QUOTE(Getter @ 2008 03 31, 02:16)
Karusia - tu tiki arba ne, niekas tavęs neįtikins tuom kuom tu netiki arba nenori tikėti

Pvz jei aš netikiu, kad sniegas krenta iš dangaus, tu man aiškink, paskaitas skaityk, įtikinėk kaip nori - aš nepatikėsiu

Čia tas pats - pasirenki tiki ar ne, jei tiki klausimai šiek tiek pasikeičia, jei netiki - tada jie papraščiausias kitų provokavimas

Nesupyk, aš nepiktai...aš savo laiku irgi daug klausinėjau, bet atėjo tas laikas kai Dievas davė ramybę tam kiek jau žinau,o nuo to, kad sužinosiu kažkokią smulkmeną mano tikėjimas nepasikeis
ai, tai man dabar tikėti, kad viskas, kas įvyko - į gerą?

ar čia ką norėjai pasakyti? kad kitų apsisprendimai yra svarbesni nei mano? ar kad nesvarbu kas įvyko, svarbu tikėti ir džiūgauti? ai, dar atgailauti, nes visada mes kalti, tik mums niekas...

mazochizmas ir nekitaip ..
QUOTE(Staiga @ 2008 03 31, 10:20)
O aš tau siūlau alternatyvą-visiškai priešingą variantą, kuriame visi sprendimai pasirinkimai ir atsakomybė tavo ir tik tavo. Bet tau ir tai netinka. Tau netinka niekas, ką siūlo kiti iš savo patirties. O savo neturi. Nerandi. Pagaliau gal neieškai.
Gal kaip raganaitė-tupi čia ir kitus nervuoja nes neturi ką veikti ar tingi?
O sniegas, kaip rašo Getter ir Norako, nežiūrint tavo požiūrio į jį vistiek krito ir kris. Tik gali juo džiaugtis, o gali neigti. Gali būti teisi-jei nori, o gali būti laiminga.
ane? gali sugrąžinti praėjusius metus? išgydyti traumas? beje, minėjau - fizines traumas, trukdančias gyventi?

ar pulti tikėti kad Abraomas su Sara sulaukę 120 metų pradėjo kūdikius planuoti?

viskas kontroliuojama? ir iki šiol tai žinote tik tamsta?

kvepia pigiu populizmu
Papildyta:
QUOTE(norako @ 2008 03 31, 02:22)
Bet kas juokingiausia, jis vis tiek kris iš dangaus, ar ne ...
Man patinka taip galvoti...Sniegas krenta ne todėl kad (tu tiki...), o nepaisant to...
O netikėti...koks tolkas?
O iš tikrųjų kokia prasmė netikėti?
o tikėti - koks tolkas?

gyvenimas nuo to nepasikeis, tik dar pridės sunkumų, moralinių įpareigojimų, kažkokių apeigų ar pan. bent man - pakenkė. tikrai.