Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

kokia vakcina skiepijotės g.gif ? ir dar, kada atsistato klausa, dėl jos man neramu verysad.gif Angina vaikas susirgo pirmą kartą, tad mane viskas domina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kontautė: 01 liepos 2007 - 20:32
Mes skiepijomės pneumokokine vakcina. tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ką daro tas UMCOLOR vaistas,nuo ko jis skiriamas ?Jei ne taip parašiau kokią raidę ,tai nekreipkit dėmesio ,nes aš to vaisto nežinau ,tik skaičiau ,kad jūsų daugelis jį perkate bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 07 03, 12:15)
Ką daro tas  UMCOLOR vaistas,nuo ko jis skiriamas ?Jei ne taip parašiau kokią raidę ,tai nekreipkit dėmesio ,nes aš to vaisto nežinau ,tik skaičiau ,kad jūsų daugelis jį perkate bigsmile.gif

Tai vadinamasis augalinis antibiotikas. Tinka prie bet kokio peršalimo arba kosulio. Aišku,jei vaikas nėra jam alergiškas. Pvz.: mano mažoji jam alergiška tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2007 07 03, 17:40)
Tai vadinamasis augalinis antibiotikas. Tinka prie bet kokio peršalimo arba kosulio. Aišku,jei vaikas nėra jam alergiškas. Pvz.: mano mažoji jam alergiška  tongue.gif

O kaip jums pasireiškė toji alergija? ar vaistas skanus ,ar vaikutis jį normaliai išgeria? Mes dar nesam gavę antibiotikų ,tai norėčiau žinot visus būdus ,kaip gydytis ,jei kartais prireiktų ,niu ,kad tik nereiktų tų antibiotikų gert ax.gif
Šiuo metu mažiukui skauda gerklytę .ledų persivalgė ,daktarė sakė ,kad jei 3 dienas tempa nekris ,tai ryt rašys antibiotikų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 07 03, 21:40)
O kaip jums pasireiškė toji alergija? ar vaistas skanus ,ar vaikutis jį normaliai išgeria? Mes dar nesam gavę antibiotikų ,tai norėčiau žinot visus būdus ,kaip gydytis ,jei kartais prireiktų ,niu ,kad tik nereiktų tų antibiotikų gert ax.gif
Šiuo metu mažiukui skauda gerklytę .ledų persivalgė ,daktarė sakė ,kad jei 3 dienas tempa nekris ,tai ryt rašys antibiotikų blink.gif

Mano mažei visą kūnelį išbėrė. Jis nėra skanus, bet kadangi reikia tik kelių lašiukų, tai dažniausiai vaikai jį išgeria.
Skaudant gerklytę irgi tiktų šis vaistas.
Jį reikėtų pradėti vartoti tik pradėjus sirgti.
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2007 07 05, 21:32)
Mano mažei visą kūnelį išbėrė. Jis nėra skanus, bet kadangi reikia tik kelių lašiukų, tai dažniausiai vaikai jį išgeria.
Skaudant gerklytę irgi tiktų šis vaistas.
Jį reikėtų pradėti vartoti tik pradėjus sirgti.

Labai ačiū 4u.gif Niu ,šį kartą vėl išsisukom be vaistų ,pasveikom per 2 dienas thumbup.gif
Bet gerai žinot tokį dalyką ,kurio gali kada nors prireikt ,ar jis parduodamas bet kurioje vaistinėje? Be recepto? g.gif
Atsakyti
Taip jis parduodamas be recepto, kaina apie 18lt. Turėtų būti bet kurioje vaistinėje.
Atsakyti
Gal kas zinote apie tonziliu mazinima o ne salinima. Gyditoja telefonu uzsimine tai dabar labai smalsu kadangi pas gyditoja eisim tik rugpjuti.
Atsakyti
QUOTE(rasa289 @ 2007 07 13, 11:53)
Gal kas zinote apie tonziliu mazinima o ne salinima. Gyditoja telefonu uzsimine tai dabar labai smalsu kadangi pas gyditoja eisim tik rugpjuti.

Mano pirmam vaikui dare ta tonziliu mazinima, t.y. operacijos metu(operavo adenoidus), apkarpe ir tonziles, nes sake, kad butu vaikas uzduses operacijos metu. Esam labai patenkinti, nes seniau vaika tos tonziles net vimde-kaip tik tirstesnis maistas, taip atgal "pareina" doh.gif
Atsakyti
O jusu vaikutis daznai sirgdavo angina . Mums taip pat salins adenoidus ir tonziles . Galvoju gal uztektu mazinti nes dabar baisios ir kvepuoti trukdo ne tik adenoidai bet ir tonziles. Bet mums labai daznai buna pulinga angina tai greiciausei salins visiskai tonziles . Bus matyti kai nuvyksim ka galutinai pasakys gyditoja .
Atsakyti
Mums si pirmadieni turetu operuoti adenoidus ir galbut tonziles. Galbut - tai reiskia, kad as dar kalbesiu su operuojanciu gydytoju ir gal dar neoperuos. Vaikuciui dar tik 3 m. Mus nukreipe salinti tonziles po ASO tyrimo. Kai darem pirma karta, tai norma virsijo ~ 6 kartus, neseniai pakartojom, tai virsijo 4 kartus. Siais metais angina sirgo 1 karta.
Gal yra daugiau dariusi si tyrima? Kokia Jusu aptirtis?
Atsakyti