Įkraunama...
Įkraunama...

Su vienomis seksas, o su kitomis ir santykiai?

Kodel vyrai vienose moteryse mato tik seksualinio pasitenkinimo objekta, nori su jomis myletis, bet nieko rimto daugiau, o su kitomis nori buti kartu, leisti kartu laika?
Kuo skiriasi tos moterys?
Kuo taip vyrus patraukia ir sudomina antrasis aprasytas variantas? Ko truksta pirmosioms?
Kaip tureti elgtis moteris, noredama gauti ivairiapusiska vyriska demesi?

Labai idomios ir forumo vyru nuomones 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad kiekviena moteris skirtingiems vyrams gali skirtingai "tikti" smile.gif
Yra net keturi variantai biggrin.gif Tik seksui; tik bendravimui (be sekso); tiek seksui, tiek bendravimui ir nei seksui nei bendravimui smile.gif
Mano asmenine nuomone nėra moters, kuri visiems vyrams tiktų tik vienu aspektu smile.gif Dažniausiai, jei moteris sutinka vyrus, kuriems tinka "tik seksui", tai reikštų, kad jos vyrų pasirinkimo kriterijai lemia pažintis su tam tikro tipo vyrais.

Bet čia požiūris iš mano pusės, galbūt vyrai pasakytų kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 sausio 2008 - 09:10
Ivairiai...
Tiesiog vienos tinka tik lovai, kitos - bendravimui. Bet cia is tam tikro vyro pozicijos. Vienam reikia protingos, pakalbeti apie globalinius dalykus, filosofija, tarptautini versla; kitiems - uzhtenka apsiriboti kamshtiniu moters protu, bet jiems smagu klausytis jos lengvu nusishnekejimu apie palaidinuke, kuria ji mate PC..
Bet ir vienos ir kitos turi vienodas galimybes buti vien tik sekso partnerem, be santykiu. Jeigu vyrui tiesiog norisi ikishti.. tada lemia ishvaizda ir tas nenusakomas jausmas, kuris vercia noreti net negrazios moters...
Atsakyti
Yra vyru, kuriems reikia ir sexui, ir bendravimui atskirtu moteru, nes juk viena kuri retai buna tobula visose sferose - jeigu vakariene daro is desimt patiekalu, tai lovoj jegu ir sugebejimu suplovus indu jau nebelieka, jeigu lovoj gera tai galbut nera apie ka su ja pasneketi ir pan. Manau nuo kiekvieno vyro priklauso, ko jam reikia g.gif
Manau ta, kuri yra grazi, bet su kuria nelabai kas sieja, tiks seksui. Nes grozis tai yra estetika, privalumas, zadinantis geisma, pavyda, susizavejima. Per graziu moteru vyrai irgi bijo, motyvuodami tai tuo, kad va kaip ji tokia gali buti su vienu, jai manes neuzteks. Bet aisku cia jau vyru nepasitikejimas savimi kaltas, o ne moteris.
O simpatiska, miela mergaite, prie kurios jauku prisiglausti, kuri nuosirdziai domisi savo mylimuoju, jo darbu, pomegiais yra tinkama gyvenimui kartu, seimai. Bet juk visu vyru skonis skirtingas - kam vienam grazi, kitam galbut tik simpatiska. Vieni jos noretu kaip drauges, paneles, kiti kaip meiluzes.
Nesikamuok, let go console.gif
Atsakyti
Nusinekejai, kodel vyras turi bijot graziu?Tik grazios yra isrankios, joms sunku itikti ir jos tikisi kad gali dar geresni sutikti, ir pasiklysta paieskoje.Bet manaja patirtimi, tai grazios retai kada vienos buna, jos atakuojamos demesiu pastoviai.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 01 31, 10:10)
Dažniausiai, jei moteris sutinka vyrus, kuriems tinka "tik seksui", tai reikštų, kad jos vyrų pasirinkimo kriterijai lemia pažintis su tam tikro tipo vyrais.

Bet ir tie "tam tikro tipo vyrai" anksciau ar veliau susiranda ir kazka sirdziai mielo, ne tik seksui - argi ne taip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 31, 10:56)
Ivairiai...
Tiesiog vienos tinka tik lovai, kitos - bendravimui. Bet cia is tam tikro vyro pozicijos. Vienam reikia protingos, pakalbeti apie globalinius dalykus, filosofija, tarptautini versla; kitiems - uzhtenka apsiriboti kamshtiniu moters protu, bet jiems smagu klausytis jos lengvu nusishnekejimu apie palaidinuke, kuria ji mate PC..
Bet ir vienos ir kitos turi vienodas galimybes buti vien tik sekso partnerem, be santykiu. Jeigu vyrui tiesiog norisi ikishti.. tada lemia ishvaizda ir tas nenusakomas jausmas, kuris vercia noreti net negrazios moters...

