Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

galvoju ir aš pradėt gert nakvišų al. kapsules, nes ciklas visiškai išsibalansavęs ir jau baigiu patapt spuogų karaliene, bet galvoju ar galima kartu gert žuvų taukus, nebūtų per daug vit.E?
Atsakyti
O ar nei viena neturi karscio pylimo problemos doh.gif Vis mastau, gal tai susije su hormonais ir padetu nakvisos aliejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2007 01 07, 22:19)
galvoju ir aš pradėt gert nakvišų al. kapsules, nes ciklas visiškai išsibalansavęs ir jau baigiu patapt spuogų karaliene, bet galvoju ar galima kartu gert žuvų taukus, nebūtų per daug vit.E?

Galima

QUOTE(sanija @ 2007 01 08, 09:33)
O ar nei viena neturi karscio pylimo problemos  doh.gif  Vis mastau, gal tai susije su hormonais ir padetu nakvisos aliejus  g.gif

Kai kurioms padeda. Pagerk pora mėn. - nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2007 01 08, 09:33)
O ar nei viena neturi karscio pylimo problemos  doh.gif  Vis mastau, gal tai susije su hormonais ir padetu nakvisos aliejus  g.gif

Mano mama tokia problema turejo, kai menopauze prasidejo blush2.gif
Nakvisu aliejus labai padejo. Kadangi kito nieko nedare ir negere, tai mano, kad butent jis ir sureguliao. Man asmeniskai sureguliavo menesiniu cikla, ir spuogu tom dienom maziau turiu dabar thumbup.gif
Atsakyti
superinis daikciukas;-))
sunormaliuoja cikla, oda ir plaukus....
ir kievienai moteriai ne pro sali juos pagerti jei norite buti grazios ir sveikos....
Atsakyti
kaip tik siandien nusipirkau, prie smetus buvau vartojusi gydytojo patarimu, tikrai pajauciau rezultata smile.gif Pagalvojau dabar irgi nekenks. Pirkau didele pakuote 180 kapsuliu su uzrasu "healthilife" Apotheca vaistineje mokejau 45 Lt. Ir nors ant pakuotes rekomentuojama dienos norma iki 3 kapsuliu, vaistininke sake, kad pakaks profilaktiskai ir 1, taigi ilgam uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 09, 20:44)
Mano mama tokia problema turejo, kai menopauze prasidejo blush2.gif
...............

Tada man menopauze nuo 20m prasidejo lotuliukas.gif Aisku, juokauju wink.gif Kai pabaigsiu vit A+E - pirksiu nakvisu alieju smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Veido odo susinormalizavo ir tie šlikštynės spuogai nebegadina nuotaikos. Na kartai dar koks nelemtasis išlenda, bet jau nebetaip kaip buvo blush2.gif
Atsakyti
Pries pora menesiu gydytoja israse nakvisu aliejaus kapsuliu , siaip labai dideles butinybes nebuvo, bet pagalvojau, kad nepakenks smile.gif Poveiki pajutau po poros menesiu, nebevargina PMS smile.gif veido oda ir plaukai irgi jauciasi geriau smile.gif)) jega, butinai pirksiu dar kai baigsiu smile.gif ir nera jos tokios brangios wink.gif))
Atsakyti
Geriu jau antra dezute, blogiau tikrai nera smile.gif
kazko stebuklingo irgi nevyksta smile.gif
Atsakyti
gal,kas ilgai vartojat actavit. norėjau paklaust del poveikio odai,pas mane labai sausa veido oda,ir nežinau ar tinkama nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(Grąsilda @ 2007 02 07, 14:18)
gal,kas ilgai vartojat actavit. norėjau paklaust del poveikio odai,pas mane labai sausa veido oda,ir nežinau ar tinkama nusipirkau.

nelanbai suprantu...o kuo actavit gali buti netinkamesnis nei kiti produktai su nakvisa? g.gif
Atsakyti