Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau, kad mano augintinis neįkastų vaikui

Džiaukis, kad ten ne VICI jorkas buvo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nors jei rimtai, tai šudina situacija, ale šuo yra šuo... kiekvienam rimtesnio šuns šeimininkui gaki taip atsitikt doh.gif doh.gif doh.gif Tfu tfu tfu....
Atsakyti
QUOTE(Eva... @ 2008 02 02, 22:58)
Galima ir man i jusu fronta?  ax.gif

mielai prashom, brangioji aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamka @ 2008 02 02, 23:58)
Džiaukis, kad ten ne VICI jorkas buvo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nors jei rimtai, tai šudina situacija, ale šuo yra šuo... kiekvienam rimtesnio šuns šeimininkui gaki taip atsitikt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tfu tfu tfu....

man tai nesvarbu, tik atsiranda tokių "žinių", kurie tą haskį įvardina kaip mano, nežino nei istorijos, nei pan.
Liūdna situacija, nebenoriu apie tai kalbėti, nes jei pradėsiu visada atsiras tokių, kurie visa tai žino daug geriau nei aš mirksiukas.gif tad nebereikia tų pasakų ...
Atsakyti
Tik įdomu kur bendrasavininkystė dingo.

P.S. vadinau ne tavo šunimi, o tau priklausančiu.

Bet tema ne apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 02 vasario 2008 - 23:04
karina, jei Jūs taip jau nerimaujate dėl priklausomybės ir dėl to naktį negalite ramiai miegoti, na galiu pasiūlyti tik kreiptis į LKD šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2008 02 02, 23:08)
karina, jei Jūs taip jau nerimaujate dėl priklausomybės ir dėl to naktį negalite ramiai miegoti, na galiu pasiūlyti tik kreiptis į LKD šiuo klausimu.

Gaila savo laiko šiuo klausimu.
Atsakyti
Nesipykim, juk tema apie agresiją vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva... @ 2008 02 02, 22:58)
Galima ir man i jusu fronta?  ax.gif Mes kazkada,senai,kai dukriui berods  g.gif  du metukai tik buvo,buvom priglaude stafa.Zmones,mazai pazystami,vyro bendradarbis,isvazinejo is LT ieskojo,kam suni palikt...suo jau buvo sulaukes pirmojo gimtadienio. Buves seiminkas tik gerus atsiliepimus apie ji snekejo:drausmingas,nepiktybinis,nemyzantis kur papuola,myli vaikus,bla,bla,bla ir t.t....zodziu,priglaudem.Pas mus tas suo pragyveno apie...,kad nesumeluot,pora savaiciu gal,nes...Pasirodo,jis buvusio seimininko buvo pastoviai musamas,dauzomas ir t.t. ko pasekoje,suo pasidare labai bailus,o ypac mano vyro bijojo  unsure.gif jam uztekdavo tik suniui paliept ''i vieta'' tai tas uodega pabrukes skuosdavo ant savo kilimelio ir drebedavo  unsure.gif manem perauklesim, girdavom suniuka,glostydavom,uzsiiminedavom su juo iki kol... tas suo ''apsiuostinejes'' suprato,kad seimoje yra ir silpnasis narys,musu dukra... neprileisdavo jos prie savo bliudo,kaulo... (ka mes,suauge galejom laisvai paimt is jo nasru...) ir viena vakara,griebe ,beveik dukrai is burnos, sausaini,ir nasrais zanduka perdreske,nestipriai,bet to uzteko.jau sekancia diena tas suo vaziavo pasitikt amzino miego... aisku,gal mes patys cia kalti,kad emem stafa ir dar paauginta... bet niekada gyvenime,man suo,nebus svarbiau uz vaika  schmoll.gif

kam imėt tą, ko nežinot, nepažįstat, ne patys auginot... gal ne tiek kalti esat, kiek nepagalvojot, pagailėjot ir va kas gavosi... aišku vaikas labai brangus, jo labai gaila, nu bet šuo irgi nekaltas, kokia buvo jo praeitis... todėl šioje istorijoje pripažinkit auka visgi ŠUO verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamka @ 2008 02 02, 23:15)
Nesipykim, juk tema apie agresiją vaikams  mirksiukas.gif

nu vo, nors vienas zhmogus pastebejo aciuks.gif ,- te baliona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamka @ 2008 02 02, 22:58)
Džiaukis, kad ten ne VICI jorkas buvo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nors jei rimtai, tai šudina situacija, ale šuo yra šuo... kiekvienam rimtesnio šuns šeimininkui gaki taip atsitikt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tfu tfu tfu....

jo... aišku, aš sėdėčiau iki gyvenimo galo, bet atkeršyčiau už savo augintinį cool.gif su manim atsargiai, jau visa jorkomanija manęs bijo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 02, 23:15)
pripažinkit auka visgi ŠUO verysad.gif

o vaikas...jis ka blink.gif ..ne auka? g.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 03, 00:15)
kam imėt tą, ko nežinot, nepažįstat, ne patys auginot... gal ne tiek kalti esat, kiek nepagalvojot, pagailėjot ir va kas gavosi... aišku vaikas labai brangus, jo labai gaila, nu bet šuo irgi nekaltas, kokia buvo jo praeitis... todėl šioje istorijoje pripažinkit auka visgi ŠUO verysad.gif

drinks_cheers.gif taip auka-šuo, bet sprendimas teisingas, gaila, kad auka ne tas diedas, kuris tą šunį auklėjo gun_bandana.gif
Atsakyti