikia).
reikia saviems MB rodyti kaip pavyzdį
QUOTE(sinta @ 2008 01 31, 22:04)
Gaminimas tai labai paprastas farsas sumaisomas su ryziais prieskoniais kiausiniu, tada apverdama kopusto galva nulukstenami lapai viniojamas farsas.Suvinioti apvoliojami miltuose pakepinami is abieju pusiu truputi, dedami i puoda, is keptuves supilami like riebaliukai ir vandenuko karsto vyrinto ir troskinama mm...kaip skanu pasaka
: as tai kopusto lapus labai megstu tai ju ant dugno prisidedu nem
oho negirdėjau dar kad balandėlius prieš verdant apkepinti
QUOTE(grange @ 2008 02 01, 15:42)
Aš visada balandėlius taip apkepinu, kiek pamenu ir mano mama visada taip darydavo
Oi kaip užsimaniau balandėlių
QUOTE(grange @ 2008 02 01, 15:42)
aš ir niekada neapkepu, o ką tai suteikia skoniui?
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 01, 16:16)
zymiai skaniau, kopustai apkepe niam niam
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 01, 16:16)
niam, skonis balandeliskas pasidaro
QUOTE(Barikada @ 2008 02 01, 16:33)
O vien tik troškintų ne balandėliškas?
QUOTE(Owly @ 2008 02 01, 17:03)
na skaniau ir kepta ir troskinta








