Įkraunama...
Įkraunama...

Su vienomis seksas, o su kitomis ir santykiai?

QUOTE(Hmmm... @ 2008 02 05, 10:53)
1. Mergina, sutikdama su tokiu vaikino pasiūlymu taip pat patenkina tam tikrus savo poreikius smile.gif "Maitina" savo viltį smile.gif Tikisi kažko, ko greičiausiai nebus, tikisi, kad "susiprotės", pamils iš naujo. Žodžiu, priimdama jai iš principo nepriimtiną pasiūlymą, mergina perkelia dalį atsakomybės už savo poelgius ant vaikino pečių - iš čia ir kyla pasisakymai, kad vaikinas savanaudis, naudojasi ja ir t.t. smile.gif O iš principo tai ji laisva valia leidža savimi naudotis. Ir vaikinas už tai neatsakingas smile.gif

2. Citata:
Vaikinas iš principo pripratęs prie merginos. Kam jam atsisakyti to, kas iš esmės jam kaip ir tinka. Tai galbūt nėra lengviausias "iš visų galimų", tačiau tai yra paprasčiau, nei tiesiog nutraukti viską. Mano asmenine nuomone, kartais tokiu būdu mergina pasiliekama kaip "atsarginis variantas". Na, maždaug,  "a vdrug prireiks" smile.gif Nutraukus viską galutinai būtų sunkiau "prisikviesti", jei kartais prireiktų smile.gif

1. Cia sakyciau gal labiau ne savanaude, o aukos role g.gif
2. Maitina viltimis, kad turetu "v zapase" biggrin.gif Vnz, nesaziningas zaidimas
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 02 05, 11:03)
1. Cia sakyciau gal labiau ne savanaude, o aukos role  g.gif
2. Maitina viltimis, kad turetu "v zapase"  biggrin.gif Vnz, nesaziningas zaidimas

1. O iš ko kyla noras "pabūti auka"? Ne iš savanaudiškumo? g.gif smile.gif Kam daugiau iš to naudos? Tik merginai. Tada gali pasguosti ir turėti "pateisinimą", kodėl jai taip blogai ir ji nieko dėl to negali padaryti smile.gif Bet tai tik mano nuomonė, nepretenduojantį į "vienintelę visiems teisingą" smile.gif Atsakomybės už savo veiksmus perkėlimas kitam žmogui man atrodo kaip savanaudiškumas.
2. Taip, galbūt nesąžiningas (čia dėl "zapaso" smile.gif) smile.gif "Lengvesnis" - tai nereiškia, kad geresnis, teisingesnis ar pan. smile.gif Bet nesutikčiau, kad "maitina viltimis" schmoll.gif Vaikinas pasako, kad nori neįpareigojančių santykių. Mergina sutinka. Tai mergina "maitina" save dažniausiai tuščiomis viltimis, kad tai kažką reiškia, nors pasakyta buvo priešingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 vasario 2008 - 10:12
QUOTE(Hmmm... @ 2008 02 05, 11:12)
1. O iš ko kyla noras "pabūti auka"? Ne iš savanaudiškumo? g.gif smile.gif Kam daugiau iš to naudos? Tik merginai. Tada gali pasguosti ir turėti "pateisinimą", kodėl jai taip blogai ir ji nieko dėl to negali padaryti smile.gif Bet tai tik mano nuomonė, nepretenduojantį į "vienintelę visiems teisingą" smile.gif Atsakomybės už savo veiksmus perkėlimas kitam žmogui man atrodo kaip savanaudiškumas.
2. Taip, galbūt nesąžiningas (čia dėl "zapaso" smile.gif) smile.gif "Lengvesnis" - tai nereiškia, kad geresnis, teisingesnis ar pan. smile.gif Bet nesutikčiau, kad "maitina viltimis" schmoll.gif Vaikinas pasako, kad nori neįpareigojančių santykių. Mergina sutinka. Tai mergina "maitina" save dažniausiai tuščiomis viltimis, kad tai kažką reiškia, nors pasakyta buvo priešingai.

