Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(Baltija @ 2008 01 31, 11:32)
o tai jų yra ir senas ir naujas ?  g.gif

Maciau zurnale reklama va tokio nematyto :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 31, 08:44)
Maciau zurnale reklama va tokio nematyto :

user posted image

Sitas nenaujas,tik vandeniui atsparus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 01 31, 22:24)
Sitas nenaujas,tik vandeniui atsparus smile.gif

"Volume shocking Exact Brush" dar nebuvau maciusi bigsmile.gif
Atsakyti
Jie tokie:
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
solo

Pas mane toks buvo thumbup.gif tikrai labai geras. bet kadangi taip gavosi kad pabandziau kita, NIVEA REVOLUTION (atrodo taip) ax.gif irgi thumbup.gif su sepeteleiu tuo kitokiu, ilgina, tankina...nu zodziu, mano blakstienos tokios grazios net tik man, bet ir aplinkiniams tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduot jautrioms akims tušą 4u.gif labiau tankinančio reikėtų rolleyes.gif
Atsakyti
Labai gundausi Diorshow tusu. Bet bijau sumoketi tokius pinigus ir nusivilti doh.gif Gal atsirastu kokia kauniete, pas kuria galeciau uzsukti i svecius ir pasidazyti tuo tusu pabandymui? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2008 01 31, 22:33)

Nusipirkau šiandien tokį, rytoj bandysiu dažytis bigsmile.gif
P.S. Jeigu išmoksiu nuotraukas įkelt, tada dar ir pasirodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 02 01, 16:14)
Labai gundausi Diorshow tusu. Bet bijau sumoketi tokius pinigus ir nusivilti  doh.gif  Gal atsirastu kokia kauniete, pas kuria galeciau uzsukti i svecius ir pasidazyti tuo tusu pabandymui?  blush2.gif  4u.gif

Gaila, kad baigiau aš jį. Bet manęs jis nesužavėjo schmoll.gif Geriausias man kol kas Estee Lauder Magnascopic
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 02 01, 15:14)
Labai gundausi Diorshow tusu. Bet bijau sumoketi tokius pinigus ir nusivilti  doh.gif  Gal atsirastu kokia kauniete, pas kuria galeciau uzsukti i svecius ir pasidazyti tuo tusu pabandymui?  blush2.gif  4u.gif

as prisiskaicius,kokius jis stebuklus daro, irgi susigundziau. daugiau nesigundysiu schmoll.gif
graziai daze 2-3svtes... ir eme tirsteti unsure.gif
nemanau, kad jis vertas tokios kainos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 01, 16:55)
as prisiskaicius,kokius jis stebuklus daro, irgi susigundziau. daugiau nesigundysiu  schmoll.gif
graziai daze 2-3svtes... ir eme tirsteti  unsure.gif
nemanau, kad jis vertas tokios kainos  rolleyes.gif

Va, tu jau ne pirma, kuri taip sako. Viskas, sitas argumentas itikino mane jo nepirkti schmoll.gif
Atsakyti
O gal kuri zinot gera ruda tusa? (kad tikrai rudas butu, nes kazkada seniai turejau tai pasidazius nesiskyre nuo juodo beveik doh.gif ) ir kad kaina nesikandziotu blush2.gif siandien lumene ziurinejau, bet nebuvo testerio, negalejau apziuret tikslios spalvos doh.gif
Atsakyti