Pas mane tos lipinamos akys yra Čia juodam mažam šuniukui lipinau. Dabar didesnes dėsiu, kitam žaislui,tik dar nebaigtas jis

QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 11, 10:58)
Pas mane tos lipinamos akys yra Čia juodam mažam šuniukui lipinau. Dabar didesnes dėsiu, kitam žaislui,tik dar nebaigtas jis 

Mano miesčiuky tai tokios lipinamos akytės kainuoja nuo 15 ct/vnt

Man tos lipinamos nelabai patinka, jos tokios kažkokios

Mažos panašiai ir pasmus, bet man jos irgi nelabai. Kartais karoliukai netinka, tai tos akytės gerai.
O kaip čia karoliukas įmontuotas? labai gražu
Ir tavo galvytė taip gražiai laikos, ji prikabint prie kiauto? Aš ten to aprašymo nelabai supratau

Ir tavo galvytė taip gražiai laikos, ji prikabint prie kiauto? Aš ten to aprašymo nelabai supratau

QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 11, 12:46)
O kaip čia karoliukas įmontuotas? labai gražu

fantastiskas vezliukas

Fainas vėžliukas egmilia
Aš savo žaisliukams taip pat dažniausiai akytes priklijuoju, arba didesnėms įdedu tokias su specialias tvirtinimais, arba prisiuvu karoliukus

Aš savo žaisliukams taip pat dažniausiai akytes priklijuoju, arba didesnėms įdedu tokias su specialias tvirtinimais, arba prisiuvu karoliukus

QUOTE(rodute @ 2009 11 11, 13:38)
QUOTE(-Lilė- @ 2009 11 14, 13:22)
Ačiū

Gal kas matėte shemas kur nors kaip būtų galima nunerti arba numegzti "Paslapciu sodo" ( "In the night garden") personažus? Labai norėčiau numegzti ar nunerti sūneliui Iglį Piglį arba Meką Peką

QUOTE(astaba @ 2009 11 17, 14:07)
Gal kas matėte shemas kur nors kaip būtų galima nunerti arba numegzti "Paslapciu sodo" ( "In the night garden") personažus? Labai norėčiau numegzti ar nunerti sūneliui Iglį Piglį arba Meką Peką 

čia paspaudus Download this torrent! parsisiūsit Iglio Piglio mezgimo schema
Nu mamytes ir turite jus laiko tokiems dalykams
reik ir man pradet suktis, nes tokiu nerealiu zaisliuku prisiziurejau ir tokiu nuostabiu ideju prisigaudziau - visai ziemai uzteks
barskucius jau dabar pradesiu kurti

barskucius jau dabar pradesiu kurti