1. Sakyciau abiem. Mergina gauna tusciu vilciu doze, kurios jai reik, vaikinas gauna pasitenkinima. Mainai...
2. Nu juk visiem zinoma, kad zmones girdi ka nori girdet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 02 05, 11:19)
1. Sakyciau abiem. Mergina gauna tusciu vilciu doze, kurios jai reik, vaikinas gauna pasitenkinima. Mainai...
2. Nu juk visiem zinoma, kad zmones girdi ka nori girdet  biggrin.gif

1. Savanaudžiai abu smile.gif Tik dažnai nė vienas to nenori pripažinti biggrin.gif
Bet nebūtinai tas savanaudiškumas blogas. Jei abiems iš to naudos yra, tai gal taip ir turi būti smile.gif
2. O taip, kartais taip gera girdėti savo mintis ir įsivaizduoti, kad jas pasakė kito lūpos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 vasario 2008 - 10:24
Per giliai kapstot merginos.
Nežinau kaip kiti (visokių gi žmonių būna), bet paprastai nėra reikalo kažkokiom tai viltim maitint. Graži, miela, lipšni ar pašėlus, čia jau kaip kam patinka. Jeigu gera lovoj ir nelenda su viltimis ir įsipareigojimais- puiki meilužė. Kaip ir vyrų taip ir moterų tokių yra. Ir ne nuodėmė tokiai paskambint po trijų metų visiško nebendravimo ir paklaust kaip laikosi, nes jei laisva reiškiasi laukia audringa naktis.
Vat ir visa istorija, nėra reikalo prasidėt su aikštingom ir reikliom, jeigu yra, ieškančių to paties. Abu žino, kad kartu gyvenimo nekurs ir, kad tikriausiai, nepratemtų vienas kito draugijoj daugiau kaip parą, bet jei ta para "laukinė" argi blogai kuriam nors?

Tiesa yra ir kita "kategorija" moterų, deja, reta. Tai tokios, kurios pačios nesuprasdamos tiesiog spinduliuoja seksualumu, dvelkia aistra (tiesiog seksas ant kojų) ir pačios to nesuvokia. Labai aistringos ir kartu labai lengvai suviliojamos, o tiksliau pačios susivilioja, o dar tiksliau pačios suvilioja. Tik va bėda po tikrai nepamirštamos nakties jau būna susikūrusios bendro gyvenimo iliuzija iki pat mirties, nors į kažkokius ilgalaikius santykius net užuominos nebuvo. Taip ir ieško jos savo vienintelio kasnakt kitoje lovoje... Nuostabus prisiminimas laisvam vyrui - sąžinės priekaištas vedusiam...
Jei esi kviečiama seksui, belieka apsispręsti kuriai "kategorijai" priklausai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kykas: 05 vasario 2008 - 11:09
QUOTE(Kykas @ 2008 02 05, 12:06)
Per giliai kapstot merginos.
Nežinau kaip kiti (visokių gi žmonių būna), bet paprastai nėra reikalo kažkokiom tai viltim maitint. Graži, miela, lipšni ar pašėlus, čia jau kaip kam patinka. Jeigu gera lovoj ir nelenda su viltimis ir įsipareigojimais- puiki meilužė. Kaip ir vyrų taip ir moterų tokių yra. Ir ne nuodėmė tokiai paskambint po trijų metų visiško nebendravimo ir paklaust kaip laikosi, nes jei laisva reiškiasi laukia audringa naktis.
Vat ir visa istorija, nėra reikalo prasidėt su aikštingom ir reikliom, jeigu yra, ieškančių to paties. Abu žino, kad kartu gyvenimo nekurs ir, kad tikriausiai, nepratemtų vienas kito draugijoj daugiau kaip parą, bet jei ta para "laukinė" argi blogai kuriam nors?

Tiesa yra ir kita "kategorija" moterų, deja, reta. Tai tokios, kurios pačios nesuprasdamos tiesiog spinduliuoja seksualumu, dvelkia aistra (tiesiog seksas ant kojų) ir pačios to nesuvokia. Labai aistringos ir kartu labai lengvai suviliojamos, o tiksliau pačios susivilioja, o dar tiksliau pačios suvilioja. Tik va bėda po tikrai nepamirštamos nakties jau būna susikūrusios bendro gyvenimo iliuzija iki pat mirties, nors į kažkokius ilgalaikius santykius net užuominos nebuvo. Taip ir ieško jos savo vienintelio kasnakt kitoje lovoje... Nuostabus prisiminimas laisvam vyrui - sąžinės priekaištas vedusiam...

Tai taip iseina, kad jei jau koks vaikinas kabins, reik iskart ji savo viltim ir isipareigojimais uzkraut?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2008 02 05, 12:06)

1. Nežinau kaip kiti (visokių gi žmonių būna), bet paprastai nėra reikalo kažkokiom tai viltim maitint.

2. nėra reikalo prasidėt su aikštingom ir reikliom, jeigu yra, ieškančių to paties.

3. bet jei ta para "laukinė" argi blogai kuriam nors?

