Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau, kad mano augintinis neįkastų vaikui

QUOTE(Jonuko_mamka @ 2008 02 02, 22:00)
aiwa aš tave myliu  wub.gif  wub.gif  wub.gif , liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

taigis, brangioji mirksiukas.gif ,- laikom laikom fronta,- kaip taremes assa.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2008 02 02, 01:04)
Prirašėt....
Pirmiausiai - tikrai būna tokių kietų šunų, kuriuos gali tekt trenkti į sieną, nes jokie "nu nu nu", įskaitant prispaudimą prie žemės ir netgi prismaugimą, nesuveiks. Yra tokių, patikėkit - tokių, kurie pasiryžę greičiau mirti negu pasiduoti, ir pasiduos tik tada, kai patikės, kad mirtis jau pažvelgė jiems į akis. Tačiau pripažinkim ir tai, kad tokių šunų reta, o jei šeimininkas sugeba jį perprasti nuo pat ankstyvo amžiaus ir užmezga kontaktą, tai ir tokių drastiškų priemonių neprireikia. Vis dėlto dėl įvairių aplinkybių jų kartais prireikia, ir tikrai nesmerksiu tų, kurie sėkmingai panaudojo fizinio poveikio priemones, užuot leidę šuniui užsilipti sau ant galvos.
Tikiuosi, nepamirštate po to, kai pademonstravote šuniui savo pranašumą, parodyti jam ir tai, kad tinkamas, teisingas jo elgesys visada bus įvertintas. Už gerą elgesį bet kokį šunį reikia girti ir visokeriopai skatinti, o problematišką šunį - ypatingai, kad jis nesijaustų vien tik baramas, ir tiksliai suprastų, koks jo elgesys pageidautinas.
Tikiuosi, temos autorės šuo nėra tas kraštutinis variantas, ir ji sugebės išspręsti problemą.
Kalbant apie spanielius, tai yra nustatytas toks nelinksmas faktas, kad rudiems spanieliams gana dažnai pasireiškia nemotyvuotos agresijos priepuoliai. Genas, nulemiantis spalvą susijęs su genu, nulemiančiu psichikos defektą.

Mano kalyte sauso pajurio smelio spalvos- tai cia skaitosi rudas?
Atsakyti
Aisku,kad sunku tokiam mazam isaiskinti,reiketu priziureti zaidimus ir patraukti vaika jei jau puse kailio kumstukuose.Mano mamos kate ir "pamylavo" karta,tai dabar pamaciusi vaikus,uzima pozicija "po lova".
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamka @ 2008 02 02, 22:02)
Nu nu, o jei pasieks vienas kitą???????? Kas tada?????? Sukramtytas vaikas doh.gif  doh.gif ?

Na tai ka, brangut mirksiukas.gif , narvu nera?? g.gif ....na ...zhinoma...vaikui soske.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwa: 02 vasario 2008 - 22:21
QUOTE(aiwa @ 2008 02 02, 21:59)
O, bingo bigsmile.gif - dar viena tiesiog puiki priemone - IGNYBTI vaikui clap.gif  clap.gif  clap.gif ..bet, galima, ir jos netaikysiu mastau.gif 

na žinoma, geriau šunį užmigdyti, nei įgnybti vaikui, šaunu, taip ir toliau rolleyes.gif dabar matau kodėl man dažnai negaila užpultų žmonių, kuriuos užpuolė savi augintiniai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(aiwa @ 2008 02 02, 22:02)
*VICI* ramiakas, - na gi jau sakiau mirksiukas.gif , su mano shunimis tikrai nera jokiu problemu del agresijos schmoll.gif  lotuliukas.gif

tai, kam tu čia rašinėji? kam gadini rimtą temą, kuri tikrai yra daug kam reikalinga... ?
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 02, 23:07)
na žinoma, geriau šunį užmigdyti, nei įgnybti vaikui, šaunu, taip ir toliau rolleyes.gif dabar matau kodėl man dažnai negaila užpultų žmonių, kuriuos užpuolė savi augintiniai cool.gif
Papildyta:

tai, kam tu čia rašinėji? kam gadini rimtą temą, kuri tikrai yra daug kam reikalinga... ?