Juk vyrai nori ir savo mylimos moters g.gif
Bet kur yra ta riba - tarp merginos norejimo tik seksui ir troskimo buti su ja? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2008 02 01, 02:06)
Nusinekejai, kodel vyras turi bijot graziu?Tik grazios yra isrankios, joms sunku itikti ir jos tikisi kad gali dar geresni sutikti, ir pasiklysta paieskoje.Bet manaja patirtimi, tai grazios retai kada vienos buna, jos atakuojamos demesiu pastoviai.

Na, jei vaikinas vargsas, neturi ka pasiulyti, manau, kad pabijotu prieiti prie grazios merginos unsure.gif
Viesulai, o kokia Tavo nuomone paskelbta tema? Ko truksta toms merginoms, i kurias vyras ziuri tik kaip seksualini objekta? Ar galbut kazko per daug? Kokia elgsena privercia vyra susidometi moterimi daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DziustantIismeiles @ 2008 02 01, 20:08)
Bet ir tie "tam tikro tipo vyrai" anksciau ar veliau susiranda ir kazka sirdziai mielo, ne tik seksui - argi ne taip?  g.gif
Papildyta:

Juk vyrai nori ir savo mylimos moters   g.gif
Bet kur yra ta riba - tarp merginos norejimo tik seksui ir troskimo buti su ja?  g.gif
Papildyta:

Na, jei vaikinas vargsas, neturi ka pasiulyti, manau, kad pabijotu prieiti prie grazios merginos  unsure.gif
Viesulai, o kokia Tavo nuomone paskelbta tema? Ko truksta toms merginoms, i kurias vyras ziuri tik kaip seksualini objekta? Ar galbut kazko per daug? Kokia elgsena privercia vyra susidometi moterimi daugiau?  g.gif

jezau, tu kamuoji save kazkokiais visishkais nereikalingais klausimais... kaip suprantu, tavo klausimas toks: kodel visi myli mano drauge, o mane tik vienai nakchiai kviecia? Ar taip?
Yra prie visu tu vyru noru ir moters charakteris. kuo stervesne - tuo tu jiems idomesne. Ir nereikia stervos painioti su chame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 vasario 2008 - 19:18
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 01, 20:17)
jezau, tu kamuoji save kazkokiais visishkais nereikalingais klausimais... kaip suprantu, tavo klausimas toks: kodel visi myli mano drauge, o mane tik vienai nakchiai kviecia? Ar taip?
Yra prie visu tu vyru noru ir moters charakteris. kuo stervesne - tuo tu jiems idomesne. Ir nereikia stervos painioti su chame.

O kodel stervos ydomesnes?
Atsakyti
Buti savimi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 01, 20:17)

Ne, mano klausimas klausimas ne toks biggrin.gif Kviecia mane ne vienai nakciai, bet tik TAM, o su drauge nieko bendro istorija neturi biggrin.gif

Kokia moteri tu vadini sterva? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 01, 21:12)
Buti savimi.

O jei nesi sterva, o tiesiog gera sirdy - kaip tada? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DziustantIismeiles: 01 vasario 2008 - 20:16
QUOTE(DziustantIismeiles @ 2008 02 01, 21:16)
Ne, mano klausimas klausimas ne toks  biggrin.gif Kviecia mane ne vienai nakciai, bet tik TAM, o su drauge nieko bendro istorija neturi  biggrin.gif

Kokia moteri tu vadini sterva?  g.gif
Papildyta:

O jei nesi sterva, o tiesiog gera sirdy - kaip tada?  unsure.gif

Tada nuostabu, esi sazininga pries save ir kitus.
Atsakyti
gal siek tiek kvaila teigti, kad is vienos moters norima tik sekso, o is kitos tik draugystes. cia gal v yrai tokie pasitaiko, gal is to motes, kurios nori tik sekso, kitas vyras nores daugiau.

buvau kelis kartus isimylejusi vaikinus, kurie is manes norejo tik sekso, buvo ir tokie, kurie mane mylejo ir norejo draugystes, taciau man idomesni buvo pirmieji (turbut del to, kad as mylejau, o ne mane be atsako), dabar ir as myliu ir mane myli smile.gif tad tikrai nedrisciau skirstyti moteris i tokias kategorijas, kad is vienu nori tik sekso is kitu draugystes. pirmosios gal ne su tais vyrais bendrauja, o gal dar ne laikas rimtiems santykiams smile.gif
Atsakyti