Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(Alinva @ 2008 04 29, 04:44)
Niu nepyk, man tas toks apibendrinimas "gydytojai griežtai rekomenduoja"... Mano mamai endokrinologė LIEPĖ (ne rekomendavo, o liepė) gerti be pertraukų. Geria jau kelinti metai, niekuo nesiskundžia. Taip kad tie apibendrinimai, kad "gydytojai" čia labai netinka  schmoll.gif yra skirtingi atvejai, skirtingos situacijos, o galiausiai - nakvišų aliejaus kapsulės nebūtų pardavinėjamos pakuotėmis po 180 kapsulių, jei būtų tik dviem mėnesiam maksimum - pvz, ežiuolių ekstrakto tikrai negalima ilgiau, kaip 2 mėn iš eilės, tai net ir nėra didesnių pakuočių. O be to, kaip tada pasiekti tą efektą, kai po 3-4 ar net 6 mėnesių ištisinio gėrimo prasivalo oda ir pan?
Aš sutinku, kad daugeliu atveju papildais nereikia piktnaudžiauti, bet šiaip reikia žiūrėti į konkretesnį atvejį, ir nakvišų aliejus, man rodos, nėra iš tokių atvejų, kai griežtai rekomenduojama gerti būtent porą mėnesių - galbūt pusmetį, bet ne porą mėnesių  schmoll.gif

Na nepykstu, tiesiog gavau toki atsakyma is keliu gydytoju, tai cia ir parasiau 4u.gif
O del to, kad pardavinejama didelem pakuotem, tai irgi nera geras rodiklis, juk ir ivairius vitaminus pardavineja didelem pakuotem, bet tai nereiskia, kad visas 100 tableciu turi isgerti vienas zmogus be jokios pertraukos. 4u.gif
Geriausia, aisku, butu, kad kiekvienu atveju istirtu gydytojas ir individualiai skirtu gerimo laikotarpi, bet ant kiek tai realu g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 13, 00:27)
Na nepykstu, tiesiog gavau toki atsakyma is keliu gydytoju, tai cia ir parasiau  4u.gif
O del to, kad pardavinejama didelem pakuotem, tai irgi nera geras rodiklis, juk ir ivairius vitaminus pardavineja didelem pakuotem, bet tai nereiskia, kad visas 100 tableciu turi isgerti vienas zmogus be jokios pertraukos.  4u.gif
Geriausia, aisku, butu, kad kiekvienu atveju istirtu gydytojas ir individualiai skirtu gerimo laikotarpi, bet ant kiek tai realu  g.gif

O kokios srities gydytojų? Gal mes žiūrim iš skirtingų pusių.
Atsakyti
phew... na ir prirašėt apie nakvišas! koke valanda užtrukau bet visus 31psl perskaičeu rolleyes.gif

Aš nakvišas 1000mg / 2 y parą naudoju jau penktas mėnuo, na super! g.gif apstojo augt barzda, veido oda išsilygino, pašvelnėjo. spuogų jau po mėnesio matėsi sumažėjimas, bei po maždaug 3 mėnesio pradėjo augt krutinė! blink.gif biggrin.gif (esu berniukas,17m.) aa ir plaukų augimas paspartėjo, nors ir taip ilgi buvo notworthy.gif dabar tik nebežinau kaip rengtis... gal kas norit spintom pasidalinti? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostros: 14 gegužės 2008 - 18:51
QUOTE(Nostros @ 2008 05 14, 19:46)
phew... na ir prirašėt apie nakvišas! koke valanda užtrukau bet visus 31psl perskaičeu rolleyes.gif

Aš nakvišas 1000mg / 2 y parą naudoju jau penktas mėnuo, na super! g.gif apstojo augt barzda, veido oda išsilygino, pašvelnėjo. spuogų jau po mėnesio matėsi sumažėjimas, bei po maždaug 3 mėnesio pradėjo augt krutinė! blink.gif biggrin.gif (esu berniukas,17m.) aa ir plaukų augimas paspartėjo, nors ir taip ilgi buvo notworthy.gif dabar tik nebežinau kaip rengtis... gal kas norit spintom pasidalinti? g.gif biggrin.gif

A kam berniukui moteriškas papildas (nakvišų aliejus) ir dar TOKIAIS kiekiais? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 05 14, 20:01)
A kam berniukui moteriškas papildas (nakvišų aliejus) ir dar TOKIAIS kiekiais?  blink.gif  blink.gif

gal berniukui tiesiog mergytės gražesnės už berniukus. g.gif tongue.gif

ahh pamirshau pamineti,- šalutinis povekis tai kartais svaigsta galva po išgėrimo ir aplamai
Atsakyti
QUOTE(Nostros @ 2008 05 14, 20:04)
gal berniukui tiesiog mergytės gražesnės už berniukus.  g.gif  tongue.gif
ahh pamirshau pamineti,- šalutinis povekis tai kartais svaigsta galva po išgėrimo ir aplamai

Na man berniukai gražesni, bet dėl to vyriškų ir potenciją stiprinančių papildų nepuolu gerti tongue.gif
O dėl galvos svaigimo - gal hormonai keičiasi? nes man tai kaip ir nesvaigdavo...
arba kiekis per didelis. Ką gydytojai sako?
Atsakyti
galvos svaigimas tai nuo to kad išgėrus spaudimas nukrinta, bet če tik man taip turbūt. tongue.gif o pas gydytojus nevaikštau! bijau ir nepasitikiu jais biggrin.gif beto niekuo ir nesiskundžiu. o kad hormonai keičes tai manau! nes hormonai svarbūs riebalų pasiskyrstymui/išsidėstymui, tai barzdos apstojimas augti bei galvos plaukų augimo pagreitėjimas puikus to efekto pavizdys! cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostros: 14 gegužės 2008 - 19:25
na hormonus nakvišų aliejus tikrai įtakoja...
Atsakyti
QUOTE(Nostros @ 2008 05 14, 19:46)

Nu ir nusisneki. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 05 13, 04:52)
O kokios srities gydytojų? Gal mes žiūrim iš skirtingų pusių.

ginekologu ir seimos.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 15, 00:22)
ginekologu ir seimos.

ah, na va, tai apie tą ir kalba, kad mano patarimai yra iš endokrinologų smile.gif skirtingais tikslais, matyt, ir vartoti skirtingai reikia smile.gif
Atsakyti
Nakviša yra Šiaurės Amerikos augalas. Ji taip pat paplitusi ir Šiaurės Europoje bei Tolimuosiuose Rytuose. Senovės indėnai tikėjo, kad šio augalo šaknų gėrimas suteikia antgamtinių jėgų. XVIII amžiuje kinai įrodė, jog nakvišos - ne tik energiją teikiantis augalas. Iš nakvišų sėklų jie pradėjo spausti aliejų ir jį naudojo žaizdoms gydyti bei odai gražinti. Tuomet nakviša europiečiams atrodė stebuklingas bei nepakankamai ištyrinėtas augalas. Europiečiai nuodugniai tyrė ir nustatė, kad šalto spaudimo būdu apdorojus nakvišų sėklas gaunamas aliejus, kuriame yra nepakeičiamųjų riebalų rūgščių. Šios riebalų rūgštys yra arachidono rūgšties pirmtakai. Iš jos organizme gaminasi į hormonus panašios biologiškai veiklios medžiagos, kurios naudingos reprodukcinei sistemai.

voho! gausime antgamtinių galių jei ir toleu nakvišą gersim! Aš tai jau keurai sienom matau, tik kad dar skraidyt nemoku. doh.gif biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti