Maniskis taip pat nepatinka mano mamai. Prikisa kad neturi aukstojo issilavinimo ar pvz namo.. taip susibiesinau kad...
Neisiwaizduoju kaip reiktu jai apie westuwes pranest..tektu pamokslu ilgai klausyt
QUOTE(dezma @ 2009 06 04, 00:08)
sveikos, as manau kad svarbiausia ka jus vienas kitam jauciate, o aplinkiniu nuomene turetu maziausiai jaudinti, as taip darau ir yra 
Pritariu
QUOTE(taram-param @ 2009 04 03, 10:18)
Nu bet geriau pagalvojus, juk mamos tikrai ne pikto linkedamos taip atkalbinėja nuo "prastų" jaunikių
Aš susimąstyčiau jei apie mano išrinktąjį mama ką nors pasakytų. Iš šalies visada geriau matosi, o be to mamos ir gyvenimiškos patirties daugiau turi, ne šiaip kalba, kad tik kalbėt
Mano draugės mamai labai nepatinka jos vaikinas. Nepiktai bet kartais pasako kaip jai atrodo ir tikrai žinokit gryna tiesa.
kad ir kaip nepatiktu mums, dazniausiai tevai buna teisus...
Ar teisus ir tada kai vertina pagal materialius dalykus?
Kažkaip aš vis dėlto prisidedu prie tų, kurie sako, kad kartais mums tikrai reikėtų paklausyti tėvelių. Nesakau, kad aklai pasikliauti, bet jie gi mums tik gero linki.
Jie tikrai daugiau gyvenimo matę, ir geriau perpranta žmones. O dar priedo, kaip daugelis kai įsimyli, užsideda rožinius akinius, tai ir negali įrodyti net, kad juoda yra juoda, o balta yra balta.
Maniškiai niekada neparodė nei elgesiu, nei žodžiais, kad mano pasirinktas žmogus jiems nepatinka. O mama dar priešingai - pasakė, kad jei išsirinkai, turi gerbti tą žmogų, nesikarščiuoti, apgalvoti savo elgesį. O mes mylėsime tą žmogų, kurį išsirinkai, bet tol, kol tu su juo būsi laiminga.
Bet, kai po tam tikro laiko mes išsiskyrėm, ji pasakė - kaip žmogutis, jis labai geras, ir širdies geros, ir išauklėtas, bet nematėm mes jo šalia tavęs visą gyvenimą kaip lygiaverčio partnerio.
Ir iš tikrųjų, kai skyrėmės, tai būtent dėl tų pačių priežasčių, kurias paskui mano mama ir išvardino.
Taip kad - tėveliai kartais tikrai daugiau mato ir žino, negu mes galvojame...
Jie tikrai daugiau gyvenimo matę, ir geriau perpranta žmones. O dar priedo, kaip daugelis kai įsimyli, užsideda rožinius akinius, tai ir negali įrodyti net, kad juoda yra juoda, o balta yra balta.
Maniškiai niekada neparodė nei elgesiu, nei žodžiais, kad mano pasirinktas žmogus jiems nepatinka. O mama dar priešingai - pasakė, kad jei išsirinkai, turi gerbti tą žmogų, nesikarščiuoti, apgalvoti savo elgesį. O mes mylėsime tą žmogų, kurį išsirinkai, bet tol, kol tu su juo būsi laiminga.
Bet, kai po tam tikro laiko mes išsiskyrėm, ji pasakė - kaip žmogutis, jis labai geras, ir širdies geros, ir išauklėtas, bet nematėm mes jo šalia tavęs visą gyvenimą kaip lygiaverčio partnerio.
Ir iš tikrųjų, kai skyrėmės, tai būtent dėl tų pačių priežasčių, kurias paskui mano mama ir išvardino.
QUOTE(latta @ 2009 06 08, 16:00)
Kažkaip aš vis dėlto prisidedu prie tų, kurie sako, kad kartais mums tikrai reikėtų paklausyti tėvelių. Nesakau, kad aklai pasikliauti, bet jie gi mums tik gero linki.
Bet wisa tai jie pasake po skyrybu o ne pries
Taip, po to kai jau išsiskyrėm. Kol draugavome - tėvai mus palaikė - nes aš išsirinkau jį, ir niekada nespaudė, kad jis tau netinkamas, toks ar anoks... Tik labai paprastai pasakė - stengtis turite abu. Tiek jis, tiek tu.
Mano tėvai sako taip - mes galim tik patarti jums, bet negalime nurodinėti, kiekvienas turite praeiti savo gyvenimo kelią, padaryti savo klaidas. O jau kiekvieni tėvai norėtų apsaugoti vaikus nuo klaidų - bet taip neįmanoma.
Mano tėvai sako taip - mes galim tik patarti jums, bet negalime nurodinėti, kiekvienas turite praeiti savo gyvenimo kelią, padaryti savo klaidas. O jau kiekvieni tėvai norėtų apsaugoti vaikus nuo klaidų - bet taip neįmanoma.
Kai draugavau su buvusiu tevam jis nepatiko siaubingai, ir tik kai draugavau, kai issiskyriau su juo, tai nuolat man prikisa del jo, kad as kalta kad palikau toki zmogu, nors siaip net patys tevai stenges mane nuo jo atmust, su savo kalbom "Tu paziurek koks jis ir t.t." Dabar draugauju su kitu, ir mano dabartinis vel blogas... Ir daznai tekdavo girdet ta fraze... "Vat jei butum su anuo neissiskyrus...." Aciu Dievui gyvenam atskirai nuo mano tevu, tai retai kada dar tenka isgirst ju priekaistavimus del mano mylimojo
Nekreipkit demesio, su laiku pripras
QUOTE(Linxma @ 2005 04 02, 16:24)
Dekui, kad apraminot mane truputeli
As irgi galvoju, kad laikas dar parodys... Tiek kad kai tevai ima vardyti tai, kas nepatinka jiems, pradedu ieskoti trukumu ir pati. Tada kiekviena smulkmena ima neitikti. Bet juk idealiu zmoniu nebuna. O siaip mano draugas man tikrai brangus 
Kaip kad pasakė viena protinga forumietė kartais tėvai ir lygioj vietoj išskiria
Su saviskiu greit 5 metai kartu...o greit bus 1 metai,kai gyvenam kartu..
Tuos 4 metus uuu.. mama niekada nebuvo pasakius ,kad jis geras..nors as jai nepristatinejau net. namo nesivedziau. ji tik is nuosales mate ji pora katu..ir is foto...(pagal kuria ji nusprende koks jis yra-BLOGAS)
Man jis yra viskas
Kiek pikimosi buvo su mama..bet iki siol neradau jame minusu,kuriuos ji vardino...
kiek buvo rekimo,kai iseidinejau pas ji gyvent...UUUU.. o dbr,kaip tik sako buk su juo,jis tave myli..tokio niekur nerasi.. matau,kad jus mylit vienas kita..ir t.tt...
praejo jai..
Tuos 4 metus uuu.. mama niekada nebuvo pasakius ,kad jis geras..nors as jai nepristatinejau net. namo nesivedziau. ji tik is nuosales mate ji pora katu..ir is foto...(pagal kuria ji nusprende koks jis yra-BLOGAS)
Man jis yra viskas
Kiek pikimosi buvo su mama..bet iki siol neradau jame minusu,kuriuos ji vardino...
kiek buvo rekimo,kai iseidinejau pas ji gyvent...UUUU.. o dbr,kaip tik sako buk su juo,jis tave myli..tokio niekur nerasi.. matau,kad jus mylit vienas kita..ir t.tt...