O ar nei viena neturi karscio pylimo problemos
Vis mastau, gal tai susije su hormonais ir padetu nakvisos aliejus

QUOTE(aSmija @ 2007 01 07, 22:19)
galvoju ir aš pradėt gert nakvišų al. kapsules, nes ciklas visiškai išsibalansavęs ir jau baigiu patapt spuogų karaliene, bet galvoju ar galima kartu gert žuvų taukus, nebūtų per daug vit.E?
Galima
QUOTE(sanija @ 2007 01 08, 09:33)

Kai kurioms padeda. Pagerk pora mėn. - nepakenks.
QUOTE(sanija @ 2007 01 08, 09:33)

Mano mama tokia problema turejo, kai menopauze prasidejo

Nakvisu aliejus labai padejo. Kadangi kito nieko nedare ir negere, tai mano, kad butent jis ir sureguliao. Man asmeniskai sureguliavo menesiniu cikla, ir spuogu tom dienom maziau turiu dabar

superinis daikciukas;-))
sunormaliuoja cikla, oda ir plaukus....
ir kievienai moteriai ne pro sali juos pagerti jei norite buti grazios ir sveikos....
sunormaliuoja cikla, oda ir plaukus....
ir kievienai moteriai ne pro sali juos pagerti jei norite buti grazios ir sveikos....
kaip tik siandien nusipirkau, prie smetus buvau vartojusi gydytojo patarimu, tikrai pajauciau rezultata
Pagalvojau dabar irgi nekenks. Pirkau didele pakuote 180 kapsuliu su uzrasu "healthilife" Apotheca vaistineje mokejau 45 Lt. Ir nors ant pakuotes rekomentuojama dienos norma iki 3 kapsuliu, vaistininke sake, kad pakaks profilaktiskai ir 1, taigi ilgam uzteks

QUOTE(Frosted @ 2007 01 09, 20:44)
Tada man menopauze nuo 20m prasidejo

Veido odo susinormalizavo ir tie šlikštynės spuogai nebegadina nuotaikos. Na kartai dar koks nelemtasis išlenda, bet jau nebetaip kaip buvo

Pries pora menesiu gydytoja israse nakvisu aliejaus kapsuliu , siaip labai dideles butinybes nebuvo, bet pagalvojau, kad nepakenks
Poveiki pajutau po poros menesiu, nebevargina PMS
veido oda ir plaukai irgi jauciasi geriau
)) jega, butinai pirksiu dar kai baigsiu
ir nera jos tokios brangios
))

QUOTE(Grąsilda @ 2007 02 07, 14:18)
gal,kas ilgai vartojat actavit. norėjau paklaust del poveikio odai,pas mane labai sausa veido oda,ir nežinau ar tinkama nusipirkau.
nelanbai suprantu...o kuo actavit gali buti netinkamesnis nei kiti produktai su nakvisa?