QUOTE(Tylene @ 2007 03 27, 07:57)
o kur pietavote? Nes paskaičiau, kad pietūs Prayžiuje kainuoja 20-30EUR. Tai vien ant maisto kiek gautųsi
O drabužių kainos kokios maždaug? Labai norėčiau ką nors nusipirkt
Pietauti rekomenduoju eiti į Lotynų kvartalą, anksčiau šioje temoje esu rašiusi ir konkrečią nuorodą, kaip rasti tas pigesnių kavinukių/restoranėlių gatves esu įdėjusi, pasiieškok (į kairę nuo St Michael fontano)
Ten ir pigiai, ir skaniai, ir sočiai pavalgysit, mums labiausiai pas graikus patikdavo. Dienos pietūs kainuoja apie 10-15 EUR - čia ir salotos/sriuba, ir karštas, ir desertas

Mano vyrui tai tapo viena mėgstamiausių vietų Paryžiuje
QUOTE(Alexia @ 2007 03 27, 08:32)
Del Paryziau tai greiciausiai vaziuosime birzeli, o akcijos buna pries dvi savaites. Taip bent sake konsultante. Ir vaiko turbut nesivesime, nes ko gero sudetinga bus visur pakliut su 2 metu mazyle?
o kas yra tas 'visur', kur norite pakliūti? Mano pažįstami pernai su metukų mažyle važiavo į Paryžių, ir viską išvaikščiojo patenkinti
QUOTE(Tylene @ 2007 03 27, 08:43)
aaa..mes tai važiuosim gegužės 7 dieną.Tai nebus jokių išpardavimų
na, didžiųjų išpardavimų, kurie Prancūzijoje dukart per metus būna, tai nebus. Bet ir šiaip yra parduotuvių, kuriose, pvz, drabužiai pigiau nei Lietuvoje kainuoja. Kainų palyginimui - "Mango" jau prie brangesnių parduotuvių skaitosi
Mano viena mėgstamiausių pagal kainos/kokybės santykį -
H&M, nors kartais tenka gerai paieškoti, kol atrandu 'perliukų'