QUOTE(Tina* @ 2008 02 05, 20:17)
Ko jus cia tokios izeidzios? Lenktyniaujat ar ka?
Man tai visai tas pats su vardu, no ID, nukainota ar uz pilna kaina, mane jos dziugina tiesiog savo graziu buvimu 
man tai tas pats...bet pasijutau bjauriai, ateinu klaust patarimo orchidėjai, tai hibridu išvadino...nu kaip jaustis, kaip su šlapiu skuduru...
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 02 05, 20:21)
Aš pirkau nukainotą, beveik be žiedų (neskaitant 2 baigiančių žydėt
) , bet čia rodžiausi - visos sakė- labai sveikas augaliukas, nieko nedariau, bet pamačiau spurgiuką, kurio kai pirkau nebuvo 
o tu gėlių parduotuvėj perki, ar prekybcentriuose?
QUOTE(A&S @ 2008 02 05, 20:26)
man tai tas pats...bet pasijutau bjauriai, ateinu klaust patarimo orchidėjai, tai hibridu išvadino...nu kaip jaustis, kaip su šlapiu skuduru...
pirkau senukuose nukainotas, šiaip prekybos centruose - maximoj buna nukainotų, bet dar pasiryžusių gyvent
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 02 05, 20:29)
pirkau senukuose nukainotas, šiaip prekybos centruose - maximoj buna nukainotų, bet dar pasiryžusių gyvent
bet ar persodini, gaivini kaip nors?reiks man irgi surizikuot pirkt
anksčiau nepatikliai praeidavau pro tas nukainuotas
Man kai vyras padovanojo pirmąją orchidėją ant etiketės buvo aiskiai užrašyta Phalaenopsis philippinensis
o man jokio skirtumo
svarbu su meile dovanota ir dar gyva
QUOTE(A&S @ 2008 02 05, 20:43)
bet ar persodini, gaivini kaip nors?reiks man irgi surizikuot pirkt
šiaip labai žiūriu pirkdama, dar neteko tokios nusipirkt , kad tiesiai i reanimatoriu , o šį kart visai sveiki augaliukai pasitaikė, tfu tfu...
Kerincioji -
QUOTE(A&S @ 2008 02 05, 20:26)
Na as atsiprasau, bet cia jau is jusu puses keista isizeisti.
Mes konstatavom fakta kad didziausia dalis Lietuvoje parduodamu phal yra nezinomi hibridai (na ir ne tik phal). Kas cia baisaus? Ar hibridas jums asocijuojasi su kazku bjauriu, tai cia jau tamstos keistos asocijacijos. Beje hibridiniu orchideju yra ir begales veisliniu. As pvz tikrai turiu viena veislini hibrida doritaenopsi (phalaenopsis ir doritis hibridas).
Beje pasitikslinta, ar pas jus tikrai Phalaenopsis philippinensis ar vis delto hibridas buvo tik tam, kad padet jums su patarimais. Phalaenopsis philippinensis yra gamtoje auganti phal rusis, todel tam kad issiaiskint kas jai patinka, uztenka pasiskaityt kaip ji auga naturalioje aplinkoje. Su hibridais yra kiek sudetingiau, sunku pasakyt kokiu rusiu tai yra hibridas... Is kitos puses dauguma parduotuvese parduodamu hibridu yra kaip tik labai nelepus, nes butent siuo tikslu buvo isvesti...
Ir dar prie savo ir taip gan ilgo posto pridursiu... Merginos, nustokite ieskoti priesu ten kur ju nera. Nei viena nesam visazine, todel yra naturalu, kad viena kita taisome. Kas cia blogo? Negi geriau butu nutylet ir leist kazkam toliau klisti vien tam, kad netycia neizeist jo jausmu? Man asmeniskai labiausiai sugadina nuotaika ne tie pataisymai, bet toliau per kelis puslapius besitesiantys santykiu aiskinimaisi. Nustokime visur ieskojusios cinizmo ir sarkazmo
QUOTE(Angelic @ 2008 02 05, 20:48)
Na as atsiprasau, bet cia jau is jusu puses keista isizeisti.
Mes konstatavom fakta kad didziausia dalis Lietuvoje parduodamu phal yra nezinomi hibridai (na ir ne tik phal). Kas cia baisaus? Ar hibridas jums asocijuojasi
Mes konstatavom fakta kad didziausia dalis Lietuvoje parduodamu phal yra nezinomi hibridai (na ir ne tik phal). Kas cia baisaus? Ar hibridas jums asocijuojasi
Viskas gerai...aš supratau tik po to kas tas hibridas, o pirma man asociavosi su kažkuo atsilikėlišku...dėl to ir sureagavau taip...santykių nesiaiškinu, nes man gerai...ir dėl nireko nesinervinu...
kas man noretu padet ir sukelt kelias fotkes i foruma, nes gavau dovanu orchideja ir zinoma, turiu klausimu
QUOTE(Snoop @ 2008 02 05, 21:04)
kas man noretu padet ir sukelt kelias fotkes i foruma, nes gavau dovanu orchideja ir zinoma, turiu klausimu 
ten apačioj žinutėj rašant prikabink nuotraukytę
QUOTE(A&S @ 2008 02 05, 21:06)
ten apačioj žinutėj rašant prikabink nuotraukytę
tai kad as dar 100 zinuciu neturiu ir negaliu deti fotkiu