Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

Pas mane sulanžo magnolijios vienas žiedas žydi wub.gif
Susan tik sprogsta. O pas mamą įsaulėje (ten viskas pora savaičių pirmiau) jau dideli pumpurai. Beveik ir skleidžiasi. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 01, 20:17)
Susan tik sprogsta. O pas mamą įsaulėje (ten viskas pora savaičių pirmiau) jau dideli pumpurai. Beveik ir skleidžiasi.  ax.gif

pas mane irgi Susan.
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 01, 20:17)
Susan tik sprogsta. O pas mamą įsaulėje (ten viskas pora savaičių pirmiau) jau dideli pumpurai. Beveik ir skleidžiasi.  ax.gif

http://s019.radikal....4e39c091fec.jpg

Sveikinu su pumpurėliu thumbup.gif

Mano dar visai mažutė ax.gif Pagal jūsų patarimus pasodinau, užuovėją iš kartono padariau. Nors tam kartui, kol padarysim patvaresnę smile.gif

user posted image
Atsakyti
vat vat mano namo kampas irgi panasus, kaip pas Ambro tad pasinaudosiu Jusu patarimais, labai jau norisi i ta kampeli tokio grozio, beje gal kas lenkuose uzmatet kiek jos kainuoja g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, nors ir Magnoliju tema, bet negaliu nepasidalinti atrastu medeliu (gal jums ir zinomas, bet man kaip "dideliai" augalu zinovei, tai buvo atradimas) smile.gif )) Vis ieskojau nedidelio medelio ir radau Canadensis cercis lavender twist. Idomu gal kas nors auginate toki ir turite ziniu apie si medeli... Labai labai noreciau tokio...

user posted image
Atsakyti
Labai gražus, bet mam pas mus jis nematytas?
Gal čia tik šiltųjų kraštų augalas?

QUOTE(@Deborah@ @ 2012 05 02, 19:19)
Canadensis cercis lavender twist. Idomu gal kas nors auginate toki ir turite ziniu apie si medeli... Labai labai noreciau tokio...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Teracota @ 2012 05 02, 20:05)
Labai gražus, bet mam pas mus jis nematytas?
Gal čia tik šiltųjų kraštų augalas?

Yra ir pas mus, bet gal nelabai dar seniai atsirades. Uzauga nedidelis, ir kiek skaiciau, sita rusis atspari salciams, taciau noretusi tai isgirsati is augintoju. Ir man reikia medelio, kuris nebutu bailus vejams.
Atsakyti
QUOTE(@Deborah@ @ 2012 05 02, 19:19)
Sveikutes, nors ir Magnoliju tema, bet negaliu nepasidalinti atrastu medeliu (gal jums ir zinomas, bet man kaip "dideliai" augalu zinovei, tai buvo atradimas) smile.gif )) Vis ieskojau nedidelio medelio ir radau Canadensis cercis lavender twist. Idomu gal kas nors auginate toki ir turite ziniu apie si medeli... Labai labai noreciau tokio...

user posted image

Redbuds kartais vadinami "Judas" medžiu, nes Judas, kuris išdavė Jėzų, neva pasikore ant vienos šakos.
Redbud ziedai yra valgomi ir skonis kazkas panasaus kaip sparaginių pupelių. Jie turi daug vitamino C ir gaminamos salotos. Jaunos sėklų ankstys taip pat skanios ir gali būti verdamos ir patiekiamos su sviestu. Indėnai Redbud zieve naudojo kaip arbatų korekcinių priemonių, pavyzdžiui, karščiavimas, vėmimas; sergančioms dizenterija, viduriavimas, ir leukemija-zinios is neto, seklu radau pirkti ebay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 03, 07:08)
zinios is neto, seklu radau pirkti ebay 4u.gif

drinks_cheers.gif saunuolė 4u.gif
o ebay perkat gal ne tik sėklas? ir kaip?bijau bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 03, 07:08)
Redbuds kartais vadinami "Judas" medžiu, nes Judas, kuris išdavė Jėzų, neva pasikore ant vienos šakos.
Redbud ziedai yra valgomi ir skonis kazkas panasaus kaip sparaginių pupelių. Jie turi daug vitamino C ir gaminamos salotos. Jaunos sėklų ankstys taip pat skanios ir gali būti verdamos ir patiekiamos su sviestu. Indėnai  Redbud zieve naudojo kaip arbatų korekcinių priemonių, pavyzdžiui, karščiavimas, vėmimas; sergančioms dizenterija, viduriavimas, ir leukemija-zinios is neto, seklu radau pirkti ebay 4u.gif

ne tik grazus, bet dar ir naudingas. Aciu uz visa informacija 4u.gif

O pas mus tai radau, kad galima nusipirkti čia
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 05 03, 08:24)
drinks_cheers.gif saunuolė 4u.gif
o ebay perkat gal ne tik sėklas? ir kaip?bijau bandyt smile.gif

labute, aciu, taip seniai jau perku ir ne tik seklas cool.gif nera baisu tikrai, aisku reikia atsargiai su pardavejais, teke man irgi bylinetis, kad grazintu pinigelius, gerai, kad suma buvus nedidele
Atsakyti
Uzsukau pas jus gal zinosit kas: mano magnolija Stellata pernai zydejo balandzio pab/ geguzes pradzioj, po to sprogo lapeliai. Siemet laukiu laukiu ziedu - o ju nera, pradejo lapelai sprogti g.gif
Kame cia reikalas gali buti g.gif
Atsakyti