QUOTE(agneklimjan @ 2005 09 05, 07:58)
Maša, o ką gero "blusinyke" radai? Ar pas bukinistus pasirausei? Ką vaikams gero radai? Aš saviškiui tai vis krūtų drabužių papigiai pakraunu, sau šįkart nusipirkau per išpardavimus NafNaf "maikių" ir tokį ilgą megztą daiktą (gal megztiniu pavadint) - Smurka matė
O už kiek IR KAIP sutarei butuką be šeimininkų?
Kaip su prancūzų kalba?
"Blusinyke" radau tai daug, ale beveik nieko vyras pirkt neleido

Bo prisižiūrėjau visokių senų taurių, puodelių, bliūdų... Žodžiu, visko, kas dūžta

Turiu aistrą seniems daiktams, tai ir linksminausi. Bet vat kad stabdį prie šono turėjau, tai parsivežiau tik keletą senų papuošalų. Paprasčiausia bižuterija, bet tokia alia senovinė, ir pas mus nieko panašaus nebuvau mačius. Labai gerai suėjo ir draugėms su tokiais pat pomėgiais už lauktuves, ir sau

Ir knygų labai įdomių prisižiūrėjau, ale kad visos prancūziškai
O vaikams kažkaip nieko ypatingo ir neparvežėm, tik keletą žaisliukų. Bet mane užvėžino jų žaislų parduotuvės - tiek "teisingų" žaislų vienoj vietoj dar nebuvau mačius. Visi ar siūti lyg rankom, ar mediniai, o jeigu jau iš plastmasės, tai tik iš labai kokybiškos

Mums įprastus žaislus mačiau tik kažkokiam supermarkete.
Sau keletą drabužių mes irgi nusipirkom, bet paprastose parduotuvėse, nes blusturgy. Keista buvo pastebėti, kad pas mus tų pačių firmų tie patys drabužiai kažkodėl brangesni

O dar įvertinant atlyginimų santykį...
Butuką mums be agentūros (ne be šeimininkų

) siūlė už berods 260 Eu/sav., jei gerai pamenu. Čia 2 žmonėms.
O dėl kalbos... Labai džiaugiausi, kad nors minimaliai pramokau, tai buvo truputį lengviau suprasti, ką man sako. Nors pati kalbėti galėjau tik "labą dieną - viso gero" ir "prašau - atsiprašau"

. Bet dabar turiu mintį vistik prisiruošti į kursus... Skaičiau, kad gruodžio mėn. bus kažkokie greiti kursai, kur prie Prancūzų kultūros centro. Jeigu tik įkalbėsiu ką nors, kad man vaikus padabotų, tai bandysiu nuvaryt