QUOTE(Sandruciux @ 2008 01 09, 21:29)
Pas Jus nusimato nerealus tūsas!!!

O kokią temą galėčiau pasirinkti aš? Blem nors ir teminiai vakarėliai yra atrakcija, bet kad matyt visos temos jau banalios temos, kartojasi... Aš darysiu balių kaime, močiutės vienkiemyje kur jau niekas nebegyvena

Ten viskas sena, bet labai jauku... Kiemelis laužui, daug lauko ploto siautėjimui

Tokia smagi vietelė sakyčiau, reiktų kažko neįpareigojancio, bet labai žavaus
na o kodel nepasirinkus kokia tema kaimieciai arbe kazkas dare chalchozniku baliu

, na tos temos kai kartojasi tai buna banalios, bet ziurink kaip pavadinsi tema. juk gali ta pacia tema but tik su orginaliu pavadinimu.

pvz "pas mociute kaime...", arbe is to filmuko kur buvo pastaljonas peckinas. kaip ten tas kaimas vadinosi pieniu kaimas ar kaip? na dabar nepamenu bet geras rusiskas filmukas. na kad ir ta filmukas pasirinkus kaip tema.na kad ir galima pavadinima. musu atostogos kaime. na kad ir kiap vaikais apsirengti. ir tipo pas mociute atvaziuosi pasiausti i chata. na a tik misliju ir fantazuoju

arba galima gudziam rusijos kaime.na tema rusai) ech kaip noreciau kad mano gimtadienis butu vasara

, bet deje ziema.
na dar galima turistai - (juk vienkiemis gali sveciai ir po misku ir po pievas palakstyti)kad ir galima svecius padalinti i dvi grupes paduoti tos vietos pacios braizyta zemelapi ir tegu iesko veleveliu o pvz prie veleveliu prisek kokius nurodymus arbe mysle nu kad galva pasuktu(na tokius glavosukius ) na kaip orentacinis buna. na manu tiktu kaip turistams tai lauzas, gitaros zaidimai kur reikai daug erdves pvz kaip virves traukimas. ar ten pvz kuris greiciau su kirviu perkirs malka. nupjaus rasta ir t.t.