Aš labai norėčiau pasisodinti magnoliją, bet mūsų sklypas plikas laukas, bijau, kad jinai gali jame neišgyventi. Be to perskaičiau, kad jos nemėgsta molingos ir smėlėtos žemės, o pas mus būtent tokia. Bet man atrodo aplink Vilnių visur tokia žemė...

Kozete, mūsiškė magnolija irgi auga atvirame lauke - jokios užuovėjos. O žemė - priemolis, sunkoka. Tik nesupratau, ar pas jus žemė molinga, ar vis tik smėlis?
Mes sodinant kasėm nemažą duobę, pylėm komposto, durpių, maišėm su paviršine žeme ir kol kas viskas čiki piki
Beje, pirmadienį jau beveik skleidėsi vienas žiedas, kiti dar visai mažučiai buvo. Tik ar nebus jie nušalę
Mes sodinant kasėm nemažą duobę, pylėm komposto, durpių, maišėm su paviršine žeme ir kol kas viskas čiki piki

Beje, pirmadienį jau beveik skleidėsi vienas žiedas, kiti dar visai mažučiai buvo. Tik ar nebus jie nušalę

Pas mus paviršiui priemolis, o apačioje smėlis.

as labai noriumagnolijos, o kur jus perkat ir kiek mokejot???
As savo dukrytei ruosiuos per pirmaji gimtadieni pasodinti magnolija. Tik labai bijau, kad nenudziutu, pas mus vien molis. Bet ant tiek noriu dukrytei sito medelio, kad visom priemonem as ji pasodinsiu. Privesiu juodzemio kiek reikes, bele prigytu.
Tik gal kas zinot, kur galima nusipirkti magnolija Vilniuje? Maciau maximoje gal apie 20Lt. kainavo, bet bijau is ten pirkti, kazkaip nepatikimai man tose maximose augalai atrodo.
Tik gal kas zinot, kur galima nusipirkti magnolija Vilniuje? Maciau maximoje gal apie 20Lt. kainavo, bet bijau is ten pirkti, kazkaip nepatikimai man tose maximose augalai atrodo.
labas, reikia skubiai siam sestadieniui magnolijos, Kaune, gal kas pirkot kur laukiu patarimu!!! Ir dar gal zinot ar geriau didesne pirkti ar mazesne??? kas turit gal is savo patirties pasakytume, aciu
QUOTE(Lexi 04 @ 2006 06 08, 14:17)
labas, reikia skubiai siam sestadieniui magnolijos, Kaune, gal kas pirkot kur laukiu patarimu!!! Ir dar gal zinot ar geriau didesne pirkti ar mazesne??? kas turit gal is savo patirties pasakytume, aciu
Mano žiniomis maži medeliai geriau prigyja, nei dideli.

Magnolijos medeli galima isigyti "Floros simfonijoje" Jonavos gatveje. Ten as ju keliu rusiu maciau ir kainos ivairios
Labas kaiptik per pietus buvau tenai ir nusipirkau floros simfonijoj labai grazia magnolija, mokejau 72 lt. man ten isvis labai patiko, medeliai tai labai gerai visi priziureti matosi, nes kitur kur ziurejau magnolijas tai labai palyginus su ta kur nupirkau atrode. Liuks patenkinta
bet tikiuosi ir augs ir prigis taip kaip atrodo liuksiskai!!!!!!!!!!

Tai ar nieks nezinote, kur Vilniuje galima nusipirkti magnoliju medeli
Kaip manot, jei pasodinsiu rugpjucio men.ar prigis?

Kaip manot, jei pasodinsiu rugpjucio men.ar prigis?
Jau rašiau yra Senukuose (Banginyje), lauko prekyboje.
O dėl prigijimo nežinau, šiuo metu man atrodo, kad jau negalima sodinti, geriau jau tada rudenį.
O dėl prigijimo nežinau, šiuo metu man atrodo, kad jau negalima sodinti, geriau jau tada rudenį.
Dekui, tikresiau nepastebejau tavo atsakimo.
Reiks lekti apziureti.
Reiks lekti apziureti.