Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

Rinkinys nuo vqakties ir miltligės
Štai tas rinkinys Koks skirtumas kur jį pardavinėja, svarbu kad jis būtų veismingas, o būtent dėl to ir suku galvą - jo sudėtis neatrodo labai jau veiksminga
Gal kas bandėte?
Atsakyti
Nu nepatikėsite, mano tų sergančių persiabrikosų porelė po žiedų vaisius sukrovė - žirnio dydžio jau... Na jei užaugs - bus geras... O klimatas tai kaip tropikai, jau nelyja 1,5 mėnesio - tai persiabrikosų ateityje turėsime sočiai... lotuliukas.gif padarysiu foto jei nepamiršiu...
Atsakyti
Na va mano vaisiai užsimezgę, kažin ar kas subręs, bet vos ne ant visų šakelių ...

[attachmentid=145313]

Lapus sergančius nuskabiau, o nauji visai gražūs...

[attachmentid=145315]

Atsakyti
norėjau pasiteirauti,a r aš ne per vėlau dar sumąsčiau sodintis juodųjų serbentų g.gif ir gal galit pasakyti kur jų galima rasti Vilniuje? rolleyes.gif raudonųjų jau seniausiai radau, pasisodinom ir jau is žiedų uogos pasidarė, bet vat juodųjų niekur nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 03, 10:06)
Na va mano vaisiai užsimezgę, kažin ar kas subręs, bet vos ne ant visų šakelių ...

Lapus sergančius nuskabiau, o nauji visai gražūs...

Persikas cia pas tave tongue.gif O serga jie beveik pas visus, tame tarpe ir pas mane. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(undine @ 2008 06 03, 10:14)
norėjau pasiteirauti,a r aš ne per vėlau dar sumąsčiau sodintis juodųjų serbentų  g.gif ir gal galit pasakyti kur jų galima rasti Vilniuje?  rolleyes.gif raudonųjų jau seniausiai radau, pasisodinom ir jau is žiedų uogos pasidarė, bet vat juodųjų niekur nerandu sad.gif

Geriau palauk rudens.Jau uzmegstos uogos.Jei pasodinsi su uogytem, nustos augti ir uogytes gali nukristi.O ir sausa dabar labai. schmoll.gif
Atsakyti
o kas cia dedasi su mano vaismedziais?obelu lapai jau visi aprudave verysad.gif , paziurejau kad pakelej augancios laukines irgi taip pat atrodo, ka tai reiskia, kad kazkokia zaraza aplink siaucia, kuo gydyt?kriause irgi taip pat atrodo, ziuriu ir besiskleidziantys persiko lapeliai jau raudonais taskais nuejo, ka daryt, nupurskiau vario sulfatu+karbamidas. gal jus su panasiais dalykais susiduret? jei nukris lapai dar vasara, kazi, yra vilties kad dar nenumirs, kitamet atsistatys, ar jau amen, medeliai tik pries pora menesiu pasodinti http://public.fotki....medziai/img0069.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jot.ka: 03 birželio 2008 - 18:43
QUOTE(Awita @ 2008 05 26, 16:25)
Parašykit, kai matysit rezultatą. Labai įdomu, būtų labai geras varijantas thumbup.gif

Nu zinokit nuvaziuoju i soda o ten amaru kaip nebuta unsure.gif Ant tresnes lapu tik lavonai like rolleyes.gif o juoduju tik lapeliai liko susisuke bet amaru neber thumbup.gif Nejaugi plovimas padejo g.gif Zodziu taip ir nenaudojau Nimazalio bet gal dar prireiks kas cia zino. Vyras pavasari buvo nupurskes su Actara tai gal sita paveluotai suveike...Ai nebezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 06 03, 21:35)
Nu zinokit nuvaziuoju i soda o ten amaru kaip nebuta unsure.gif Ant tresnes lapu tik lavonai like rolleyes.gif o juoduju tik lapeliai liko susisuke bet amaru neber thumbup.gif Nejaugi plovimas padejo g.gif Zodziu taip ir nenaudojau Nimazalio bet gal dar prireiks kas cia zino. Vyras pavasari buvo nupurskes su Actara tai gal sita paveluotai suveike...Ai nebezinau ax.gif

Vistiek smagu, kad tų bjaurybių nebeliko thumbup.gif

Aš tai serbentuką išgydziau, labai gražūs lapeliai išaugo, bet atidžiau apžiūrėjau, visi kiti medeliai siaubingai aplipę amarais doh.gif nesu mačius tiek daug. Sakykit, jei purkščiau dabar su Nimazaliu uogytes galima bus valgyt?
Atsakyti
Pakibo klausimas: kada geriau sodinti vaismedžius - rudenį ar pavasarį ? Jei pasodinsim rudenį, tai gal didesnė tikimybė sulaukti derliaus kitais metais ? rolleyes.gif
Atsakyti
Sėklavaisius rudenį, kaulavaisius - pavasarį. Bet čia dėl geresnės adaptacijos, derlius nuo pasodinimo laiko mažiausiai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 17, 22:07)
Sėklavaisius rudenį, kaulavaisius - pavasarį. Bet čia dėl geresnės adaptacijos, derlius nuo pasodinimo laiko mažiausiai priklauso.

Slyvos derėti normaliai pradeda dažniausiai po 4-5 metų nuo pasodinimo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2008 06 02, 15:01)
Rinkinys nuo vqakties ir miltligės
Štai tas rinkinys      Koks skirtumas kur jį pardavinėja, svarbu kad jis būtų veismingas, o būtent dėl to ir suku galvą - jo sudėtis neatrodo labai jau veiksminga
Gal kas bandėte?

Nieko gero iš tų negesintų kalkių. Per daug terlionių doh.gif Yra tikrai daug plataus veikimo fungicidų - geriau būtų rinktis iš jų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal kas patartumet kur ieskoti nusipirkti aukstaugiu obelu? Mazdaug Vilniuje, Kaune? Dabar daugiausia prekiauja zemaugemis. O man reikia aukstaugiu.

aciu 4u.gif
Atsakyti