Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

QUOTE(A&S @ 2008 02 04, 08:52)
Ačiū tau mirksiukas.gif dėl stiebelio dar tavęs paklausiu, man iš gumbelio po lapais ten išleido kelias orines šaknis (ar kaip kitaip jos ten vadinamos), aš, kai jos dygo, maniau kad čia bus stiebelis naujas, bet paskum pamačiau kad ne. ar skiriasi kuo nors tas stiebelis nuo tų orinių šaknų kai dygsta(po to kai jau išdygsta tai aš matau kad čia orinė šaknis-dar turiu supratimo?  hihihi.gif
ir prašom nekritikuoti, jei kam atrodys jog paklausiau kvailai doh.gif

O koks pas phalaenopsį gumbelis po lapais unsure.gif g.gif

Phal. šaknies galiukas būna apvalus, o žiedstiebio aštrus, kaip šiek tiek įskeltas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 02 04, 10:32)
O koks pas phalaenopsį gumbelis po lapais  unsure.gif  g.gif

Phal. šaknies galiukas būna apvalus, o žiedstiebio aštrus, kaip šiek tiek įskeltas  4u.gif

aš gumbeliu pavadinau tą vietą kur auga visos šaknys t.y. ta stiebo dalis kur po lapais iš vazonėlio lenda, ji šiek tiek storesnė, tai taip ir išsireiškiau, ne botanikė juk aš doh.gif , nežinau kaip tiksliai hihihi.gif
aišku mastau.gif ten taip ir buvo: galiukas apvalus thumbup.gif dabar žinosiu...ir lauksiu "aštraus"galiuko aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&S: 04 vasario 2008 - 10:12
As is pradziu irgi neskirdavau kur saknis, kur ziedstiebis, cia tik trupucio igudimo reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 04, 11:10)
As is pradziu irgi neskirdavau kur saknis, kur ziedstiebis, cia tik trupucio igudimo reikia  smile.gif

Tina*čia visos gėlytės tavo namuose???koks grožis wub.gif pasižiūrėjau prie orchidėjų, tai manoji tokia pat kaip tavo kur balta yra vienoj nuotraukoj thumbup.gif man ji labai graži wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, nu va, pagaliau prisiruošiau susitvarkyti savo, šiuo metu žydinčio, "darželio" nuotraukas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif

http://www.orchidejos.lt

p.s. paskutinėje nuotraukoje tai mano pasididžiavimas blush2.gif pirkta, kaip beje ir visos aukščiau esančios, nukainuota, pagyvenusi orchidariume ji man padovanojo net 17 pumpurų. Man tai pirmas phalaenopsis, kuris jau namų sąlygomis taip gausiai sužydėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 04 vasario 2008 - 10:35
QUOTE(skm @ 2008 02 04, 11:32)
Sveikutes, nu va, pagaliau prisiruošiau susitvarkyti savo, šiuo metu žydinčio, "darželio" nuotraukas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
4u.gif

nematau nuotraukų g.gif verysad.gif

jau matau thumbup.gif kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&S: 04 vasario 2008 - 10:34
Noreciau zinoviu paklausti ax.gif ,ka galvojat apie lenkiskas trasas orchidejom ''STORCZYK''?Toks geltonas buteliukas,cia Lietuvoj pardavinejamos.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 02 04, 10:32)

p.s. paskutinėje nuotraukoje tai mano pasididžiavimas  blush2.gif pirkta, kaip beje ir visos aukščiau esančios, nukainuota, pagyvenusi orchidariume ji man padovanojo net 17 pumpurų. Man tai pirmas phalaenopsis, kuris jau namų sąlygomis taip gausiai sužydėjo  thumbup.gif

Vaje kaip gražu, skm. O ta paskutinė, tai tikrai nuostabi wub.gif
Atsakyti
Skm, gėlytės nuostabios wub.gif Pas mane kaip tik dabar tokia, kaip paskutinėje foto skleistis pradėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 02 04, 10:32)

user posted image
4u.gif

p.s. paskutinėje nuotraukoje tai mano pasididžiavimas  blush2.gif pirkta, kaip beje ir visos aukščiau esančios, nukainuota, pagyvenusi orchidariume ji man padovanojo net 17 pumpurų. Man tai pirmas phalaenopsis, kuris jau namų sąlygomis taip gausiai sužydėjo  thumbup.gif

Nu man jau paskutinė sgrožis... wub.gif smile.gif tokia nematyta... čia turbūt kokia veislinė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 02 04, 12:41)
Nu man jau paskutinė sgrožis... wub.gif  smile.gif  tokia nematyta... čia turbūt kokia veislinė? smile.gif

manau, kaip ir visos NoID smile.gif o ar pastebėjot, kad paskutinės žiedai "aukštyn kojom" biggrin.gif o gavosi taip, kad aš ją laikiau pakabintą orchidariume ant sienelės ir kai ji pradėjo leisti žiedkotį tai jis sviro žemyn ir žiedukai taisyklingai buvo atsisukę į priekį, o kai nusprendžiau jai pagelbėti, nes tiek žiedų jau jai sunku buvo išlaikyti, pasvirusios niekaip nesugalvojau kaip pritvirtint, tai išėmiau iš orchidariumo ir tradiciškai žiedkotį prie lazdelės pririšau. Taip ir gavosi, kad žiedai į dangų žiūri lotuliukas.gif
Atsakyti
gudruole tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&S: 04 vasario 2008 - 11:51