Siaubas, po tokių pasisakymų, net nebėr ką pasakyt, o tau gaila būtų savo apkramtyto vaiko? Nieks nesako, kad reikia vaikams leisti viską, o šuniui nieko, bet šuniui leista žyyymiai mažiau pomidorai2.gif
Atsakyti
Taip dazniausiai ir buna. Davestas suo iki beprotybes ir visai nebaudziamas vaikas. Jei taip jum geriau,tai rezultatas bus tikrai apkramtytas vaikas , o suo matomai uzmigdytas arba nutrenktas prieglaudon. Mano dukros augo su rotveileriu ir bokseriu,ir jokiu problemu. Bet jum niekas nepriimtina. Tai tikrai nereikia gyvo suns.
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamka @ 2008 02 02, 22:11)
Siaubas, po tokių pasisakymų, net nebėr ką pasakyt, o tau gaila būtų savo apkramtyto vaiko? Nieks nesako, kad reikia vaikams leisti viską, o šuniui nieko, bet šuniui leista žyyymiai mažiau  pomidorai2.gif

paprasta: esi žioplas, nemoki tvarkytis gyvenime, tai arba augini tik šunis ir jie jaučias pas tau laimingi, arba tik vaikus ir jų nieks negraužia... arba mokaisi suderinamumo, nes to išmokstama (ačiū Dievui)
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2008 02 02, 23:04)
Mano kalyte  sauso pajurio smelio spalvos- tai cia skaitosi rudas?

Aš kaip tik girdėjau, kad agresyvesni trispalviai spanieliai, beje man toks yra griebęs už rankos, staigmena buvo kaip reikiant devil.gif

Bet kokių žmonių, o ypač vaikų gerovė yra aukščiau už šunų.

Su šunimis, kaip ir su visais gyvūnais, reikia gerai elgtis. Vaikams taip pat.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 02, 22:07)
dabar matau kodėl man dažnai negaila užpultų žmonių, kuriuos užpuolė savi augintiniai cool.gif

kaip suprantu mastau.gif...tu zhmonems shanso neduodi irnesakyk.gif .. ..o gaila unsure.gif ..gal visgi vertetu g.gif ...gi tavo klases..atstovai esam mastau.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 02, 22:07)

sakai neturiu teises? g.gif assa.gif
gadinu rimta tema? unsure.gif sunglasses2.gif ...o man pasirode g.gif , kad kazhkam geometrine progresija genda nuotaika mastau.gif ..bet tikiuosi, kad tik pasirode irnesakyk.gif
Atsakyti
Vienas veterinaras yra pasakojęs, kad jam tenka užmigdyti būtent nemažai spanielių...
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamka @ 2008 02 02, 23:11)
Siaubas, po tokių pasisakymų, net nebėr ką pasakyt, o tau gaila būtų savo apkramtyto vaiko? Nieks nesako, kad reikia vaikams leisti viską, o šuniui nieko, bet šuniui leista žyyymiai mažiau  pomidorai2.gif

Kaip sureguliuoti ta maziau ir daugiau.kai gyvena suo namuose kartu kaip seimos narys. Pagal mane tai viskas susiklosto savaime. Jei teisingai augini ir aukleji tai nereikia nieko nustatineti. Jei nenori kad suo liptu i lova ,tai ir nuo mazens neleidi, juk visa jo elgesi pats ir koreguoji . Vaikas dalinasi su suniu viskuo,sausainiu,ledu porcija,kartais net lova jei leidzia tevai.Nera nieko malonesnio,kai stebi keliu metu vaika mieganti apsikabinus rotveilerio kakla,o tas net pajudeti bijo kad vaikas nepabustu.
Atsakyti