tai pas mane tokiu ner
tai dar ir siemet nesulauksiu dar ziedu
Sveikos mergaites,
maciau Ermitazo zurnale magnolijas. Ar kas esat bande auginti pirktas is Ermitazo ar Senuku? Kaip sakot perziemos pas mus?
Ar geriau pirkti medelyne....? Idomu kokios kainos medelynuose, nes Ermitaze tik 20lt.
maciau Ermitazo zurnale magnolijas. Ar kas esat bande auginti pirktas is Ermitazo ar Senuku? Kaip sakot perziemos pas mus?
Ar geriau pirkti medelyne....? Idomu kokios kainos medelynuose, nes Ermitaze tik 20lt.
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 04 09, 11:14)
Sveikos mergaites,
Sweiki, mes gal pries metus ar daugiau pirkome prie "MEGOS" vykusioje mugeje, bet ji auginta lietuvoje ir atspari lietuvos klimato salygoms. Mokejosm gal apie 50lt kazkas panasaus. O pirkta ermitaze ar kazkur reikia aiskintis is kur ji atvezta? nes gali buti sunku istveri klimato salygas.
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 04 09, 11:14)
Sveikos mergaites,
Maniškė ir Senukų, pernai pirkau japoninę (berods
Čia ką tik pasodinta:

O čia žiemai jau paruošta
Ermitaze magnolijos is Olandijos, tai vat ir idomu ar isgyvens ziema pas mus
Bet tik 20lt, tai sakau gal surizikuoti. Ir aisku jos mazos, bet as niekur neskubu 
Skambinau i virziu medelyna, tai pas juos jei nori magnolijos, bet 200lt nesirodyk
Skambinau i virziu medelyna, tai pas juos jei nori magnolijos, bet 200lt nesirodyk
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 04 09, 14:21)
Ermitaze magnolijos is Olandijos, tai vat ir idomu ar isgyvens ziema pas mus
Bet tik 20lt, tai sakau gal surizikuoti. Ir aisku jos mazos, bet as niekur neskubu 
tai medelyne jos jau bent kelių metų, stiprios.
O šiaip prieš pirkdama pasidomėkit pavadinimu, pagooglinsit namie ir pamatysit, ar tinka jos pas mus augti. Esu pirkus prekybos centre tris magnolijas, dvi iš jų auga ir gerai žiemoja, niekuo nedengtos.
Na mes kai pirkom, tai tikrai nemaza buvo, kazkur apie gera metra
QUOTE(saintlina @ 2013 04 09, 14:39)
tai medelyne jos jau bent kelių metų, stiprios.
O šiaip prieš pirkdama pasidomėkit pavadinimu, pagooglinsit namie ir pamatysit, ar tinka jos pas mus augti. Esu pirkus prekybos centre tris magnolijas, dvi iš jų auga ir gerai žiemoja, niekuo nedengtos.
Tai gal neblogai pirkti ir is prekybos centru... As planuoju pirkti Nigra tikrai ir dar gal Sulanzo, nors Ermitaze yra ir Burgundy ir Rustica rubra
O kurios dvi auga pas jus?
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 04 09, 16:02)
Tai gal neblogai pirkti ir is prekybos centru... As planuoju pirkti Nigra tikrai ir dar gal Sulanzo, nors Ermitaze yra ir Burgundy ir Rustica rubra
Sulanzo ir dar vienos pavadinimas užkrito
IR ko as cia uzejau...
Labai patinka magnolijos
Ale labai nesidomejau, nesirinkau, nes neaisku kur jos augs pas mane... Ale dabar ikirpo kas-noriu
Per kelis metus uzaugtu man ji... Ale mastau-jei ateityje po kokiu 3-5 metu noreciau perkelti ja-ar isgyventu? Ar vistik neprasideti ir sodinti tik tada, kai zinosiu kur jai vieta bus?
Galvoju kaip paruosti magnolijom zeme
I kokia sodinti? Kaip jus sodinot? Kokios zemes nusipirkti