Štai aš jau ir iš kelionės po Liuksemburgą
QUOTE(mieganti-saulute @ 2008 08 04, 12:38)
Ai, tegu lyja, bet ne pliaupia, aišku

juk ne degintis važiuojam, o apžiūrėti visos šalies. Mes dar ir po visokius Liuksemburgo miestelius žadam keliauti.
Šiaip kas liečia lėktuvo bilietus, tai gan brangoki jie. Dar su persėdimu Kopenhagoj bus. Šiaip pigiausiai, draugė sakė, yra nuskristi iki Frankfurto, o po to su autobusu iki Liuksemburgo. Žiūrėjau, akd nuo Frankfurto iki Liuksemburgo yra apie 300 km. Bet nerizikavom taip važiuoti, nes kelionėse esam žali, pirmą kartą skrisim su lėktuvu. Tai abu su vyru nusprendėm, kad užteks ir taip mums išbandymų. Gal kitą kartą kažkaip ieškosim pigesnių ir kartu drasesnių keliavimo būdų
Mes keliavom lėktuvu Kaunas-Frankfurtas (Hahn) su "Ryanair" ir Frankfurtas (Hahn)-Liuksemburgas "Flibco" (www.flibco.com) autobusu.
Bilietus užsisakėm prieš 2 mėn. - bendra kelionės kaina vienam žmogui į abi puses - 580 Lt.
Ir patogu: iš Kauno išskridom 22.10, Liuksemburge buvom 01.44. Rekomenduoju: ir pigu, ir patogu
QUOTE(*Karamelia* @ 2008 08 08, 16:38)
Mergaites,pasiimkit tik gera sketi,ta prasme tvirta,nes kitaip,su tuo paprastu,papigeisku skeciu bus ne kas,jis nuo Liuksemburgo veju iskart sulus

cia is kasdienines patirties,mano draugas ten stazuodamasis pakeite 4 skecius

o as jam buvau nupirkus toki pigu,sulankstoma,sakau,kiek ten tau jo prireiks,sake,isejus pirma karta jis iskart suluzo,nes ten labai stiprus vejai buna

orus galima paziureti
http://www.gismeteo.ru/towns/06590.htm jie manes niekad nepaveda,ten galima 10 dienu i prieki,tai galima mazdaug visos keliones orus pamatyt
As skridau per Briuseli ir poto su traukiniu iki Liuksemburgo, siaip dauguma skraido per Frankfurta,ten labai patogu,nes prie pat oro uosto laukia autobusas kuris surenka visus ir veza i Liuksemburga,taip yra pigiausia...per Kopenhaga irgi galima,bet brangiau...
Orai ten gana permainingi. Mums prognozavo vėsią ir lietingą savaitę, o buvo net karšta. Skėčio prireikė tik dvi dienas: vieną dieną kokias 15 min, kitą gal kokią valandą :
Neblogos prognozės dar būna www.freemeteo.com
Daugiau įspūdžių papasakosiu vėliau