QUOTE(dangiuk @ 2008 02 13, 21:53)
Na, kiek juos kepiau, visada mėsytė buvo labai skani ir sultinga.

Iš kokios faršo kepei?
as tikriausiai vienintele, kuriai "Rudnosiukai" nepatiko

Man daug skaniau visa apkeptu darzoviu idara sudeti i pamusta mesa-karbonadine ar krutinele arba "Zuikis". Cia Sonatinos ir, jei neklystu, Elenos mixas. Va tada super
Bet vis foto nenutaikau
O dabar kepu sonkauliukus pagal senovini aukstaiciu recepta. Neuzilgo idesiu. Labai skanu, ypac gyvenant Airijoj
6663, neturiu cia mesmales. Jei kepeneles sumalciau blenderi nebus per didele kose? O gal peiliu supjaustyti kuo smulkiau? O Sonatinos receptai geri

. Nepatingek susirast. Ten ideju milijonas. Trecdalis is ju yra siame puslapyje.