Iš esmės tai viskam pritariu smile.gif

1. Ne, viltim nemaitinama (dažniausiai), viltis kai kurie patys susikuria (tiek vaikinai, tiek merginos). Čia iš tos pačios jau minėtos serijos - girdi tai, ką nori girdėti smile.gif

2. Bet yra, kad susideda. Būna, kad seksu prasideda rimtesni santykiai. Būna, kad viskas taip ir pasibaigia net neprasidėjus smile.gif Būna, kad "aikštinga ir reikli" tampa žmona smile.gif Visko būna gyvenime mirksiukas.gif

3. Ne, mano nuomone tai nėra blogai. Blogai tik tuomet, jei kažkas tą laukinę naktį supainioja su kažkuom tai"rimčiau".

Jei esi kviečiama seksui, nebūtina priskirti save "kategorijai" biggrin.gif Galima ir atsisakyti kvietimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne neteisingai Giedrut,
Nepamirškit merginos, kad ir pačios esat asmenybės, todėl privalot žinoti ko norit pačios. Jei reikalingas seksas, nu tada seksas. Jei norisi pabandyt ir pažiūrėt kas iš to išeis- tebūnie.
Bet nesitikėkit neprotingų ar nerealių dalykų. Stebuklų nebūna... dažniausiai...
Pamirškit požiūrį: "tu su manim permiegojai (pasinaudojai manim) užtat dabar turi su manim draugaut, gyvent, vesti mane, turėt su manim vaikų, aprūpint mane ir būt ištikimas iki grabo lentos"...
Nu pripažinkit apsurdas gi kažkoks gaunasi. Seksas tai ne santuoka ir ne priežastis jai, o papraščiausiai seksas. Tikėtis kažko daugiau nu nelabai protinga, o jeigu pasitaikys seno sukirpimo vaikinas ir ves smile.gif Gi jum su juo paskui gyvent reikės - ne man. Taip kad atsargiai su norais, nes jie gali išsipildyt. Gausit paskui su kokiu tai neaiškiu tipu gyvent smile.gif .
Du suaugę žmonės turi protingai vertint situaciją, kad susikurtų šeima (tiksliau, kad ji išsilaikytų).

Gi pačios kartais pamatot vakiną su kuriuo nuodėmė būtų ne nuodėmė. Ar kartais permiegat su tokiu "šiaip sau vaikinu" ir liekat maloniai nustebintos. O kartą gyvenime sutinkat vyrą kuris ir gražus ir protingas ir lovoj žino ko ieškot...

Taip pat ir su moterim: visokių yra; visokių reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kykas: 05 vasario 2008 - 13:55
QUOTE(Kykas @ 2008 02 05, 14:54)
Pamirškit požiūrį: "tu su manim permiegojai (pasinaudojai manim) užtat dabar turi su manim draugaut, gyvent, vesti mane, turėt su manim vaikų, aprūpint mane ir būt ištikimas iki grabo lentos"...

lotuliukas.gif Nu man vis dar nesinori tikėti, kad yra taip galvojančių merginų (čia aš apie "požiūrį"). Labai juokinga pasidarė ko tais biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 02 05, 14:58)
lotuliukas.gif Nu man vis dar nesinori tikėti, kad yra taip galvojančių merginų (čia aš apie "požiūrį"). Labai juokinga pasidarė ko tais biggrin.gif biggrin.gif

Zinok buna bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu tikrai tokiu poziuriu nebegyvenu jokiu budu...
Bet tarkim prisiminiau viena filma, kur Stevas Martinas vaidino....Ten vyras pakabina mergina, susitikineja del sekso, kartu leidzia laika ir viskas tarp ju ciki piki, ir karta tas vyras pasako tai merginai, kad tikisi sutikti mergina, su kuria gales susituokti ir turet vaiku....Tai tai merginai iskart kilo klausimas, kodel kazkas kitas, o ne ji?
Manau ir gyvenima daznai pasitaiko(man pasitaike biggrin.gif ), kad du zmones labai puikiai sutaria, bet gyvenimui kartu pasirenka kazka kita, su kuriuo gal net problemu kyla...
Atsakyti
Nu aš čia tokia linksma forma parašiau smile.gif
Esmė, kad seksas dar ne priežastis kurti ateities planus ar įsivaizduot jog tau jau įsipareigojo. Tai gali būti nuostabių santykių pradžia, kaip ir puikus pokalbis kavinėje ar troleibuse, bet tai jokiu būdu nereiškia automatiškos bendro gyvenimo pradžios, ar kokių kitokių įsipareigojimų.
Atsakyti