Rinkinys nuo vqakties ir miltligės
Štai tas rinkinys Koks skirtumas kur jį pardavinėja, svarbu kad jis būtų veismingas, o būtent dėl to ir suku galvą - jo sudėtis neatrodo labai jau veiksminga
Gal kas bandėte?
Nu nepatikėsite, mano tų sergančių persiabrikosų porelė po žiedų vaisius sukrovė - žirnio dydžio jau... Na jei užaugs - bus geras... O klimatas tai kaip tropikai, jau nelyja 1,5 mėnesio - tai persiabrikosų ateityje turėsime sočiai...
padarysiu foto jei nepamiršiu...

Na va mano vaisiai užsimezgę, kažin ar kas subręs, bet vos ne ant visų šakelių ...
[attachmentid=145313]
Lapus sergančius nuskabiau, o nauji visai gražūs...
[attachmentid=145315]
[attachmentid=145313]
[attachmentid=145315]
norėjau pasiteirauti,a r aš ne per vėlau dar sumąsčiau sodintis juodųjų serbentų
ir gal galit pasakyti kur jų galima rasti Vilniuje?
raudonųjų jau seniausiai radau, pasisodinom ir jau is žiedų uogos pasidarė, bet vat juodųjų niekur nerandu

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 03, 10:06)
Na va mano vaisiai užsimezgę, kažin ar kas subręs, bet vos ne ant visų šakelių ...
Persikas cia pas tave

Papildyta:
QUOTE(undine @ 2008 06 03, 10:14)
norėjau pasiteirauti,a r aš ne per vėlau dar sumąsčiau sodintis juodųjų serbentų
ir gal galit pasakyti kur jų galima rasti Vilniuje?
raudonųjų jau seniausiai radau, pasisodinom ir jau is žiedų uogos pasidarė, bet vat juodųjų niekur nerandu 

Geriau palauk rudens.Jau uzmegstos uogos.Jei pasodinsi su uogytem, nustos augti ir uogytes gali nukristi.O ir sausa dabar labai.

o kas cia dedasi su mano vaismedziais?obelu lapai jau visi aprudave
, paziurejau kad pakelej augancios laukines irgi taip pat atrodo, ka tai reiskia, kad kazkokia zaraza aplink siaucia, kuo gydyt?kriause irgi taip pat atrodo, ziuriu ir besiskleidziantys persiko lapeliai jau raudonais taskais nuejo, ka daryt, nupurskiau vario sulfatu+karbamidas. gal jus su panasiais dalykais susiduret? jei nukris lapai dar vasara, kazi, yra vilties kad dar nenumirs, kitamet atsistatys, ar jau amen, medeliai tik pries pora menesiu pasodinti http://public.fotki....medziai/img0069.

QUOTE(Awita @ 2008 05 26, 16:25)
Nu zinokit nuvaziuoju i soda o ten amaru kaip nebuta

QUOTE(astukas @ 2008 06 03, 21:35)
Nu zinokit nuvaziuoju i soda o ten amaru kaip nebuta
Ant tresnes lapu tik lavonai like
o juoduju tik lapeliai liko susisuke bet amaru neber
Nejaugi plovimas padejo
Zodziu taip ir nenaudojau Nimazalio bet gal dar prireiks kas cia zino. Vyras pavasari buvo nupurskes su Actara tai gal sita paveluotai suveike...Ai nebezinau 

Vistiek smagu, kad tų bjaurybių nebeliko

Aš tai serbentuką išgydziau, labai gražūs lapeliai išaugo, bet atidžiau apžiūrėjau, visi kiti medeliai siaubingai aplipę amarais

Pakibo klausimas: kada geriau sodinti vaismedžius - rudenį ar pavasarį ? Jei pasodinsim rudenį, tai gal didesnė tikimybė sulaukti derliaus kitais metais ?

QUOTE(Sraunius @ 2008 08 17, 22:07)
Sėklavaisius rudenį, kaulavaisius - pavasarį. Bet čia dėl geresnės adaptacijos, derlius nuo pasodinimo laiko mažiausiai priklauso.
Slyvos derėti normaliai pradeda dažniausiai po 4-5 metų nuo pasodinimo

Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2008 06 02, 15:01)
Rinkinys nuo vqakties ir miltligės
Štai tas rinkinys Koks skirtumas kur jį pardavinėja, svarbu kad jis būtų veismingas, o būtent dėl to ir suku galvą - jo sudėtis neatrodo labai jau veiksminga
Gal kas bandėte?
Gal kas bandėte?
Nieko gero iš tų negesintų kalkių. Per daug terlionių

Sveikos
gal kas patartumet kur ieskoti nusipirkti aukstaugiu obelu? Mazdaug Vilniuje, Kaune? Dabar daugiausia prekiauja zemaugemis. O man reikia aukstaugiu.
aciu

gal kas patartumet kur ieskoti nusipirkti aukstaugiu obelu? Mazdaug Vilniuje, Kaune? Dabar daugiausia prekiauja zemaugemis. O man reikia aukstaugiu.
aciu