Oas nezinau,kas maniskem zemuogem darosi
Pasodintos i lauka pries 3 savaites,bet nei krust.Setos kovo menesi.Palikau 6 kerelius namie,isodinus i vazona-tai tos super auga,jau nemazos tokios .Bet zydet tai dar neskuba.
Mergaitės , o kaip tas žemuoges atnaujinti? Ar galima tą seną krūmelį dalinti į kelias dalis ir pasoodinti, nes manosios be ūsų ir kažko šiemet sumažėjo tie krūmeliai, o gal pašalė, bet įtariu, kad reik atnaujinti. Ačiū už atsakymus iš anksto.
QUOTE(Juračiuks @ 2011 06 11, 12:46)
Mergaitės , o kaip tas žemuoges atnaujinti? Ar galima tą seną krūmelį dalinti į kelias dalis ir pasoodinti, nes manosios be ūsų ir kažko šiemet sumažėjo tie krūmeliai, o gal pašalė, bet įtariu, kad reik atnaujinti. Ačiū už atsakymus iš anksto.
Paimt gerai prinokusia uoga ir sudaiginti seklytes. Gausis tokie siuliukai - mano visos zemuoges taip atnaujinamos
QUOTE(Juračiuks @ 2011 06 11, 13:46)
man turguj perkant daigelius sakė, kad jų amžius trys metai. tai vienintelis padauginimo būdas, kaip ir rašė rsc - bandyt sėt iš uogyčių.
O mano senosios zemuogeles visai be lapu liko, tik stiebeliai ir lapu gysleles, ar cia liga, ar laikas atejo, jau kokie 3 metai buvo
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 28, 21:35)
As pernai misko zemuoges sodinau....o priroviau ju tik birzelio men.-ir prigijo
Tik vat del derliaus tai nezinau kaip bus 
o kaip dabar jos auga? ar dera? jau gal uogyčių turit?
prirovėm savaitgalį miške su uogom, žiedais jau žemuogyčių krūmelių; pasodinau, palaisčiau, apmulčiavau, žiūrėsiu kas bus
QUOTE(rsc @ 2011 06 14, 21:13)
Smala, dailios zemuogeles
Mano visai mazulytes-jau apie uogytes nesvajoju, tik, kad isgyventu ir augtu
Auga gerai, yra kelios uogos ir labai kvapnios
Beje, as ju nedaug pasodinau-gal kokiu 10
Mano visai mazulytes-jau apie uogytes nesvajoju, tik, kad isgyventu ir augtu
QUOTE(Daivad @ 2011 06 14, 20:21)
o kaip dabar jos auga? ar dera? jau gal uogyčių turit?
prirovėm savaitgalį miške su uogom, žiedais jau žemuogyčių krūmelių; pasodinau, palaisčiau, apmulčiavau, žiūrėsiu kas bus
Auga gerai, yra kelios uogos ir labai kvapnios

uzvakar mano zemuogytes atrode taip (soris, pamirsau vien ju foto padaryt, tai cia dar kiti isimaise
setos geguzes 3, velai labai, todel dar tokos mazutes, bet gal kuri suteiks vilciu, kad uzaugs i ^padorius krumelius